Отговори
# 675
  • Варна
Олеле, не знам какво да кажа, аман от нелепи загуби! Какво й се е случило? Не че има значение вече ...
Дано Господ даде сили на дечицата й и здраве на мъжа й  Praynig

# 676
Луси, боже мой, какво се е случило????  Cry Ужас, много сили ще ви трябват... Съболезнования и силна пргръдка от мен, ако ти се споделя, не вярвам някой да има нещо против. Кураж!!!

# 677
Миличките ми те! Благодаря ви ,че ви има!Почина ,милата от токов удър в банята  Cry на изключен бойлер абсолютно тъпо.Полицаите са проверили всичко не е от техния апартамент всичко е било абсолютно изправно -сега ще чакат съдебна заповед за да се проверят и другите апартаменти.До една седмица щяло да се разбере и какво нали ни я няма душичката  Cry Момичета, извинете ме още веднъж ,но ми е трудно цял ден се стискам пред Диди и като заспи..... само тогава си плача на спокойствие,а то усеща миличкото ,качи ми се на главата ,разбра ,че нямаме сили дори да и се скараме и..... ох това да е! Да са живи и здрави всички. 

# 678
  • София
Луси, моите съболезнования. Hug
Ако има нещо, да споделиш, не се притеснявай. Както McKitty еписала, никой няма да има против да те изслуша.
Освен това, момента е много деликатен със загубата на родител.
Има книги, в които се дискутира въпроса, има и специалисти.
Ако имаш нужда от съвет, може да дискутираме темата.
Ако предпочиташ да не споделяш нищо и да не се коментира нищо, пак ще те разберем. Hug

# 679
  • welcome to the Jungle
 ooooh! ужасно нелепо  Tired
ужасно просто...

Луси, прегръщам те отново и нека също да подкрепя мненията по-горе! Ако почувстваш нужда да си споделиш чувствата, мислите, сълзите - насреща сме! Всеки, който пожелае да не чете, ще подмине, а всеки, който иска да ти подаде ръкав този труден момент, ще го направи!

В този крайно нелеп инцидент, чувството на вина у всички ще бъде смазващо. Всеки един от семейството ще си задава въпросите защо се е стигнало до тук и защо не е предотвратил трагедията... Това чувство на вина може да съсипе здрав човек, а за болен не ми се мисли. Опитай да поговориш с роднините ти, да потърсите помощ от психотерапевт. В този момент ще е много нужен на всички .

# 680
редактирам се... то какво да напишеш, загубата е жестока...  Cry

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:21 от McKitty

# 681
  • София
McKitty нямаше нужда да се редактираш
и аз гледам, че прегръдките ми са прекалено усмихнати, но мисля, че е ясно че не се радвам.

# 682
  • София
Нещо малко по разведряващо
Нали съм на половин работен ден и голяма част от времето си съм в къщи.
Днес сядам да размишлявам върху детските градини, чета ровя се и т.н.
Следобед казвам на Алек да си ляга, ча мама има работа по детските градини.
Той послушно си ляга, след време става и ...
Иска да се обличаме да ходим на детска градина.
Ама маме, то за наесен, ако те приемат.
Няма на есен сега, веднага обличаме се и отиваме на градина. Joy
Вече два часа, само за това говори. Wink

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 19:48 от mmm_

# 683
Милото! Дай боже всекиму дете с такова желание за градина. И аз нямам проблеми в това отношение, слава богу, че само това ми остана на всички грижи...  Rolling Eyes

# 684
  • София
Луси,   Cry моите съболезнования за голямата загуба. Наистина инцидента е много нелеп. Напомни ми на подобен случай, когато на една позната сина (16г.) на рожден ден на роднина почина на място от токов удар. Дано мъжът й има сили да се бори освен с болеста и с трагедията и да помогне на децата да приемат загубата.  Hug

# 685
  • Пловдив
Луси, съжалявам много. Съболезнования, мила

# 686
  • София
Луси Hug, много прегръдки, мила! Съболезнования и от мен за ужасната и нелепа загуба. Много сили на теб и на семейството ти.
Иска ми се да напиша още нещо, но всичко ми се струва не на място... Затова още веднъж те прегръщам Hug.

Ние днес се местим - стискайте палци всичко да мине добре. Ще пиша като се настаним и пооправим.

# 687
  • София
Жени, стискам палци. Дано имате помощници, за да не се преумориш. Ти как си?

# 688
Луси, приеми и моите съболезнования  Sad

Жени, а ти разкажи нещо повече  Simple Smile (може и да съм пропуснала) - къде се местите, как върви бременеенето и така  Hug

# 689
Божичко, ужасна новина!  Cry Такава нелепа смърт на толкова млад човек...Искрени съболезнования за цялото семейство!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт