Та ще видим ще се развият нещата занапред. Докторът твърди, че сьомгата е от червените риби, а белите риби били най-леките, та след 10 дни да пробвам как ще реагира Любанко на бяла риба.

.
. Аз обаче споделям ентусиазма и. Поне донякъде. Във Варна е толкова оскъден снегът по принцип, че чак ги съжалявам горките деца, че няма да изживеят "ледените" игри от моето детство.
.
.

замервахме се с топки,абе голяма радост
и аз като детето и за капак асансьора пропадна,добре,че майка му не е от много шашнатите,че веднага успях да извадя дребния
нямаше проблеми.Като пропаднахме ми вика "Мамо,ко стана?" "Пропаднахме с асансьора маменде.Сега ще се обадя на един чичко да дойде да го ремонтира"Извадих бандюгата а той ми държеше вратата докато изляза и аз
та такива работи.
Пак пробвай след някой друг месец. Ако е ял отделно риба,може само една да се е случила развалена.Ади лекинка,че дребо се разбужда

. Честно да ви кажа нямаше кой знае какви ексцесии, но детето явно е усетило моето напрежение, та сутринта преди да тръгнем малко се потръшка. Естествено и там рева като го оставихме, а сега като го взимах жената ми каза, че е поревал малко, потръшкал се е и после почти през цялото време е стоял на вратата да ме чака. Не е искал да яде, ама то си е съвсем в реда на нещата, особено като се има предвид, че и в къщи не яде много-много. Надявам се, че утре като знае вече какво му предстои, да не вземе да ревне още от къщи. Стискайте палци бързо да се адаптира
. Гери, записахме го в тая ясла дето е до НДК - малко ни е далече и докато не намерим нова квартира ще се караме и взимаме с колата.
, бързичко да се оправяш от паданията и дано да няма последствията, за които говори Лъвицата.
. Аз направо умирам от ужас, че може да ми се случи подобно нещо и сигурно ако бях на твое място щях да изпадна в паника, особено ако съм с малкия. С годините гору-долу се научих да преодолявам страха си от асансьорите, ама все още като се кача и нещо ме свива под лъжичката. 
. Ако не е тайна - с какво точно се занимаваш?
. 

Ще ходят от 8-ми до 12-ти февруари на Витоша и до 2-3 дни трябва вече да съм решила и да платя таксата. Баща му остави мен да решавам
По принцип ние с мъжа ми не сме скиори, защото аз почти не умея, а той кара много добре, но не обича да му е студено, така че ако се запали детето, няма кой да го води
, а явно и на други зимни спортове сте почитатели.
- Антон по принцип ходи по голяма нужда всяка вечер (което е странно, защото повечето хора ходят сутрин 
- Антон по принцип ходи по голяма нужда всяка вечер (което е странно, защото повечето хора ходят сутрин 
и ако силно се притесняваш - прави сок от круша, давай киви и други разхлабващи плодове и зеленчуци. Според коремен доктор, констипация се води задържане повече от 48 часа. Останалото е въпрос на физиология, храна, движение и т.н. Според мен, не би трябвало да се притесняваш
.
), отново заложи на щадящото лечение без никакви други илачи освен Нурофен и коларголови капки, съчетани с витамини и инхалации и мога да кажа, че момчетата се оправиха доста бързо
!