ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 138
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
Има ли вече качена сношната серия???
Коя даваха всъщност newsm78

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 08:09 от еими

# 256
Добро утро

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 08:00 от glezanka_pld

# 257
 Hug  Привет момичета!Докато ви изчета доста зор видях. А пък докато разбера какво е това ББ ... Но ББ най-много ми хареса. В постовете си коментирате най-вече Мехмет и Инджи, но аз  започнах да се тревожа и за другите двойки. Капризната и злобничката Бахар, приятелят й, брат й, малкият Доуш, майка му и баща му.....  Отговорете ми с ББ  историйките им, че все ги мисля, как ли ще се оправят в живота и те....  БЛАГОДАРЯ ВИ !

# 258
Добро утро момичета  Wink

# 259
Добро утро момичета  Wink

Валенце,то вече е обяд бе джанъм  Mr. Green.Да не си празнувала снощи? newsm68

# 260
"Добро утро" и от мен!  Laughing Много интересно става, вече искам да е 20:00 часа.  Grinning Ако може някой да ми отговори с ББ дали отношенията между Бахар и Инджи се оправят? Ще съм ви много благодарна!

# 261
BB: Отношенията м/у Бахар и Инджи се оправят с течение на времето - особенно след като Бахар разбира за мръсните работи на Тарък спрямо семейството и ..

# 262

ББ: В краина сметка ще заминат ли за Париж

ББ Инджи организира второ представяне на колекцията , но въпреки това очакваните поръчки са доста по-малко от очакванията.Това я кара да търси друго решение. В същото време Мехмет организира изненада на Инджи – меден месец в Париж- но всичките му планове пропадат и пътуването им не се осъществява Sad Sad

# 263
Е ама сте и вие, една по-спокойна серия и вече скучно било  Laughing Но пък ще стане пак нескучно  Rolling Eyes

# 264

ББ: В краина сметка ще заминат ли за Париж

ББ Инджи организира второ представяне на колекцията , но въпреки това очакваните поръчки са доста по-малко от очакванията.Това я кара да търси друго решение. В същото време Мехмет организира изненада на Инджи – меден месец в Париж- но всичките му планове пропадат и пътуването им не се осъществява Sad Sad

ББ много жалко,аз пък си мсилих че сега като отидат ще видят Нихан  Naughty

# 265
ББ Мисля че Нихан се появява много по-късно

# 266
ББ: вече бях писала някъде назад в темата - Нихан ще се появи в 43  епизод (според турските серии , сега ще дават 35та  по бтв )
Ще срещнат Нихан едва след като Мехмед излезе от затвора и се залови Тарък

# 267
Момичета къде са качени последните серии. Не мога да ги намеря никъде.

винаги гледай най-първия постинг от темата. Там са линковете... bananabg, lapache...
Обикновено ги качват на следващия ден.
Иначе в анкетата гласувах за Гюлсюн (не е Гюлсун) и Левент.
Gülsün-Tarık изобщо не са двойка

# 268
Изкам по-бързо да се отърват от тоя Тарък - много ми е противен и се дразня на доверието на някои към него. #2gunfire smile3512

# 269
  • София
glezanka_pld ,

ББ: няма да е точно довечера скарването и историята с колата, сега сериите ще се развиват около тъгата на Инджи, че нямат дете и ще тръгнат по доктори, ще се установи, че тя има малък проблем и Мехмет ще се чувства виновен.

Общи условия

Активация на акаунт