ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 126
  • 422
  •   1
Отговори
# 405
Леле, от снощи сте изписали 6 страници!!  Shocked
И аз исках да попитам същото като julity ББ Защо Енгин отвлича Инджи?

# 406
valenceto я сподели как спа снощи Laughing

# 407
AlexaS,
видях поста ти за Шереф, няма да го цитирам тук.
Да, съгласна съм, че Шереф е един от най-интересните характери във филма, като уточнявам, че и аз нямам абсолютно никакъв афинитет към такъв тип личности. То пък кой ли нормален би ги харесал. Mr. Green

Прави ми впечатление закрилата на брака в подобна ситуация. Ако една снаха в България е изоставена от мъжа си, малко вероятно е да остане в къщата на свекъра. Просто тя първа ще си тръгне. Там обаче никой не постави под въпрос мястото на Шереф в къщата, дори и след като Ахмет излезе оттам. Не се постави под въпрос мястото в буквален и преносен смисъл. Защото тя не само остана, но и продължи да командва и манипулира всички подред, както винаги го е правила. И да, парите на семейство Шадоолу са важни за нея, но по-важно е да може да упражнява властта, която има ... както тя си знае.

Що се отнася до това, че никога не допусна да й падне гарда - за това наистина трябва много твърдост. Не може да й се отрече, че има такава даже в излишък. Но иначе си е една манипулативна к.чка.  af

# 408
Magi това ми напомня за мястото на Фюсун(1001 нощ) в дома на Бурхан,след като Али Кемал отиде при любовницата си Peace Rolling Eyes

# 409
Що се отнася до конфликта Инджи-Мехмет и Онур-Пънар, ами той е практически един и същ. Онур го каза. "Много е трудно да докажеш, че си достоен за това семейство" - цитирам по памет. И двамата - имам предвид Онур и Инджи, са "пришълци" във фамилията. И понеже са амбициозни и отговорни, искат да се докажат. Доказателството при Инджи е успех, независимо от Мехмет. При Онур - лоялност към Мехмет.

Разбирам ги прекрасно, макар да не ми се е налагало да се доказвам точно в семейството. (Тук съм без конкуренция  Joy)

Точно заради това Инджи прави опити да пробие в бизнеса, да се научи да шофира и ред други, без да информира мъжа си. Което пък той тълкува като пренебрегване.  newsm34

Онур пък работи денонощно.   animal037 Той просто няма как по друг начин да се докаже, освен с пълно и безусловно отдаване на работата. Това е малко като комплекс за малоценност и при двамата - и резултатът е проблеми и в двете семейства.

==================

Деденце ми е много смешен с това непрекъснато изтъкване на семейната чест за сметка на отношенията с родната му дъщеря, внуци и т.н. Толкова архаично ми звучи, че няма накъде повече. Разбирам, че за тях това е основна ценност, но времената се променят. А как ще влязат в ЕС, като тук говорим за равенство на половете, а пък при тях домашното насилие, дори да не е във физическия му вариант, си е направо ежедневие.

Извинете ме за дългия пост. Ама като почна - не мога да спра.

TraYkovA, има общо, явно моделът е такъв - даже и ние го забелязахме.

# 410
Maqi разсъжденията ти се припокриват напълно с моите.

# 411
имам един въпрос ББНаистина ли сестрата на Гьокхан ще стане любовница на Онур? newsm78

# 412
TraYkovA

доста добре спинках само дето Мехметчо го нямаше да ме гушка newsm45 newsm62

# 413
имам един въпрос ББНаистина ли сестрата на Гьокхан ще стане любовница на Онур? newsm78

няма ли да има интрига с Берг, той така я погледна снощи?  Crazy Crazy

# 414
Много интересно било тук при вас  Simple Smile
Подкрепям мнението на _Magi в по- горният пост  Peace
Серизно ли е това, което пише с бели букви за Инджи?

# 415
BBЕнгин отвлича Инджи , защото е психопат. Той няколко опита прави да я заведе в Париж и да останат там. Въобразява си,че могат да са семейство, той е влюбен в нея, но психопат. И ще я отвлече  с надеждата  да се ожени за нея.

# 416
BB:  a когато Енгим отвлича Инджи,разбира ли Мехмет?ако да?какво прави?

# 417
BB:  a когато Енгим отвлича Инджи,разбира ли Мехмет?ако да?какво прави?

BBда, разбира,че е отвлечена. Разбира от Пънар и че е бременна. И  тръгва да я търси, намира я, спасява я, а тя за да спаси него- прострелва Енгин, който по-късно умира в болницата. Но малко преди да умре, казва на Мехмет,че с Инджи са имали по-специални отношения. И тази мисъл се загнездва в главата на Мехмет- дали пък не е била изнасилена Инджи, докато е била отвлечена и ако да- защо не му е казала.

# 418
Хубаво, на мен не ми се връзват и все по- неподходящи ми се виждат. Различни вкусове и виждания. Не можете да ме убедите, че е така, само и само да не развалям общото мнение.Не говоря за перфектни красавици, просто ,която и друга да беше, щеше да подхожда повече на актьора.А с Пънар или Панар  newsm78, щяха да са перфектната двойка.

Пънар + Мехмет -------> и според мен щяха да са по- хубава двойка, отколкото е Къванч със Сьонгюл.

valenceto, ние хубаво се гласим за Париж с Мехмет, ама на него като не му увира главата, че сме по- добрата партия от Инджи- хак да му е, да си стои в Истанбул и да се вози по маршрутки.  Joy Joy Joy

# 419
и аз за това си мислих че Пънар и Мехмет ще са идеалната двойка в филма..но може би Панър е искала ролята на Инджито,но просто не я е взела Blush и това го има,но това е просто предположение

BB: ясно,Мехмет помага на Инджи,ама той като разбира че може да е била изнасилена,той променя ли му се отношението към инджи?и тя е бременна!казва ли му този път?

Общи условия

Активация на акаунт