Отговори
# 255
  • София
Момичета, здравейте!

Водих днес Ели при д-р Улевинов (УНГ). Прегледа я, изчисти й носа с промивка и предписа от неговите капки (ще ги слагаме 5 дни). Гадната бактерия е премахната, но на нейно място има друга, която обаче за моя радост е причинена от външен замърсител и е в минимално количество. Докторът каза, че има лек рефлукс (връща киселини), които образуват секрет и са причина лесно да се разболява. Каза, че ако не яде по-късно от 19г., не пие течности след 20ч. и спи на високо няма да имаме проблеми. Също така каза, че и мухала може да влияе, а при нас миналата зима беше мухлясало в спалнята. Сега тапета е махнат и е изчистено. Любо е говорил с наш познат, който ще му даде да намажем с нещо и му гарантира, че няма да има мухъл (дано  Praynig) Ще трябва да се разделим с зайо, защото може и той да оказва влияние за хремата, а й си намирисва.  ooooh! Не знам къде да го пратя, мислех да го дам на едни познати, които гледат зайци, но ми казаха, че няма да може да живее с тях и ще умре. За разстройството: дадох й вчера едно саше Ентерол и сякаш го пресякохме. Мисля, че беше реакция от АБ.

Малко дългично стана, ама си казах всичко.  Simple Smile Надявам се всички болнички бързо да се оправят.

# 256
  • Варна
Хубави новини, Гери! Дано Ели се оправи и то трайно!

Мойто болнаво е по-добре. Само сутрин чисти сополи от вътре, вече като усети и вика "Мамо пол!"  Laughing. Покашля малко, но пък очите му се оправиха без външна намеса. Общо взето съм доволна от лечението си  bowuu.

Аничке, тоя вирус край няма, а уж бил летен. Да вземе да се застудява вече, на 8 октомври съм по сандали и къс ръкав  ooooh!

# 257
  • Пловдив
Да се оплача и аз  Sick
Днес станахме сутринта, бяхме навън, играхме, прибрахме се и към 13,30 ч. и след малко мъжа ми вика май е топла нещо  Thinking Наистина видя ми се топличка, сложих термометъра и 39,2 `С  Shocked паднах... нито хрема има, нито кашлица. Веднага дадох Нурофен. Меря след 20 мин. Т 39,8 ` С  Shocked Shocked Shocked Не ме питайте какво ми стане. Почнах компреси студени навсякъде.... и към 16,30 ч. вече имаше 37,7 С Заспа за 1 мин. и още спи. Чакам я да стане, че да ходим при докторката, че отсъстваше по -рано и не можахме да идем..
Направо нямам думи  ooooh! Cry Sad
Дано не вдига толкова висока, че загубих ума и дума... не знам какво да правя. Но стегнах се, няма начин.  Hug

# 258
  • Варна
Асе, наше другарче беше така 2 седмици - само темп. до 40 градуса и нищо друго. Изследвания правиха, накараха я АБ да пие, накрая се оказа, че никнат последните 4 кътника  ooooh!. Голямото дете на кръстниците правеше същите изпълнения по същата причина. Та мисълта ми е, изчакай, заведи я утре. Опитай само да погледнеш гърлото дали е червено. Докторката ще ви изпише АБ ей тъй за всеки случай, а още не знаете има ли защо.

Божи лятото на почивката също ми вдигна 39.5 еднократно и си изкарах акъла. Свалихме я с течен аналгин, на другия ден нищо му нямаше. Деца ...  ooooh!

# 259
  • София
Светли, радвам се, че Божи е по-добре. Може ли сам да си духа носа? Ели от доста време го прави и доста ме улеснява.   Wink Сама ли го лекуваш? Не се ли консултира с лекар?
Асе, стискам палци Вики да не вдига повече Т и да е спокойна. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 260
  • FRANCE
Здравейте и от нас (ако не сте ни забравили). Ние сме добре , девойка Александра беснее Simple SmileSimple SmileSimple Smile, но е много разбрана. Говори доста и то предимно на български, но догодина като тръгне на училище ще оправи френския.

Целувки на всички малчовци и болничките дечица бързо да оздравяват

# 261
  • Пловдив
Офффффф кво да ви разпрявм.
Не пием АБ и слава Богу. Нашата педиатъра не изписва така лесно... Пием два вида хомеопатични за гърлото, че видя леки мехурчета... нямало гной още  Praynig Към 20,30 ч. вдигна пак към 38,6-7 С дадох Нурофен, че се притесних да вдигне още. До 23,30 я държах будна да я свали. Е успя  Hug Сега мерих в спящо състояние - 37,2 С
Нямам сили  Sad За 2,4 г. ми се случва за първи път, в чудо се видяхме  Sick ooooh!
Ще я следя утре...
Ако продължава може би ще стигнем и до АБ..
Но каквото Господ каже
Лека нощ  Hug  bouquet Благодаря, че ви има ... така ми улеква като споделя  Tired  bouquet

# 262
  • Варна
Асе, търпение! Гнойните ангини протичат с висока Т. Ако имаш нервите да издържиш 2-3 дни може и да минете и без АБ. Ние два пъти лекувахме гнойна ангина само с хомеопатия и Панадол. Стискам палци бързо да се оправи сладката Вики  Peace Hug.

# 263
  • София
Асе, как е Вики днес? Надявам се, да сте изкарали спокойна нощ и детенце да се чувства по-добре.
Ани, супер, че сте се преборили само с хомеопатия. Аз вече много почвам да се ядосвам, защото в това отношение Любо е голяма паника и няма търпение 1 ден, а камоли 3  Confused и допълнително се тормози.
madame, здравей! Радвам се, че сте добре и видях, че правиш много готини кукли.  Wink

# 264
  • FRANCE
madame, здравей! Радвам се, че сте добре и видях, че правиш много готини кукли.  Wink

Благодаря Simple Smile Как е Ели?

Асе  Hug бързо да се опавя детенцето.

Тук е циганско лято и само хайманосваме Simple Smile

Слънчев ден на всички

# 265
  • Пловдив
Привет на всички и благодаря за подкрепата  Hug
Е, не се разминахме без АБ и от обяд пием Клацид. Вече бях готова на всичко, само и само да спре да вдига толкова висока Т.
Тази нощ след като заспа към 23,30 ч. понеже имаше пак около 39 С и трябваше да я свалим, че да я оставя да спи, към 5,00 ч. вреше  Tired дори самичка се събуди... Имаше 38,9 С До 7,00 ч. стояхме да спадне поне до към 38 С и заспа отново до 9,00 ч. Събуди се отново с 38,6-7 С  ooooh! Sick Нямах сили вече. Цяла нощ съм ставала да я пипам, а да мушкам термометъра за да измеря Т. Към 10,30 ч. бяхме при педи и съответно видя гной в гърлото от дясната страна...
Изпса ни АБ ..
Продължаваме и останалите хомеопатичин за гърлото, пием едни и за висока температура...
Пием по 1 - 2 л. течности на ден ...
Ядем по малко ...
Сега спи вече 2 ч. толкова е изтощена милата  Sad
Това е за сега.
Бъдете здрави   bouquet
Ставам, че нямам сили дори да пиша.

# 266
  • Варна
Горкото детенце  Hug Асе, друг път ако видиш зор действай с мокри чорапи, мокър чаршаф. За Панадола напоследък изчетох лоши неща. Опитвай и с Беладона 9 СН по 3 гранулки докато спадне. Все пак организмът й се бори, затова вдига толкова температура. Може би наистина правим грешка като се плашим от нея (напоследък чета д-р Атанас Михайлов и затова съм на тая вълна).

Мадам, и аз ви помня и съм много впечатлена, че още се кърмите  Peace !

# 267
  • София
Асе, надявам се това да е подходящия АБ и Вики да се повлияе бързо и да те вдига висока Т. Малката като ми вдигаше Т 390-400 веднага я вкарвах в банята и я обливах с хладка вода.
madame, Ели е все така непослушна и с хриптящ нос. И тус е циганско лято и е много готино.  Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Горкото детенце  Hug Асе, друг път ако видиш зор действай с мокри чорапи, мокър чаршаф. За Панадола напоследък изчетох лоши неща. Опитвай и с Беладона 9 СН по 3 гранулки докато спадне. Все пак организмът й се бори, затова вдига толкова температура. Може би наистина правим грешка като се плашим от нея (напоследък чета д-р Атанас Михайлов и затова съм на тая вълна).
Вчера като имаше над 39 Т два часа стоя с мокри чорапи на ръцете и краката и кърпи на челото. Но под 39 Т реших че Нурофена ще свърши работа. Както и стана де... не се наложи.
Днес следобед вдигна 38 и нещо, свали ли за 1-2 ч. и повече не е вдигала ... сега спи, спокойна е, игра доста следобеда. Чакам да стане 23,30 ч. и да дам дозата антб.
Лека нощ  Hug

# 269
  • София
По едно кафенце Grinning

Асе, радвам се, че Вики е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт