Отговори
# 435
Blues, не може ли да го подлъжеш да ги даваш в чай или мляко? Доколкото знам, повечето детски сиропи могат да се разтварят в течности.
Днес съм много активна.  Crazy

# 436
Хепиииии,виждам теееее!!! Драсни нещо ! Ди, страхотно ,много хубаво ,първо честито и после пожеланията за прекрасна бебка !!!

# 437
 Grinning ей lusia разконспирира ме
радвам се че не си ме забравила
наистина от доста време не съм писала, влизах от време на време и се радвах на новините за новоочакваните бебшоци, може би някои мами вече са радили наистина не съм в течение.
 Ди честито миличка,много се радвам. Аз също искам да имам 3 а дори и 4 деца, но много ми омръзна вече седянето вкъщи. Сега ми се иска да поработя и съм в търсене на работа от месеци, но май улучих кофти момент с тая криза. Толкова години учих, толкова зор си дадох и сега ми се иска да работя та да има слисъл от напъна.
Иначе моя Валентинчо е добре, ходи на ясла от пролетта но то едно ходене пада - една седмица ходи 3 не ходи, много се разболява къде що се поя вирус и веднага го хващаме, за щастие подлежи на лечение сравнително лесно.
Иначе говори много, даже и неща които не му влизат в работа  Laughing махнахме маперсите пролетта но все още имаме инциденти от време на време. Сега се опитвам да го науча да си прибира играчките защото само ги рахвърля и като му кажа привери си ги ми отговаря " ох аз се изморих, прибери ги ти?"  Laughing
ох мъжо иска сандвич отивам да му направя и после пак ще пиша до скоро

# 438
Уау, di80 , браво, браво и честито и да сте живи и здрави всички!!! Party  Sunglasses Grinning
Моят мъж ме врънка за 3-то детенце (момиченце му е мечтата  Wink ), но мисля, че съм доста изчерпана и емоционално и физически, та едва ли...Но това ни най-малко не ми пречи да се радвам на престрашилите се. В групата на Емил в детската градина 2 от децата са от семейства с по 3 деца, а цялата група е общо от 8 деца, което означава, че все повече се престрашават хората. Най-тъпото е, че държавата ни не поощрява семействата по никакъв начин за съжаление  Confused

Гери, а ти въобще не се ослушвай  Heart Eyes  Laughing
Yoya , дано ти да се похвалиш с мечтаното съвсем скоро  Hug , а на мен каквато и да е кола ми е последната грижа в момента  Laughing
Аничка* , много ви е сладко котето. Обичам котки, но мъжът ми има страхотна алергия. Иначе ние имаме куче, което живее в къщата, но истината е, че е много трудно, много. Много я обичам (женско коли), но просто в чистота не можем да се видим - то са все косми и лиги Rolling Eyes

# 439
  • София, под Карлсон
Blues, не може ли да го подлъжеш да ги даваш в чай или мляко? Доколкото знам, повечето детски сиропи могат да се разтварят в течности.
Днес съм много активна.  Crazy

Oх, какво да ти кажа- челна стойка направих, ама диване- не иска под никаква форма, а е хитър като лисица... Единствено Умкалор започнах да му давам, защото не го усеща в шишето. Иначе не знам дали сте си имали работа със злоядо дете, но на никой не го пожелавам. Иво пие само и едиствено червен компот. Ако види много зор е склонен и на лека вариация с розов  Shocked Ако искате вярвайте- нито чай, нито мляко, нито вода. В чудо сме се видели и разреждаме компота с вода...Ужас  #Crazy

# 440
Ами ето - даваш лекарството в червен компот и готово.  Wink Успех, много добре знам какво ти е!  Hug
Кики, и аз не знам вече дали физически ще мога да понеса още една бременност. Не че съм имала тежки бременности, просто не си умирах от кеф през тези 9 месеца.  Rolling Eyes Затова все повече се замислям за осиновяване, нооо.... И там пречките и спънките са доста. И все пак - няма 'не мога', има 'не искам'.  Confused

# 441
И все пак - няма 'не мога', има 'не искам'.  Confused

Съгласна съм  Simple Smile Който иска, намира и начин...
Честно си признавам, че сега не съм на бебешка вълна, а по-скоро на вълна...контрацепция  Laughing
Сигурно скоро ще стане година, докато взема решение каква точно. Поставила съм си за цел до Нова година да съм решила и осъществила Grinning

# 442
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Хей, хей, ще изпишете темата, Мацки!
Привет!
Щъки, честита да ви е колата и със здраве да си я карате  Peace
Здрасти на Кетката и добре дошла!   bouquet
Ди, ЧЕС-ТИ-ТО!   bouquet Hug Peace Да сте живи и здрави и поздрви за решението.
Асе, нещо за Банско чувам  Thinking
Аничке, мерси мила, на сватята реши да кръстиш котето, поласкана съм  Close
Момичета, и аз поръчах коледните подаръци за децата. И за Никулден. Че дори и лакомствата за НГ си напазарувах, да съм готова. Че накрая все не стигат парите, а и незнам положението при нас какво ще е, че свекърва ми се влошава с всеки изминат ден.  Cry Няма никаква надежда ... Просто сме нащрек всяка секунда.  Tired
Толкова е напечено положението, че ...
Съжалявам, че ви натоварвам и вас, но много ми дойде.

Много здраве и хубава седмица желая!  bouquet

# 443
  • Пловдив
Асе, нещо за Банско чувам  Thinking
Мдаа  Grinning ще посетим Банско живот и здраве.
Ди суперррр  Hug честита бременност! Дано всичко върви по вода   bouquet
Аничка котката е супер, страхотна  Hug обожавам котките. Вики малко да порасне и ще взема и аз в къщи едно писе.
Луси добре че сподели , че е отворил Джъмбо. Вчера бяхме, останах впечатлена. Разкошен магазин  Hug
Желая здраве на всички ви   bouquet Heart Eyes

# 444
Cigarette, съжалявам за тревогите ви. Sad Сила и кураж на цялото семейство!  Praynig

# 445
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Cigarette, съжалявам за тревогите ви. Sad Сила и кураж на цялото семейство!  Praynig
Мерси, Ан-Ан!
Асе, ще се радвам да се видим.
Дай Боже, да имам възможност!

# 446
  • Варна
Въх, вие темата сте изписали бре  Laughing да ви се ненадява човек! Нямате ли деца да ви ангажират уикенда?  Mr. Green
Направо не знам отде да ви подхвана...
Най-напред честито на Ди! Де да можех и аз да помечтая за 3 деца... ама ако не станат близнаци втория път няма шанс. То дано втори път да има де.
McKitty, и аз много съм мислила за осиновяване поради моите си проблеми, та съм осъзнала какъв трънлив път е. В някои отношения даже най-рисковата бременност е за предпочитане  Rolling Eyes.
Цигарет, много ти съчувствам  Sad
Аничке, много сладко котанче! Нашият татко не ще домашни любимци  Crossing Arms

На всички останали, да са ви здрави дечицата!

Айде после пак ще пиша, да дам ред и на вас  Mr. Green

# 447
  • София
Ей, толкова активност в темата. Направо ми усмихнахте деня.

И с хубавите новини - Ди честито!!  bouquet Много ме зарадва - съвсем искрено.

Аничка котето е просто трепач.
Аз искам животиче, но си давам сметка, че в къщи по цял ден няма никой и каквото и да е животинче ще страда.

Цигарет ще стискам палци.

Иначе ние вчера взехме изуствена елхичка и полека лека тази седмица ще украсим. Нарязала съм сумати хартиени снежинки.
Ще облепим цялата къща. Алекс много се радва.

Все се каня да ви питам. Особенно дечицата, които ходят на ясла. Учат ли ги вече нещо да рисуват, да правят апликации, да режат с нощица. Все ми се струва, че е още много рано. Но на Алекс му е супер интересно. Естествено няма търпение да му се покаже нещо. За това сега аз изрязвам картинки от брошурите на магазините или формички от цветна хартия и той ги лепи безразборно.
Освен това и с тези буквички от дадонино, направо е като попивателна. А от друга страна не иска да му се четат приказки и стихчета, което ми се струва по нормално за по ранната възраст.

# 448
  • Варна
mmm, магнитни буквучки продават по книжарниците. Комплектът е 4.80 лв, не си струва Данониното. За лепенето според мен е рано - едно другарче на същата възраст яде лепилото (то е като щифт)  Crazy. Ножица не смея да му дам. Иначе отскоро иска сам да рисува, а не да ме гледа и да поръчва какво да рисувам. Най-смешен е, че опитва да пише. Една черта надясно било 'баба'  Laughing.
Иначе като напиша мама, тати, баба, дядо и т.н. познава без грешка какво е написано  Shocked. Егати зрителната памет!
А, забравих да го похваля колко успешно приглася като пеем "Скрила баба скрила орехи в торбата" и "Мила моя мамо"  bowuu

# 449
Хепи, радвам се ,че намина  Wink и ти желая успех в търсенето на работа ,да е доходна и приятна! Цигарет, съжалявам за тревогите ти -наистина е много неприятно да се радваш  на празници ли , или.... да си нащрек както казваш  Sad  Дай Боже   нещата се развият по-добре  Praynig ! Светли, дай да не се отказваме от нашата си борба за детенце,честно ти казвам ,че като прочета за някоя съфорумка или чуя за дружка бременна и се надъхвам още повече обзема ме едно блаженствооо не е истина държи ми влага и ми действа позитивно ,знам ,че ще успеем все някога  Wink  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт