ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 066
  • 422
  •   1
Отговори
# 360
Despina - В оригинал е Hanım(efendi)=Ханим(ефенди)  за жена и Bey(efendi)=бей(ефенди) за мъж.  Това е висша форма на уважение и за дистанция. А когато се споменава между съпрузи, идва от факта ,че старите TR аристократи така са се обръщали помежду си.(Ако си спомняте и 1001 нощ , Надиде винаги се обръщаше към Burhan с Бурхан Бей); така си засвидетелстват уважение и почит, мило е (a понякога u закачливо Mr. Green). А от др. страна както на БГ , има семейства ,к/о се обръщат по фамилно име - "О, Иванова как си? ","Иванов, кога си идваш? ". Просто в превод на БГ се губи оригиналния замисъл .   Wink Peace

# 361
  • Sofia
Аз пък си мислех, че е някакъв вид закачка между тях  Embarassed Ама те нека се обичат пък както искат да си викат Wink

# 362
Z-O-R-I  welcome За съжаление,не мога да ти разкажа,защото не го  гледах много внимателно,но усетих,че има напрежение между Мехмет и Инджи newsm78

bz,страхотна както винаги   bouquet

# 363
този Енгин е голям нахалник  fight
и аз така мичсля, но и Инджи е за е....е  #2gunfire

# 364
лека вечер на всички и до утре  1countingsheep smile3524

# 365
Мда,Инджито и мен започва да ме дразни с това непрекъснато доказване Stop
valenceto лека нощ и да сънувш Мехметчо Crazy

# 366
  • Варна
Мда,Инджито и мен започва да ме дразни с това непрекъснато доказване Stop
valenceto лека нощ и да сънувш Мехметчо Crazy
ooooooo, ot кога е започнала да ме дразни мен, на моменти не я дишам направо  Close

# 367
TraYkovA , е на това му се вика пожелание Simple Smile благодаря ти  Heart Eyes

# 368
О, то имало тема за сериала. Много се радвам, че попаднах тук.
Ще приемете ли още един фен на "Перла"?

# 369
  • София
важното е, че утре ни предстоят интересни епизоди  Wink

# 370
  • Пловдив
важното е, че утре ни предстоят интересни епизоди  Wink

Да бе да... всеки път така казвате и нищо ново не се случва  Joy
Все драми и нацупени лица без грам порядъчен скандал. Шереф да не си е "заплюла" Енгин? Много мила и заинтригувана от делата му е пред него? Че и Инджи намазва от любезността.

Въпрос към bz(поднасяш изключително ценна информация): (тъй като аз други сериали не съм гледала, ми стана интересно относно обръщенията) Това  Ханим(ефенди), или Bey(efendi) е съпроводено само със собственото име ли? Не с фамилното? Освен закачливите нюанси ми се стори, че и в офисите така се обръщат. Така ли е по принцип? Такъв ли е етикета?

О, то имало тема за сериала. Много се радвам, че попаднах тук.
Ще приемете ли още един фен на "Перла"?

Хайде в кюпа.

# 371
Добро утро момичета.Може ли някой да ми даде линк към снощните серии. Praynig  bouquet

# 372
svetlaibobo ,
добро утро ами незнаех кой са снощните серии но видях в програмата тази вечер ще са 55 и 56 епизод така че ето заповядай епизодите от снощи   261uu
http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=39 … 7ee5546714b736b0e
http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=31 … 541bb5fdbe3c25f46

# 373
  • into the blue
Шереф да не си е "заплюла" Енгин? Много мила и заинтригувана от делата му е пред него? Че и Инджи намазва от любезността.

Мисля си,че всичко е с цел да всее раздори между Мехмет и Инджи,
след като усети,че Енгин има симпатии към нея.
Не стига,че Инджи по цял ден е с него,а Шереф при всяка
възможност го кани  да бъде със семейството им.
Което съответно никак не е приятно на Мехмет.

# 374
и аз съм на мнението на Стихия. по-зъл човек от Шереф не съм си и помисляла, че съществува #Cussing out, но ........и това го прави уж за сина си - ббраво на такава майка.  Naughty
другото, което е не на ръба на бръснача ами не знам къде- Инджи и нейната работа  newsm78
нямаш ли семейство и работа при тях във фирамата/за да махне Бахар/, ами седнала да се вайка с Енгин  Thinking
абе иди с мъжо ти на почивка, после в майчинство и живота ти ще е песен, а не раздор и на ръба на провала/ то и търпението на Мехмед има край/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт