Отговори
# 330
  • Варна
А, нямах предвид тях, а това дето 90 % от хората около мен го изкараха. С температура и силна кашлица, дето по 2 седмици не минава.

# 331
Здравеите момичета. Много време не съм писала , но просто нямах време . Сега Евгений е малко хремав и не е на ясла , ще се гледаме вкъщи и ще съм по активна. Гледам че има доста болни болни дечица , но и аз чувам че има някакъв вирус . Георги е на училище , след обяд преспивам Гени и започваме да пишем уроци  .
Ще ви прочета и после ще пиша пак , това е от мен , чао и лек на всички.

# 332
  • София
Хайде да пийне по кафенце!

Ели още не ходи на ясла, свекърва ми я гледа. Вчера я водих на контролен преглед. Хубавото е, че гърдите са се изчистили и кашлицата не е толкова дълбока, но гърлото е още червено и има още сополи. Каза да не я пускам на ясла, а аз се чудя как да кажа в работата, че трябва да си стоя в къщи една седмица.

Гале, ако четеш моля те, включи се с инфо за инхалаторите. Замислям се дали да не купим ама и понятие си нямам какъв.

Лек и спокоен ден от мен.  Simple Smile                                                       

# 333
Тука останахме единици да пишем. Гери, моля те, потърси хомеопат!

# 334
  • София
Ми така се получава Щък, всички ни върти на някъде.
А и в тези кризисни време с много повече усилия стават много по малко приходи.
Сдрънзах се от бачкане, до под кривата круша съм с набелязаните задачи, а пари нема.
Айде да видим слдващата седмица, ще решат ли собствениците да ни затварят или не.

Иначе редовно ви чета, всичките пет поста от седмицата. И още по редовно пращам дръвчета на Асето. Laughing

Лафа на седмицата е "пъскам с дзундзуаант".

Оздравявайте и се гответе за коледа, ей го на не остана само два месеца.

# 335
  • Варна
Гери, моля те, потърси хомеопат!
Отдавна се чудя как да го кажа. Гери, наистина с наште доктори оправяне няма.

mmm, съжалявам, че така не ти върви в работата. И при нас е криза отдавна, но поне си взимам заплатата както преди. Дано Новата година донесе по-добри времена (права си, от тая нищо не остана  Laughing).

# 336
  • Варна
Ей ме на и мен  Grinning!

Баща ми от вчера застъпи наряд т.е. дойде неговото време да гледа децата, а ние ходим на работа. Чувам, че ремонтът бил на привършване и се чудя да се радвам ли като се има предвид грипната обстановка  Rolling Eyes. Тъкмо ще отварят градината и сигурно ще има грипна ваканция. Джипито ни пратило съобщение по една приятелка да сме купували противогрипни ваксини. Аз лично съм против тях, но ме хвърли в размисъл  newsm78. Досега не сме слагали такова фармацевтично "чудо". Вие смятате ли да слагате на децата?
Гери, наистина смятам, че е добре да се обърнеш към читав хомеопат  Peace.
Аз хубаво се стягам за Коледа, но ми резнаха заплатата  Rolling Eyes. Важното е да сме живи и здрави, другото ще го оправим.

# 337
  • Пловдив
mmm_    Hug и аз гледам да ти пращам всеки ден, ако няма бъг  Laughing
Аз от понеделник съм на работа  bowuu Най-сетне дойде и моя миг. Нямам търпение вече  Hug
Първия месец Вики ще я гледа баща й, после ще се редуват с леля й  Peace и така ще избутаме до детската градина  Hug
Поне ще съм спокойна, че е в сигурни ръце  Heart Eyes
Съжалявам за болничките  Sad Скорошно оздравяване на всички желавя от сърце  Hug
За сега е това.
Вики иначе е здрава /да чукна на дърво/, лудее и беснее по цял ден. Лошото е, че все по-малко излизаме навън  ooooh! тук не е спряло да вали днес.
Останете си със здраве!!!   bouquet

# 338
  • София
Момичета и аз искам да я заведа на хомеопат, но трябва да се преборя с Любо, защото той е против. Няма им доверие, според него нищо не могат да направят. А също ме притеснява на какъв ще попадна. Иска ми се да е някой препоръчан.

# 339
  • Варна
Дзак. Grinning
Аз не пиша, защото няма какво ново да кажа. Но редовно ви чета.
Да се пазите от болести.
Поздрави и много целувки. Hug Hug Hug

# 340
  • Варна
Ани, много предколедно са ви порязали, много гадно! Ама по-добре да сте здрави и да не даваш пари за лекарства. Във връзка с твоите размисли за грипа - аз няма да пускам Божи, докато не се успокоят нещата. Изкара 2 вируса, стига му засега.
А за грипните ваксини съм против, джипито ни също.

Асе, и ние не излизаме, ама заради вятъра. Такова духане, забравила съм направо каква ни е зимата. Божи само повтаря "Мамо, духа!"  Laughing

Гери, Лъвицата ходи при една много известна хомеопатка, Чамурлийска ако не ме лъже паметта. Звънни й за подробности, тя беше доволна.

# 341
  • София
Здравейте!  Simple Smile

Светли, знам, че Лъвицата ходи при Чамурлийска. Писала съм си с нея още преди няколко месеца, но докторката не приема нови деца.

# 342
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!

Да чукна на дърво здрави сме засега, дано ни подмине грипа Praynig  На всички болнички пожелавам бързо да оздравяват.
Иначе всичко си е по старому, Иво е много забавен, побърква ни с въпросите си, имитира любимите си герои от филмчетата, които гледа и въображението му работи с пълна сила. Голям проблем ни е обаче обличането- понякога не знам какво го прихваща това дете. Онзи ден изпадна в истерия заради чорапогашника. То не беше тръшкане, пищене, рев, ужас... ooooh! После изведнъж спря, каза да го обличам и да излизаме...Никак не приема нови дрехи. Има пълен гардероб, но носи само няколко. А какво се получава ако някоя от тях е изпрана...не ме питайте. как ли не се опитавме да го залъжем- не става. На всичкото отгоре все още си търси летните дрехи и иска да излиза с тях. Аз отдавна съм ги пробрала, но той си ги помни и реве за тях...Ако имате някакви идеи как да се оправям с този проблем, давайте насам  newsm78

Гери, според мен, за да убедиш съпруга си в предимствата на хомеопатията му подбери подходящи материали по темата и го помоли да ги прочете. Аз лично съм фен на хомеопатията, но на практика се опитвам да я съчетавам с алопатията. Да си призная, когато Ивайло ми вдигне висока температура въобще нямам търпението хомеопатията да му я сваля- давам си Панадола или Нурофена, защото не издърам на гледката скимтящото ми дете да виси като парцал в ръцете ми. Когато живот и здраве поотрасне и може достатъчно достоверно да ми каже какво точно му има, може би ще се доверявам повече на хомеопатията, но сега се опитвам да еквилибрирам между двете. Добавям и уточнението, че имам огромно доверие на педиатъра ни. Иначе съм се запасила с дори две аптечки с хомеопатични продукти  Simple Smile

# 343
Здравейте и от мен ,не съм се разписвала скоро. За сега да не чуе дявола сме здрави на фона на картината около нас-все болни. Новото при нас е ,че си отглеждам малък разрушител в къщи ,няма нещо до което да се докосне Диди и да не се потроши. То не бяха цветя ,вратички на шкафове и чекмеджета ,измъкнати первази ,а вчера преди да заспи на обед си смъкнала едно голямо парче тапет  ooooh! да видим как ще реагира баща и днес като се прибере.Дома ми изглежда като пред ремонт  Crazy . Незнам дали не е пак някаква форма на протест от нейна страна ,то тъкмо ни мине един такъв период и айде пак на ново ,чак немога да се освестя  Crazy Ама ще си се търпим ,отдавам го на това че излизаме по малко и няма къде да изразходи цялата си енергия ,а пращи от такава да си ми е жива и здрава ! Пожелавам на всички ви да няма болнички и лек ден ,макар и студен!

# 344
Здравейте,да се отчета и аз,че отдавна не съм писала EmbarassedВчера седнах пред компютъра и Стами се разрева да го приспивам аз.Като беше по-малък по-често заспиваше сам,а сега задължително трябва аз или баща му да е при него.Само Митко не му е достатъчен LaughingПри нас новото е,че Мити е с варицела и сега дружно си се гледаме вкъщи.Стами засега няма пъпки,но нека да я изкара докато е малък.Най-употребяваните думи са "няма'',"колата" и "котето" LaughingДнес като се прибрах от работа още от вратата ме хвана са ръка да ме води на компютъра да търсим във Vbox клипчета с котета.Вече все по добре му се разбира като говори,иначе тати Калоян е "тати Колан'' LaughingИзбира си какви дрехи да облича,и определено има слабост към дънките.Надявам се сега като не ходят на у-ще и ясла,и нямат контакт с много хора грипа да ни подмине.Айде толкова че малкия терминатор пак ме търси.Болните да оздравяват бързо Hug

Общи условия

Активация на акаунт