Отговори
# 495
Здравейте,

честит празник на всички с прекрасното име Анна  bouquet

ммм, много съжалявам за приключенията ви в болницата. Доколкото чувам за съжаление е ежедневие подобно отношение  Sad Изключително ненавиждам някой да си върши работата с такова нежелание и непрекъснато мрънкане  ooooh! Дано се оправи жената Peace
Ние бяхме по спешност преди 2 седмици в БГ, почина свекърва ми внезапно. Много лошо изживяване, особено за мъжа ми.....

Сега пак стягаме куфарите за натам, настройвам се на коледна вълна и се радвам на предстоящите празници Heart Eyes

Тук на Никулден идва Николаус и използвах децата да получат подаръците си сега, че да си спестя мъкнене до София и обратно на две огромни кукли. Беше неистова радост, което за мен съответно беше супер удовлетворение.
Приятна вечер на всички, до скоро Hug

# 496
  • София
Анту, честит имен ден! Честито и на всички други именници! Да сте много здрави и щастливи!

Ели днес не е вдигала Т, но има гъсти сополи и секрети от двете очички.  Confused Слагам капки дано се оправи бързо. В понеделник ходихме до Военна болница взеха й кръв от вената и й сложиха една лепенка на гърба, да видим дали ще прояви алергична реакция. Е то днес се разбра (от лепенката), че е алергична към акари.  Confused

Шоши, моите съболезнования.

mmm_, много неприятни изживявания сте имали. Дано свекървати се оправи.

Бързо оздравяване на всички болнички.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:29 от GERY80

# 497
  • Варна
Шоши, ммм, искрено ви съчувствам за неволите. Скоро имаше тема в Клюкарника 'Защо не дарявате кръв', да взема да им копна твоя пост, ммм, тъкмо съвсем актуално изживяване  Rolling Eyes

Гери, аз също съм алергична към акари и домашен прах, та знам колко е неприятно. Не питай като почна да кихам по 20 пъти един след друг, а носът ми капе като развалено кранче. Направо се мразя. Засега опитвам с хомеопатия да боря тая гадост. Около 2 месеца нямах никакви оплаквания, но сега пак се върнаха. Дано Ели го преодолее с възрастта, че не е за приказване.

# 498
  • Варна
Виждам, че Анту ви е почерпила порядъчно  Mr. Green. Да си жива и здрава и с гордост да си носиш хубавото име  Hug  bouquet!

Шоши, искрени съболезнования  Praynig!
mmm_, съжалявам за неприятните изживявания и дано скоро се възстанови жената  Peace.
Гери, откъде пък сега тази алергия, аман. Дано я израсте  Peace.
Светли, много се радвам за вашите успехи с яслата  Peace Hug.

Аз днес съм вкъщи с Ели за нещастие на горката котка. Не я оставя на мира. Все я мъкне, а в момента свирят на пиано  Mr. Green Rolling Eyes.

# 499
Виждам, че Анту ви е почерпила порядъчно  Mr. Green. Да си жива и здрава и с гордост да си носиш хубавото име  Hug  bouquet!

Мерси, и ти също, мила!  Hug

Шоши, много неприятно, много съжалявам! Sad
МММ_, на вас кураж и бързо възстановяване на свекърва ти.

На всички благодаря за поздравите и пожеланията!  Hug

# 500
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Привет, момичета!
Мерси за поздравите и честито на патерици на Аничките!
Горе-долу сме добре, но съм заета.
До скоро, целувам ви!

# 501
Асе,днес случайно да беше в м-н Джъмбо между 18-19ч  newsm78 още съм в чуденка теб ли видях или се препознавам?

# 502
  • Варна

Привет! Хайде на кафето! Как сте? Затрупа ли ви снегът? Божи хич не е доволен от новата обстановка - много се подхлъзва, страхува се. Вашите как реагират?
Снощи му купих подарък, днес ще ходя за още. Че всички роднини са ме натоварили да купувам от тяхно име. Хич не е лесно - огромен избор, луди цени на по-качествените неща, уплаши ми се окото.
Хубава предколедна седмица!

# 503
  • София
Добър ден и мерси за кафето.

Снегът не ни е затрупал, има тук там. Алексанър успях да го събудя, само защото му обещах да чисти колата с голямата лопата. Но снегът беше толкова малко, че горкия остана излъган.
Той иначе чака снегът с нетърпение. Макар и да не ми се вярва да помни от игрите мналата година.

Подаръкът си го откри в шкафа и после мъжът ми го скри в работата си, което не е лесно за организиране.
И сега малката въшка проверява старото скривалище нещастен, че дядо Коледа няма да му донесе подарък.

Много нахитрява със всеки изминал ден. И все нещо ме учудва. Снощи обясняваше, как щял да стане голям, като тати, за да стига шкафа със зърнената закуска. Преди това включи камерата към лаптопа на баща си и я пусна. По преди от ръгане на кабела изгоря едно устройство. Просто не всичко може да е на недостъпно място. Купона е пълен.

Сега към Софиянки. Аз от четвъртък съм отпуск до края на тази година. Ако има някой който по отрано да почива. Да се организираме нещо за 21-23 декември, преди да почнат същинскитепразници. Нямам идея, освен за Коледария, но може и да е тъпо там.

# 504
  • София
Здравейте.
Кръвните резултати са ок. Ели до края на годината няма да ходи на ясла (бабите ще се редуват), утре ще я заведа само да присъства на тържеството.

# 505
Оффф, лелеее, като ви чета, лошо ми става, а като чуя за алергия, и направо ми иде да бия и да троша, имам чувството, че всеки доктор я използва тази думичка както му скимне.
Вече се моля да се задържи студеното време, че да мирясат пустите му вируси  #2gunfire
Какво да ви се похваля.. преди два дни втората ми мама ни погостува за няколко часа, а вчера се обади, че е болна, май е същия грип, дето вкъщи си го прехвърляхме цял месец. Та чакам включване  ooooh! Ако го повторим, просто...  #Crazy
А сега вече наистина да се похваля - Мая от тази седмица си има нова приятелка - една моя стара колежка от университета я съкратили, и аз й предложих да гледа Мая 3 пъти седмично по няколко часа, колкото да не е съвсем на сухо докато си намери нова работа - та с един куршум 2 заека, и Мая е супер доволна, и мама има време наистина да поработи  Money Да ви кажа, наистина другояче се чувства чиляка, като докара някой лев вкъщи, веднага ми се опери перушинката Simple Smile
Милички, отивам да спя, ще стискам цяла нощ палци, да ви минат пустите Т, и сополи, и секрети, и кихавици, и ще включа и двата крака специаааално за алергиите. Пууу. Лека    Hug

# 506
Ето ме и мееен.Само драсвам няколко реда.Та пак сме болни,нещо вирусно,   защото и аз се заразих. Ще си изтърве представлението утре,но какво да се прави.
Незнам как е при вас,но при мен е някакъв кошмар.Разправя,че бил лош и,че дядо коледа нямало да дойде,защото бил лош и аз и тати и госпожата сне му били казали така! Shocked Удря ме и ми вика аз съм лош!Ходи бос и му казвам да си сложи пантофите,а той "Неее!Аз съм лош!"Аз му говоря,че е добро дете,той продължава неговите си.За всяко нещо ме пита Щооо Щоооо и направоооооооо.
И вместо да си казва стихчето за дядо коледа ми казва.Дядо коледа има чурка и дупи!
То не,че е лъжа,ама ще го изтърси някъде и ще кажат,малеее тез родители на какво учат детето си.И друго имам да ви пиша,но в момента прави нещо умълчан в другата стая.Кетка радвам се да те видя! Wink

# 507
  • Варна
 Laughing
Щък, вашите номера и болести край нямат  ooooh!  Laughing Това детенце що така си мисли, че било лошо? Сега разбирам защо майка ми ми забрани да му казвам на Божо 'лошо дете', явно го приемат навътре.
А за това "И вместо да си казва стихчето за дядо коледа ми казва.Дядо коледа има чурка и дупи!" честно се смях от сърце  Heart Eyes
Пък за идната година си/ни пожелавам да се виждаме по-често  Sunglasses

Кети, и аз имам чувството, че тая алергия им е все в устата. Нямам познато детенце, което да боледува по-често и да не са му изкарали някоя алергия, най-често с неизвестен източник.  Crossing Arms А за опаричването дяволски си права, ей ме на и аз тръпна ще имам ли коледна премийка и колко  Crazy.

# 508
Щъки, период е. Предполагам де. Максим имаше така един период, когато за каквото и да го попиташ защо така е направил, отговаряше "тото уош!". Ама не с някаква вина, ами като оправдание и обяснение защо така е направил. Почнах да му повтарям, че ми е най-добричкото дете и т.н. глупости и сега ако го питаш защо е наакал памперса или защо е разлял млякото на покривката или защо е натрошил хляб в чашата с вода, ще ти отговори простичко "тото така!"  Twisted Evil

# 509
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Момичета, свекърва ми почина  Cry
Лека-полека се възстановяваме от шока, но ...
Никола от няколко вечери вдига Т - 37-37,5, та утре ще правим стерилна урина.
Колкото до алергиите-щом спрях Ериуса - кашлицата почна отново. Вече незнам. А гърлото е спокойно, няма заден секрет, гърдите-също. Та така.
Само се моля да не се разболее, че в петък му е тържеството. От кога го чака този дядо Коледа  ooooh!
Давайте вече добри новини - дано няма болести и лошотии
До скоро.
 Hug 

Общи условия

Активация на акаунт