Отговори
# 630
  • welcome to the Jungle
Според доктора - вероятно обривът ( 4-5 едри пъпки, като първата - най-едра ( колкото монета от 20 ст.)) е от рибата. А рибата я купих за СЬОМГА, прясна, от магазин в границите на КАУФЛАНД. НА всички останали, дето я ядохме,  нищо ни няма.
Та ще видим ще се развият нещата занапред. Докторът твърди, че сьомгата е от червените риби, а белите риби  били най-леките, та след 10 дни да пробвам как ще реагира Любанко на бяла риба.  Sunglasses

# 631
  • Варна
Лъвичке, стискам палци да нямате алергия към рибата  Peace.
При нас нищо ново освен виелицата дето ни затрупа  Mr. Green. За радост на децата естествено. В понеделник, когато мъжът ми вземал децата от градина Вики казала: "Тате, сняг! Това е мечтата на всяко дете.", а той: "Да, Вики, и кошмарът на всеки баща"  Joy. Аз обаче споделям ентусиазма и. Поне донякъде. Във Варна е толкова оскъден снегът по принцип, че чак ги съжалявам горките деца, че няма да изживеят "ледените" игри от моето детство.
Ей, бременелките, по-кротко. Почивайте и се пазете  Hug.

# 632
[ "Тате, сняг! Това е мечтата на всяко дете.", а той: "Да, Вики, и кошмарът на всеки баща"  Joy.
Joy Joy Joy
Днес правихме снежен човек  Grinning замервахме се с топки,абе голяма радост  Grinning и аз като детето и за капак асансьора пропадна,добре,че майка му не е от много шашнатите,че веднага успях да извадя дребния  Simple Smile нямаше проблеми.Като пропаднахме ми вика "Мамо,ко стана?" "Пропаднахме с асансьора маменде.Сега ще се обадя на един чичко да дойде да го ремонтира"Извадих бандюгата а той ми държеше вратата докато изляза и аз  Heart Eyes та такива работи.
Лъвице,  Hug Пак пробвай след някой друг месец. Ако е ял отделно риба,може само една да се е случила развалена.Ади лекинка,че дребо се разбужда

# 633
  • Варна
Привет! И вие гледам се забавлявате в снега. А мен вчера ми се ревеше. Паднах на ръката си, счупено няма, но е доста натъртена и боли. Как обличам детето не питайте  ooooh!
Та мисълта ми е пазете се много. Аз паднах на чистено на входа на един магазин, но капала вода, замръзнала и аз излизайки стъпвам отгоре и туп-долу.
Днес дребчо ще се сдобие с шейна и дано през уикенда времето да е с нас, та да се попързаля с баща си.

Щък, Косе-Босе не е ли на ясла? Здрави ли сте? Ако в неделя не ни отвее севернякът може да се видим дообеда да побесуват дечурлята  Flutter

Лъвичке, как е Любанко днес? Като спомена червени риби, аз май не съм давала. Моят е ял скумрия, пъстърва, хек и... май това е. Не е имало реакция. Любанко реагирал ли е преди на бели риби?

# 634
  • welcome to the Jungle
Ей, Светли, лошо е това с падането. Аз септември паднах така на вилата, само дето пострада коляното. Даже не ходих и да го снимам, щото го вижех, а характерната болка за счупено я нямаше. И така си зачаках, чаках, чаааках да мине, но нищо не минаваше, та чак ноември се засилих по скенери, инжекции, рехабилитация. Навсякъде докторите ми се караха, че е трябвало веднага да ми се започне лечението на трамвата, като травматологът ми разправяше, че счупеното не е най-страшния проблем, а че има доста по-коварни травми. В момента ходя на рехабилитация с радар и интерферентен ток  след инжекции с Депо Медрол и усещам подобрение. Та, Светле, отиди на травматолог и нека обстойно ти прегледат ръката. При мен проблемът се оказа възпалена от удара тъкан, която болеше ужасяващо при всяко докосване на коляното. Една семпличка на вид тъкан ме побърка от болка тези 3 месеца, виж пи теб как е положението непременно.

Любанко досега е ял доста рибки - хек, скумрия, сьомгова пъстърва, пангасиус и още много други, щото напоследък рибното месо е преобладаващо на трапезата ни. От изброените - сьомговата пъстърва също е с червено месо и с нея проблем не е имал, но .... сега като се замисля, има вероятност  или самата риба да не е била читава или даже зачервяванията да са от някакво ухапване, защото цялата седмица бе интересна с това, че всеки ден нови пъпки избиваха, а Зиртекът така и не помогна.

Светле, каква шейна ще купувате?

Щък  Hug
голяма тръпка е било това с асансьора. Умирам от шубе от тзи придвижни кутийки и слава Богу,почти не ми се налага да ги ползвамм. НО пък Косето си е получил първите уроци по джентълемнство

# 635
Ха добър ден!
Студът при нас е зверски,че и снощи без ток остана целия град за около 15 мин.
Светле,не е за топки и шейни,ще кристализираме навънка!Отдала съм се на готвене!И на приятни домакински занимания,пранеее,чистенееее и следобяд ако мога да полегна да гледам някой филм няма да е лошо.
Цунки   bouquet

# 636
  • София
Здравейте, момичета!  Grinning
Как сте? Ние сме горе-долу добре. Ели се оплаква още от болки в корема, но няма разстройство. Майка ми както винаги се зарази от малката ...
Не знам как е при вас, но тук ми се струва, че е адски студено и хлъзгаво. Направо не ми се подава носа на вън.

Чао за сега от мен и хубав ден!  Laughing

# 637
Привет, Hug
да се мерна и аз в темата Grinning
Вчера за 1ви път качихме Емма на кънки на лед. Голямо пързаляне падна Laughing Дори успя да ме спъне и си насиних добре коляното. Но съм изненадана колко много й хареса, сега търся кънки да й купувам и да ходим по-често.
Иначе сме добре. Аз работя 10 часа седмично и ми е много добре, имам време и за деца, и за домакинство, а същевременно и за себе си Wink
Приятна неделя на всички!

# 638
  • Варна
Хелоу! Благодаря за грижите за мен, аз пак паднах, тоз път на дупе, и пак ударих ръката, но поне се убедих, че е здрава, само изби синьо. Шейна не сме купували, изкарахме моята от детските ми години, не съм броила колко паяжини имаше, ама е здрава и тествана.

# 639
  • София
Здравейте момичета!

Мина и нашия първи ден в яслата ooooh!. Честно да ви кажа нямаше кой знае какви ексцесии, но детето явно е усетило моето напрежение, та сутринта преди да тръгнем малко се потръшка. Естествено и там рева като го оставихме, а сега като го взимах жената ми каза, че е поревал малко, потръшкал се е и после почти през цялото време е стоял на вратата да ме чака. Не е искал да яде, ама то си е съвсем в реда на нещата, особено като се има предвид, че и в къщи не яде много-много. Надявам се, че утре като знае вече какво му предстои, да не вземе да ревне още от къщи. Стискайте палци бързо да се адаптира Praynig. Гери, записахме го в тая ясла дето е до НДК - малко ни е далече и докато не намерим нова квартира ще се караме и взимаме с колата.

Светли Hug, бързичко да се оправяш от паданията и дано да няма последствията, за които говори Лъвицата.
Мале Щък, ама как спокойно го разказваш това с асансьора #Crazy. Аз направо умирам от ужас, че може да ми се случи подобно нещо и сигурно ако бях на твое място щях да изпадна в паника, особено ако съм с малкия. С годините гору-долу се научих да преодолявам страха си от асансьорите, ама все още като се кача и нещо ме свива под лъжичката.

Аз работя 10 часа седмично и ми е много добре, имам време и за деца, и за домакинство, а същевременно и за себе си Wink

Ех, Шоши направо да ти завиди човек Blush. Ако не е тайна - с какво точно се занимаваш?

Момичета, ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си по следната тема.

Ми това е за сега от мен. Пожелавам ви напук на зверския студ навън един изпълнен с топлина следобед Hug.

# 640
Здравейте и от зимна Пещера !

Жениник написах си мнението в твойта тама.
Надявам се да изберете нещо,което да допада и на двамата.
Дано свикне лесно в детската градина.

Аз спрях Цеци от детската ,защото беше нон-стоп болен-той,който е имал няколко хреми и не беше пил АБ повече от 2-3 дни...., защото се оказваше алергичен.Като го пратихме на ДГ и 2 пъти АВ за два месеца + една камара други лекарства и толкова се беше изнервил,че нямаше никаква комуникация с него..... как устискахме - не знам.Нервите яко ни тресяха .
Установихме,че гислагат на гърнетата и висят по много време там,като същевременно е отворен широко един от прозорците в това помещение-при ниски отвън Т  нали се сещате какво се случва.....,но докато разберем 2 масеца минаха в болести....Уж се заразявал от другите.....Сега свекито помага-гледа го жената.

Аз съм на работа от Октомври .

Отдавна не съм писала и поздравявам всички с новите придобивки и Честити РД на всички,които са празнували !!!

Лъвичке, и аз си помислих,че едва ли е от рибата тъй като е голям и вече е ял риба.

Гери,дано Елито бързо се оправи !

Шоши,супер е че има къде да се попързаляте ! Супер е това работно време !!!

Асе,караш ли в тези ледове ?!

# 641
  • София
Шоши, супер, че Емма се е чувствала добре на кънките. Аз си мислех, че са малки, но явно си е до дете. Много хубаво, че може работата е такава, че спокойно може да съчетаваш гледането на децата и домакинството и остава време и за теб.  Simple Smile

Светли, дано това е последното падане за тази зима.

Жени, чувала съм добри отзиви за тази ясла. Дано Алект се адаптира бързо и не боледува много. Давай ли му нещо за имунната с-ма. Препоръчвам ти да му даваш по 5 капки клеева т-ра на ден, дари да се разболее ще го изкара по-леко.

Краси, много неприятно с тези чести боледувания. Супер, че може да го гледаш. Дано сега се позакрепи и поуспокои.

# 642
Здравейте момичета  Simple Smile
Радвам се да видя, че всички са добре  Grinning
Ние водихме децата на Банско за 4 дни и се оказа, че сме уцелили място със сравнително високи температури, за разлика от други градове в България  Laughing Пирин беше невероятно красив както винаги и като че ли големият ми син хареса ските, та сега ще иска да го запиша на ски-училище от детската градина, за което аз малко се колебая  newsm78 Ще ходят от 8-ми до 12-ти февруари на Витоша и до 2-3 дни трябва вече да съм решила и да платя таксата. Баща му остави мен да решавам  Crazy По принцип ние с мъжа ми не сме скиори, защото аз почти не умея, а той кара много добре, но не обича да му е студено, така че ако се запали детето, няма кой да го води  Embarassed Иначе екипировка набавих вече (без ски и ски-обувки)...
Антон пък така и не разбрах какво му хареса най-много. Със сигурност беше впечатлен от гледките и донякъде от пързалянето с шейна. Вниманието му не се задържа за дълго време на едно нещо, обаче  Laughing Шоши, знам че вие карате  Sunglasses , а явно и на други зимни спортове сте почитатели.

Дайте ми съвет за друго, моля  Praynig  - Антон по принцип ходи по голяма нужда всяка вечер (което е странно, защото повечето хора ходят сутрин  Laughing ), но в последно време нещо взе да прескача през една или две вечери и в резултат на това изхожда чувствително по-твърдо. Страхувам се да не започне да ми прави запек  ooooh!

# 643
  • Варна
Дайте ми съвет за друго, моля  Praynig  - Антон по принцип ходи по голяма нужда всяка вечер (което е странно, защото повечето хора ходят сутрин  Laughing ), но в последно време нещо взе да прескача през една или две вечери и в резултат на това изхожда чувствително по-твърдо. Страхувам се да не започне да ми прави запек  ooooh!
Смени нещо в храненето - при Божи се случи по празниците, помогна киселото мляко и повече сокове.

# 644
  • welcome to the Jungle
 kiki29 , увеличи течностите, давай кисело мляко (както каза Светли), при това да е с повечко от полезните бактерии  Peace и ако силно се притесняваш - прави сок от круша, давай киви и други разхлабващи плодове и зеленчуци. Според коремен доктор, констипация се води задържане повече от 48 часа. Останалото е въпрос на физиология, храна, движение и т.н. Според мен, не би трябвало да се притесняваш  Peace.
Иначе аз също няма да записвам за поредна година Оги на ски-училище по същите причини - няма скиори в къщи. Още повече, че Оги тренира плуване, та 2а спорта множко ще му дойдат  Mr. Green наведнъж.

Краси, радвам се, че сте намерили най-доброто решение за Цецо. Щом детето се чувства добре в къщи - това е идеално за всички ви  Mr. Green.

Аз пък да се похвалооплача - Оги изкара някакъв вирус с висока Т петък-събота-неделя, Любослав си засили хремата и зачерви гърлото (и хоп! спирам до тук с лошото), но д-р Масларски ( ВЕЛИК Е ТОЗИ ЧОВЕК  Hug), отново заложи на щадящото лечение без никакви други илачи освен Нурофен и коларголови капки, съчетани с витамини и инхалации и мога да кажа, че момчетата се оправиха доста бързо  Flutter!

Комай за пореден път АБ беше спестен, пропуснат и не даден съвсем правилно и точно.

Общи условия

Активация на акаунт