Отговори
# 45
Ако се сберем нейде из центъра ме бройте и мене, че утре и другиден съм до 20 ч. на работа, ма то не пречи да се присъединя. Wink

# 46
  • Beyond the Frontiers
Мелодия, не отговарям, защото чакам мъж ми да каже имаме ли уговорки и за кои дни! Много искам да си направим срещичка по женски - казвайте ден, нека да не е вторник, че имаме други ангажименти.

Какво ще кажете за сряда или четвъртък?

Чудна идея, хайде, че съм без мъжете. Оставих ги в Бургас  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 22:44 от elku - elena

# 47
Аз съм за четвъртък, в сряда няма да мога! Дано да успеем да се съберем!

# 48
Срещата - искаше ми се да е утре, защото има вероятност в сряда да пътувам при Петърко. Но още не е сигурно. Та нека бъде сряда. Към 20ч. Предложения за място? В сряда го дават дъжд и хладно та май не е за открито Thinking. Диваци, О!шипки, Хепита...? Laughing Да решаваме и да се сбира дружината Hug.

# 49
Хм, даа. Като си пуснах поста видях, че marini не може в сряда Sad. Какво пък, да се разбираме за ден, пък който може ще дойде. Ако повечето предпочитат четвъртък - така да е. Само да го решим днес, сега, че иначе пак ще се замотаем и никаква няма да я свършим Naughty. Пък аз, ако не успея да дойда ще се радвам на разкази и снимки от събитието Simple Smile.

# 50
  • София
За пижамената мания, както и за много други неща, като се оплача тук и то започнат да се поправят нещата. Wink Не е привързаност към пижамата, защото определено сменя една с друга, освен това щом в крайна сметка облече нещо друго, проблемът изчезва. Мисля, че е просто нежелание за смяна и притеснение от 'непознатите' дрешки. И май й намерих 'майстора'. Онзи ден, докато висях пред компютъра, тя поиска да й пусна игра, и аз за да я откажа й казах, че ще й пусна, ако си облече рокличка. Тя помисли половин минута, извади една, която по принуда след едно повръщане върху други дрешки трябваше да облече веднъж и каза, че ще облече тая рокличка! Сама си свали пижамата и се облече /от известно време се облича и съблича съвсем сама и не дава да й помагаме/.
Сега пак се пазари, че иска пижамата, но вече знам как да се справям с проблема  Mr. Green
Благодаря ви за съветите. Hug Иве, ти си ми много пример за това детето да се чувства удобно и свободно. Никога не съм я спирала да си рови из чекмеджетата и шкафовете. Всичките нейни дрешки са й на достъпно ниво, както и някои наши, които са по-ниско в гардеробите. Да вади и прибира дрешки й е любимо занимание. Да облича куклите с тях също. Просто си има виждане какво точно трябва тя самата да облече.
Като се заинати за зелени чорапи на розови дрешки и пощурявам! Joy В крайна сметка стигаме до компромисен вариант, да не са нито нейните зелени, нито моите розови, но поне да са бели например. Радвам се, че си има мнение и го отстоява. Остава да я приучим на вкус. bowuu

В четвъртък не мога за среща. Половинката става на 33 и ще празнуваме заедно. Heart Eyes Днес пък татко има рожден ден, та почрпвам виртуално за негово здраве. Много лъвове, много нещо.  party023

# 51
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко снимки от нашата почивка - http://dezygg.multiply.com/photos/album/64/64

# 52
Иска ми се да се видим и с Марини, и с Илит, и с Мелодия, и със слънцето ! Момичета, предложете тогава ден другата седмица!

# 53
Аз другата седмица със сигурност няма да съм налична, извън София ще съм. Като се върна след седмица ни предстои одит и едва ли ще мога да отделя някакво лично време. Нека тогава си направим 2 срещички - една утре и една в четвъртък или петък, а? Хайде Илитка, строявай ни в две редици и направо казвай час и място за утре (топката е в теб Mr. Green). Мнооооого, ама мнооооооооооого искам среща и то по женски Wink.

# 54
утре и аз ще дойда!

Илит каза да напиша - утре, сряда, 18 часа в Кривото на бул. Дондуков

И съответно среща с Марини - другата седмица в който ден тя си избере!

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 13:57 от Ламята неСпаска

# 55
утре и аз ще дойда!

Илит каза да напиша - утре, сряда, 18 часа в Кривото на бул. Дондуков

И съответно среща с Марини - другата седмица в който ден тя си избере!

Обичам ви, обичам ви, обичам ви Hug.

# 56
Melodiya и ние те обичаме  Hug
Среща - сряда от 18ч. Кривото ( нали в това, което бяхме предния път? )- налице съм! ( както винаги )
Wink

# 57
Значи - засега 4 броя - Илит, Страчи, Мелодия и аз.

Кой друг ще идва утре в Кривото? За да кажем бройката на Илит?

Слънце, до 20 часа няма да сме свършили. Броим ли те и теб?

# 58
Весела среща, момичета! Живот и здраве, ще се видим следващите дни!

# 59
О-о, да, бройте ме.  Peace Мисля, че се сещам къде се намира КРИВОТО, но за всеки случай може ли някой от присъстващите да си прати телефона на лични. Моят е - 0888898163 (Ирина).

Общи условия

Активация на акаунт