Влагалищна пластика

• 2 737
  • 4
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте!
Оказа се че имам смъкване на влагалището след 2-те раждания и че рано или късно ще стигна до влагалищна пластика. Започвам да събирам информация за операцията, кадърни лекари. Ако има дами минали по този път, моля да споделите опита и впечатленията си. Гинекологът съвсем ме обезнадежди вчера като каза че в България почти не се правили успешни такива операции.
Благодаря предварително   bouquet

# 1
Здравей!
Това което мога да ти кажа е че и аз имам начална фаза на смъкване от второто и много бързо раждане. Предупредиха ме да не вдигам повече от 5 мисля килограма беше  Rolling Eyes Операция правят когато има невъзможност за задържане на урина и неволно изпускане. Уфф дано не се стига до там  ooooh!
Скоро след раждането ли ти казаха това или беше минало време?питам защото на мен ми го казаха 6 месеца след раждането и се личеше явно смъкването, но за операция дума не стана!

# 2
  • Перник
Здравейте аз правих такава пластика преди 10 месеца  в Пирогов при доктор Джунков и съм много доволна. Всичко мина бързо и без усложнения сутрин постъпих и вечерта си тръгнах.Спомням си че доктора ми беше казал първите месеци да не вдигам тежко и да не водя полов живот поне 40 дена.Всичко това ми струваше 500 лв.

# 3
  • Варна
Надя73 казаха ми го година след раждането беше петия гинеколог, предните четирма нищо не видяха и не казаха и аз дори не му повярвах. Имах гъбички след първото раждане през толкова гинеколози минах може ли да са толкова некадърни всичките. И с двете раждания имах разкъсвания но след първото съм зашита много лошо. И двете раждания бяха предизвикани и протекоха за много картко време първото 4 часа, а второто 1 час и 30 мин. Аз нищо не усещам конкретно засега, но според гинеколога няма да се размина без операция и е въпрос на време само. Но каза че тук не правят качествени операции.
aemi кога се разбира че е дошло ред за такава операция? Според гинеколога трябва и мъжът ми да усеща това свличане при секс. За колко време се възстановяваш и спираш да усещаш че ти е правена, че мястото си е доста деликатно.

# 4
soleil и аз родих за час и половина, просто беше скоростно раждане и се разкъсах здраво! Имах неприятно усещане известно време след това ,все едно нещо се беше загнездило долу ниско...няма как да го обясня по друг начин  Rolling Eyes но вече нищо не усещам и се моля да се размина! Моят гинеколог е чудесен лекар и човек и напълно ще му се доверя ако каже че съм за операция и аз!

Общи условия

Активация на акаунт