Благодаря на всички за пожеланията
.Ди, честито и на теб, мила! Възхищавам се на куража ти за трето детенце и стискам палци да е малко, сладко момиченце. Лека и безпроблемна бременност!
Лусия, Светли, не се отказвайте от мечтите си! Стискам палци да се получат нещата и при вас и скоро да се радвате на още малки щъпуркащи надежди!
Кетка, Хепи и аз много се радвам, че се вяснахте в темичката. Пишете по-честичко /ама щото и аз съм много редовна
МММ, и аз съм в голяма чуденка с какво да занимавам Алекс. И на мен ми хрумна това с изрязването, но още не съм му купила нищо в тази посока - имам предвид ножичка, гланцово блокче и лепило. За сметка на това вчера купих един много готин пластелин /мек, не се лепи и е много приятен за пипане/ и на Алекс много му хареса да го мачка и да му правя разни нещица. Купих му и една доста нестандартна мозайка - състои се от дървени фигурки в различни цветове и е доста занимателна, има много възможности за правене на различни фигури, но ми се струва, че още е малък за такава игра. Ще се опитам поне да го науча да разпознава по-добре цветовете и геометричните форми. Гледах също и Лунен пясък, ама нещо се разколебах да го купувам, че ми се видя голяма цапаница.
Аничка, честит нов член на семейството ви! Голяма е сладурана!
Цигарет,
.Ми май това е за сега. Айде лека и приятна вечер на всички!
Ножици още не са им давали, но на Максим също му е много интересно и вкъщи му давам. Прави ми впечатление, че е много внимателен с ножицата, пу пу пу.
! Страхотна новина
.
, прави едни кръгове и вика "иба" (риба) , има много добра физическа координация, особено с топки, умее да се съсредоточава, но пък още не можем да оправим цветовете, знае 4 букви (неговата и на тати "А", на мама "К", на баба "М" и на бати "Е"), брои до 5 и то с трудности, горе-долу реди простички пъзели, а и с английския не е като брат си...
Кураж и когато се стигне до такова положение, според мен донякъде помага и нещата да се приемат философски...Съжалявам и за съпруга ти
...
Мале как звучи, колко бяха мъънички..
. Утре да опитаме да го заведем по-рано и гладен.
, но този англиски не го знам аз