20 ОУ и 22 СОУ

• 120 386
  • 925
  •   1
Отговори
# 120
Нещо много се бъзна! Rolling Eyes
Аз обяснение за себе си не искам, защото имам пряк поглед над нещата в училището. Но редно като  като отправяш такива обвинения да дадеш доказателства, или поне на някои от тях. Защото темата е за родители на бъдещи първокласници и идеята е да им помогнем в избора на училище.
Също така не налагам мнението си,а ако си прочела внимателно поста ми съм написала конкретни неща от обучението на синът ми през първата година в 22-ро. Никъде не съм написала , че 22-ро и само то е правилният избор. Хората имат различни критерии и четейки нашите честни коментари биха могли да направят собствения избор, съобразно изискванията си.

Защо се държиш толкова негативно? Подскачаш на въпросите ми? Нямало да ми отговаряш.Ами недей, но не очаквай тогава някой да се върже на необоснованите ти нападки.
Аз лично влизайки в тема като тази очаквам да прочета споделения опит на родители и близки до училището и да си сверя часовника, а постове като твоя не носят никаква информация. Но както искаш. В крайна сметка всеки да си пише каквото иска, а другите да вярват в каквото преценят.

И аз ти желая приятен ден и успех на детето ти!

# 121
Майчета,наистина можете много да сте ни от полза,когато пишете вашето обективно мнение!Всяка майка си познава характера на детето и на база това,което споделяте за преподавателите в училищата,ние кандидат-първолачета си правим изводи.Моето дете е по-свито и спокойно като темперамент и аз например бих предпочела по-спокоен преподавател без излишно претоварване!В тази връзка бих искала да Ви попитам дали знаете кои преподаватели ще поемат немските паралелки на първи клас  в 20 училище?Моля Ви и да кажете конкретни впечатления?

# 122
Mnogodetna mama, аз разбрах за Недялкова, Койчева и май третата е Иванова....за нея не съм сигурна.
Лични впечатления нямам Simple Smile

# 123
  • София
Спунк, кажи нещо за учителите по немски в начален курс.....кои са, добри ли са?

Не съм се интересувала от немските паралелки, но не съм чувала сериозни оплаквания от родители, с които съм говорила.

# 124
Личните ми впечатления от Недялкова и Койчева са отлични.
Иванова не я познавам.
Преди години обаче тези 2 учителки не водеха 1 един и същи випуск. Как са се озовали сега заедно?
Само добавям, че децата ми са учили при тях, но преди 8 и 5 години. Казвам го само защото понякога хората се променят.

# 125
  • Sofia
 Койчева е  много добър преподавател Peace

# 126
Г-жа Койчева е супер! На мен ми е преподавала тя, на сегашните й ученици отзивите също са чудесни! Grinning

# 127
 Добре де,но аз не мога да разбера г-жа Койчева френската паралелка ли води,или някоя от немските?

# 128
Тази година г-жа Койчева поема 1ви клас немска паралелка.

# 129
Ей,това е чудесна новина,защото ние искаме да учим немски език!Но аз още не съм го записала моя в 20 училище и мероятно вече е късно,тоест те ще ми приемат молбата,но си мисля,че няма да ни класират,тъй като живеем в друг квартал?Някой знае ли какви са предимствата,за да влезнеш в 20 то,освен по местоживеене? newsm78

# 130
Ей,това е чудесна новина,защото ние искаме да учим немски език!Но аз още не съм го записала моя в 20 училище и мероятно вече е късно,тоест те ще ми приемат молбата,но си мисля,че няма да ни класират,тъй като живеем в друг квартал?Някой знае ли какви са предимствата,за да влезнеш в 20 то,освен по местоживеене? newsm78

+Брат/сестра в училището
+Спонсорство...

# 131
Доколкото разбрах децата се приемат по следните критерии:

- живеещи в микро-района на училището
- завършили детска градина" Малкия принц"-май така се казва градината до баня Мадара
- деца, чийто братя и сестри са възпитаници на училището
- по-реда на записване

За спонсорска паралелка не съм чула Grinning

# 132
  • Sofia
Моля, кажете дали г-жа Иванова или Недялкова също предстои да поемат първи клас или водят 3-ти клас сега !?

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:13 от Liviat

# 133
Доколкото разбрах децата се приемат по следните критерии:

- живеещи в микро-района на училището
- завършили детска градина" Малкия принц"-май така се казва градината до баня Мадара
- деца, чийто братя и сестри са възпитаници на училището
- по-реда на записване

За спонсорска паралелка не съм чула Grinning

"Малкия принц" е друга. Тази до баня мадара е "Буката".

# 134
 За името на градината не гарантирам, но със сигурност има предимство за децата завършили конкретна детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт