Водих днес Ели при д-р Улевинов (УНГ). Прегледа я, изчисти й носа с промивка и предписа от неговите капки (ще ги слагаме 5 дни). Гадната бактерия е премахната, но на нейно място има друга, която обаче за моя радост е причинена от външен замърсител и е в минимално количество. Докторът каза, че има лек рефлукс (връща киселини), които образуват секрет и са причина лесно да се разболява. Каза, че ако не яде по-късно от 19г., не пие течности след 20ч. и спи на високо няма да имаме проблеми. Също така каза, че и мухала може да влияе, а при нас миналата зима беше мухлясало в спалнята. Сега тапета е махнат и е изчистено. Любо е говорил с наш познат, който ще му даде да намажем с нещо и му гарантира, че няма да има мухъл (дано
) Ще трябва да се разделим с зайо, защото може и той да оказва влияние за хремата, а й си намирисва.
Не знам къде да го пратя, мислех да го дам на едни познати, които гледат зайци, но ми казаха, че няма да може да живее с тях и ще умре. За разстройството: дадох й вчера едно саше Ентерол и сякаш го пресякохме. Мисля, че беше реакция от АБ.Малко дългично стана, ама си казах всичко.
Надявам се всички болнички бързо да се оправят.
.
Наистина видя ми се топличка, сложих термометъра и 39,2 `С

Сама ли го лекуваш? Не се ли консултира с лекар?
Благодаря, че ви има ... така ми улеква като споделя