Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 362
  • 501
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Искам да се извиня на вас и най.вече на Вещи за грешките, който допуснах във форума и ще се постарая да съм по внимателна занапред Embarassed Embarassed още веднъж извинявайте  bouquet

# 346
Извинена си Hug

# 347
  • Sofia
много благодаря Embarassed  bouquet Hug Hug Hug

# 348
здравейте момичета
колко е хубаво,сутрин да си пиеш кафенцето и да гледаш красоти...
софийската ,,секта,, - много сте хубави,много сте лъчезарни Hug Hug Hug

emilyy- ЧРД   bouquet  много добре изглеждаш..

tqna-невероятно изглеждаш  Shocked Hug

zorita-голям образ си  Hug Hug Hug

Маги-браво мацка.. Hug

не мога да пропусна да поздрава и miss Marple-страхотен резултат,искрено те прегръщам  Hug Hug

аз чакам МЦ и ми е еднооо smile3515 smile3544 smile3544

къде се изгубиха Николинчето,Тумба Лумба..

хубав ден..... Hug Hug Hug

# 349
Момичета, благодарение на вас имам успешно спазен ден.   Flowers Bouquet
Бях на рожден ден и нищо не ме изкуши, добре че имаше много газирана вода изпих поне 1л, а тортата просто я подминах ... признавам си през цялото време мислех за форума и как ще се похваля. Няма такава мотивация!

# 350
  • ново
Привет и от мен  Hug
Рядко пиша, но редовно ви чета. Софиянки, много сте хубави  Simple Smile
Аз съм режимна, остана само 1 кг до целта и се надявам след една седмица и той да си е заминал. След това ще вляза в трета и започвам редовно да ходя на фитнес.

Благодарение на вашите напътствия и споделянето, сега имам повече самочуствие bowuu

# 351
Ето меееее!Помните ли ме?????
Радвам се да видя много стари муцунки!Нямам възможност да пиша.Вероятно дълго време ще е така...Включвам се от един интернет клуб само да видя какви сте ги сътворили Naughty Thinking
За протокола-при мен всичко е ОК!Отдавна съм добре с вървенето,мога и да подтичвам вече ooooh! ooooh! HugКилограмите са 51,5 успешно задърж,ани след повече от 1/2 година в ІV-та доживотна!
Специални поздрави на всички бургазлийки и много целувки на Joy всички,радвам се да видя,че и БЛУМЧЕТО се е появила Hug Hug

# 352
 ейййй----vesito5 ---аз те помня, какво стана с теб, защо на можеш да пишеш. Къде си та нямаш  нет  bouquet  bouquet  bouquet

# 353
Eмили, страхотна си - най после и аз успях да те видя  Hug Hug Hug
Видях и снимките ви от Дивака - момичета, златни сте  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - толкова лъчезарни   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Весито5, много ме зарадва поста ти  Hug включвай се ако може по-често, да ни казваш как върви четвърта, че на много от нас скоро ни предстои - на мен лично на 6.септември...и колкото наближава, по ме хваща шубето  newsm43
За сега 2 месеца съм стабилна    bowuu но не ми е ясно като включа всичко какво ще стане  newsm78 Естествено, то вече е коментирано, че не може ГГЗ, но все пак  newsm78
Би ли казала какво ти е менюто основно и как задържаш   newsm78
ЕДИТ Ама и аз съм една бяла птица - ми то как да се включваш, като нямаш нет  ooooh!

Айде цунки и гушлячета - за тези, които искат  Wink
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 354
            Здравейте сладуранки ! Завърнах се ... сега ще ви чета ... много ми липсвахте  Crazy Hug Heart Eyes  такаааа...
 ето ме и мен сега с доста неща и цял списък с поздрави ... почвам ви ....
   Мира , честит рожден ден , весела щастлива и с много  приятни емоции   bouquet Hug
 DanyGod честита ти половин годинка ... пожелавам ти да задържиш всичко постигнато с лекота !  Hug
 Чочосанче и на всички други , благодаря за комплиментите  Hug  Crazy
  Мариянката , пожелавам ти много скоро да видиш 2 чертички и да преминеш на 3 та олекотена  Peace
Венарасче , просто и тези 4-5 кг не могат да променят това краче и това излъчване  Heart Eyes Hug
  Лолида , чудена си , промяната е прекрасна  Hug  bouquet
Мерито , просто преклон пред теб , пожелавам ти с лекота да задържиш постигнатото   bouquet
Блумче , радвам се, че се завърна  Heart Eyes
Тедка , извинявам се много , грешката е моя , че не пуснах отново съобщението за срещата , съжалявам  Embarassed ! Ние се радваме страшно много когато идват нови лица , надявам се да не съм те обидила   bouquet  Hug
Мимеситка , честита месечинка , постигнала си много , давай смело напред  Heart Eyes Hug
Карелия Маги , страхотна промяна , браво  Hug  bouquet
Софииските красавици  , както винаги страхотни и много усмихнати  Hug Heart Eyes
Емилии , много си хубава , браво  Hug  bouquet
Тяна   Heart Eyes , както винаги много нежна и красива  Hug
Мимииии , само така трепи ги тези кг  Hug
Поци ,  честит рожден ден , жив и здрав !
Ронито , честита ти месечинка   bouquet Hug пиши по-често  Heart Eyes
Весела77 , страхотно се справяш , очаквам скоро да се хвалнеш с успешно влизане в Трета  Heart Eyes Hug
  И така ... сега да ви кажа при мен как са нещата ... посетихме клиниката в Плевен , доволни сме, много внимание ни обърнаха и за сега изскочи един проблем при мен със леко възпаление на щитовидната жлеза , при хормоните няма проблем , но в нормално състояние на организма , а когато съм била бременна организма се е защитил и е изхвърлил плода за да не стане по сериозен проблема ! Сондирах мнение на ендокринолога и когато казах че съм свалила толкова кг , ми каза че ме поздравява и благодарение на това мое действие не съм изпаднала в доста по сериозни заболявания ! Започвам с лечение , като ми дадоха лекарства които спомагат отслабването и премахването на въпросния пояс от мазнини на ханша ! За сега това е към средата на септември отново сме там! Попитах и какво е мнението й за Дюкан и ми каза , че е на ясно с режима и е прекрасен само трябва да включа плодове в моя случай!
  Благодаря на всички , които ми стискаха палчета , либя ви  Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:50 от mmmshushy80

# 355
...добре че имаше много газирана вода изпих поне 1л,

newsm78 че газирана вода може ли ? Аз 5 месеца да не разбера... newsm78

# 356
Здравейте ,днес правя 7 месеца откакто съм с режима.Много съм доволна и щастлива от постигнатото.Чувствам  се прекрасно и физически и психически..........Продължавам..........

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:12 от ronito

# 357
...добре че имаше много газирана вода изпих поне 1л,

newsm78 че газирана вода може ли ? Аз 5 месеца да не разбера... newsm78
Защо да не може, нали може газирано, кола лайт примерно? Ти и мен ме хвърли в размисъл, ама струва ми се, че няма причина да не може.
Видях месечинки за честитене, поздравявам всички   bouquet

# 358
Здравейте Дюканки,пише ви една ваша бивша и много отчаяна "съотборничка".Миналата година бях 6 месеца на този режим и свалих 23кг.,но след това нямах възможност да мина в трета фаза поради неприятни за мен стечения на обстоятелствата.Сега съм качила 10кг. и много ми се иска пак да започна режима,т. к. тогава се чувствах прекрасно,но моля дайте ми съвет мога ли да го повторя и дали ще имам пак такъв успех?

# 359
Здравейте момичета!
emili i tqna изглеждате страхотно момичета!
Аз се поизгубих напоследък, защото при мен килцата вече по- трудно се топят, но няма да се откажа
и ще продължавам·Все още не ми се преминава на смесеният режим·Трябва да видя цифрата 6...   на кантара·
Виждам че ще има свищовска среща в Калетооооо·Лекичко ви завидях, защото няма да мога да присъствам
тази година Sad·
Желая на всички ви много свалени килца и безброй усмивки Hug Hug Hug·

Общи условия

Активация на акаунт