Днес съм много активна.
ей lusia разконспирира ме

), но мисля, че съм доста изчерпана и емоционално и физически, та едва ли...Но това ни най-малко не ми пречи да се радвам на престрашилите се. В групата на Емил в детската градина 2 от децата са от семейства с по 3 деца, а цялата група е общо от 8 деца, което означава, че все повече се престрашават хората. Най-тъпото е, че държавата ни не поощрява семействата по никакъв начин за съжаление
, а на мен каквато и да е кола ми е последната грижа в момента 
Успех, много добре знам какво ти е! 
Който иска, намира и начин...

Да сте живи и здрави и поздрви за решението.

Няма никаква надежда ... Просто сме нащрек всяка секунда. 

ще посетим Банско живот и здраве.
честита бременност! Дано всичко върви по вода 
обожавам котките. Вики малко да порасне и ще взема и аз в къщи едно писе.
Сила и кураж на цялото семейство! 

Много ме зарадва - съвсем искрено.
. Ножица не смея да му дам. Иначе отскоро иска сам да рисува, а не да ме гледа и да поръчва какво да рисувам. Най-смешен е, че опитва да пише. Една черта надясно било 'баба'
и ти желая успех в търсенето на работа ,да е доходна и приятна! Цигарет, съжалявам за тревогите ти -наистина е много неприятно да се радваш на празници ли , или.... да си нащрек както казваш
Дай Боже нещата се развият по-добре
! Светли, дай да не се отказваме от нашата си борба за детенце,честно ти казвам ,че като прочета за някоя съфорумка или чуя за дружка бременна и се надъхвам още повече обзема ме едно блаженствооо не е истина държи ми влага и ми действа позитивно ,знам ,че ще успеем все някога
.