МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 964
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Пипи, успех в бизнеса!

Роси, много адекватно - хак да му е на таткото Joy!

Сузи, в правилата на форума има упътване или просто направи регистрация в снимка бг и там следвай инструкцията!

Суит, да ти е жива, здрава и все така прекрасна Галинката, от много клюки се заплеснах и не съм чела първа страница! Амаа...все пак да питам...кой му ошути така бретона на това прекрасно дете Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 01:29 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 496
Сузи, в правилата на форума има упътване или просто направи регистрация в снимка бг и там следвай инструкцията!

Ето го и упътването:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Преди това си направи регистрация тук:

http://www.snimka.bg/

Сузи, успех!!!

# 497
Здравейте на всички.Аз съм пропуснала има-няма двайсетина странички Whistling.Попрегладах набързо последните три от тях.Много хубави снимки видях.
Пипи, страхотна почивка сте изкарали.Къде се намира това място?

Прочетох някъде за коледна среща.Къде и кога ще се проведе или още не е организирано.

Ние сме добре.Лиана почна трети клас, Мони е предучилищна в градината, а малката от октомври тръгва на ясла.По принцип ще я пусна за малко и идеята ми е да не ходи зимата, а на пролет. Но не се знае, ако не боледува много може и да си остане.Времето ще покаже.

# 498
Мили многодетни Мами,
Прочетох нещо за среща, но явно съм пропуснала някоя страница, та не разбрах къде и кога ще бъде.Много бих се радвала да се запозная с всички вас.
Хубав и усмехнат ден.

# 499
Е, така е  като бързам, забравих да си напиша въпроса- напишете отново къде и кога ще бъде.

# 500
Е, така е  като бързам, забравих да си напиша въпроса- напишете отново къде и кога ще бъде.

Вместо да пишеш нов пост, можеш да редактираш стария. Peace
Имаш това право през следващите 24 часа. Wink

# 501
Здравейте, мили мои мамчета.
Благодаря ви за стиснатите палци и подкрепата.
Ето за какво става дума: имах няколко дни закъснение, направих си тест - беше положителен, но от вчера съм с кървене. Ходих на преглед - няма бебе....
Ами това е. Още не знам дали е добре, или не е.
Гледам да не се замислям много и да се радвам на децата, които вече имам.

Целувки на вас и вашите сладури.

# 502
  • Пловдив
Ех, Фейче  Hug

А колко други хубави снимки видях!!!!
Тортата е хубава като Галето!

Момичета - опитах се да пиша в другата тема, но май е заключена. Дайте да видим - какво, защо и как имаме да си кажем за празник - ако софийските майчета са затруднени по някакъв начин - ние сме готови да повторим празника в Пловдив - и най-вече - да е повече време, че 2 часа са изключително късички!!!  Как ми се иска срещичка паааааак!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 503
Привет !  Hug
Феичка  Hug  ,мила моя ...мисля те  много ! Честито ти първолаче   bouquet ,Дидка Hug ,Мама Сузи Hug/голям купон  Joy/,Суит Hug ... и на вас . Много станахме с първокласници - и аз ...и Веч...има ли още ...
Танче,а с теб какво стана...да стискаме ли палци ?
Суит Hug,много сладка Галинка ! Да ти е жива и здрава !
Веч Hug,ще искам и аз консултация за някой хубав апарат ...че моя .... слаба работа .Как ли не се опитвах да хвана някоя и друга светкавица преди няколко дена ...не става и не става...а такава "красива"гръмотевична буря имахме ...
Тъщичка Hug,голямо хайманосване ...чакам снимки !
Маминка Ваня Hug,големия е на 21
Юле,Юле, Hugнямаш спиране бе жена ...И за следващия 15 -и септември -цял камион с облекла  Wink
Цоци Hug,миличка ...искам да пиша честичко...ама няма го Муз-а нещо ... А снимките са Супер  Heart Eyes
Пепелче ,Пешеходка,Танче Hug Hug Hug...така се смях със вас...не един,а по няколко Муза имате...признавайте бързо  Grinning
Любето Hug ,мъчни ми стана за детенце...търси причината ...остави го малко в къщи ако трябва
ПипилотаHug ,красиви момиченца имаш !

Видях много снимки на ученици -усмихнати,голеееми ...Раде Hug ... А как ми липсват букетите за първият учебен ден ... цялото това вълнение ... Тук децата си влизат в училище ...и така ...Преди два дена бъхме на Първата родителска среща.Хареса ми учителката на Додо...много при това ...и той е влюбен в нея...Така се бях притеснила първите дни - поплакваше си за старата учителка от Детската градина ...за някои приятелчета...Въпреки ,че ги понаглежда любимата госпожа...Кое ми харесва най-много...харесва ми ,че учебниците им ще стоят в училище ...само в петък ще им дават домашно ,когато ще носят основния учебник,който им е за четене,смятане и писане ...няма тетрадки ,няма несесерчета с моливи и химикалчета ... Whistling ...на масите имат кутийки със всичко необходимо ...и е общо ....Ами аз като си спомням с големите що домашни,що писане...Сега ...повече време за разходки .

Със закъснение ...Честит да е вчерашния празник на всички ви ...присадени и не дотам софианци ...да са ни здрави и щастливи имениците -Наде  Hug   bouquet  ,Софи на Тъщичка  Hug    bouquet  bouquet

Обичам ви всичките ! Горещо ви прегръщам   Hug   bouquet Heart Eyes

.....уф ,не ми е дописане,а толкова неща искам да ви кажа

# 504
Габи, мила моя, така се радвм, че отново ни навестяваш. Липсваш ми, липсва ми оптимизмът и усмивката ти, разказите за прекрасните места, които посещавате, за постиженията на страхотните ти момчета, за загадъчната и съвременна Испания ... Знам, мила, че сега не ти е до това, че се борите всеки миг за оцеляване, че дори фактът, че пак пишеш тук, означава много.... Стискам палци и се моля да преминете по-бързо през тресавището на проблемите и да се съберете от другата страна - по-мъдри, по-силни и по-добри. Обичам те, миличка.  Hug Пиши при всяка възможност.

Юле, само ти си способна да издържиш на всякакъв вид напрежение! Възхищавам ти се - на силата, на ентусиазма, на търпението!   bouquet И съм абсолютно сигурна, че ще успееш. Е, винаги ще има нещо непредвидено, но нали така се учим да правим новите неща. Успех, Кламерче.

Пешеходке, като гледам у вас всеки ден е весело. А ти имаш страхотна дарба да описваш случките.  Joy

Тъщичке, благодаря за бирата. Нали все още съм кърмачка, използвам това като предтекст да си пийвам по една биричка на ден. Обичам бирата, но пусто много ми се "залепва" по някои места. Както и да е - очевидно ще гоня идеалната форма (т.е. сферичната  Mr. Green ).

Цоци, как си миличка? Как расте бебчето? И дали вече се знае дали е ТОЙ или ТЯ? Аз продължавам да мисля, че е ТЯ.  Wink   

Лили, Танче и останалите "омузили се"- с голям кеф ви четох. Много обичам дълги , сочни и напоителни писания. Сякаш и аз присъствам на описаните събития.

Много ми се иска да се присъединя към някоя срещичка, но мъжът ми е много ангажиран и не може да пътуваме извън София. Ако пък срещата е в София, но е в почивен ден, пак ми е трудно, защото тогава гледам да използвам наличието на повече свободни хора из къщи, за да почистим, напазаруваме, сготвим и т.н. досадни, но необходими домакински задължения. Но ако някоя от вас е навита за среща в работен ден, между 10 и 13 часа, нека да се уговорим.

А, да, за малко да забравя. Страхотни снимки, момичета. Браво на всички ви – и за красивите деца, които сте създали, и за чудесните снимки, които сте направили (макар че то при такива фотомодели не може да има лоши снимки). Ние тази година се поизложихме със снимането. Носихме и фотоапарат, и камера, но тъй като всеки си мислел, че другият ги е взел, те почти през цялото време си седяха тихо и кротко в апартамента.  Embarassed

Ох, трябва да спирам, че моята бандитка от половин час ме дърпа за ръката. Ей, голям бяс това дете – ще надмине Дивната на Пешеходка. Като си науми, че иска нещо, никаква сила не е в състояние да го откаже или да го накара да забрави. А ако не стане неговата, започва да пищи така, че заглушава реактивен самолет! И за мой ужас се опитва да прави това, което най-мразя – да ляга на земята по корем и да реве!  ooooh! Другите ми деца не са правили такива неща. Освен това непрекъснато се катери по нещо – стълби, столове (включително сгъваеми, та се замести веднъж, но не поумня!), маси, легла – където успее. Качва се на пързалките от плъзгащата страна. Няма значение колко висока и стръмна е пързалката, опитва, докато успее. Коленете й се изтъркват и разраняват, но на нея не й пука. Егати и момичето.  Shocked Уж да е кротко и мило. Друг път! А като седна да работя, тя веднага се гледа да се завре между мен и клавиатурата и ми бърка в пазвата – сещайте се защо.

Ох, много дълго стана. Пожелавам ви приятен и лек петъчен ден – и идват 4 дни празници, много хубаво да ги изкарате, а после да разказвате (със снимки, разбира се).
Hug

# 505
  • София
Относно срещата, мисля че тази година ще е добре да е в София. Имам пред вид едно място и като получа отговор, ще ви кажа. Албенчето преди 2 години намери едни симпатяги, които допринесоха за приятното изкарване на малките палавници. Ако може пак да ги попиташ дали биха дошли, Албенче? Ако не, ще потърсим други, тук поне детски клубове има коолкото искаш. За продължителността на събитието, няма проблем да е по-дълго, може и цял ден да го направим, стига децата да не се преуморят  Laughing За хапване можем пак да си донесем по нещо, за предпочитане домашно приготвено, може и конкурс да си спретнем  Wink Може да измислим и някакви подаръци за децата, за което ще се наложи пак да съберем по някой лев. Аз ще пробвам пак да потърся подаръци.Миналата година бяха много щедри  дарителите ни ,нали? Като примерна дата можем ли да насрочим 28.11.-събота или 05.12.-следващата събота? Джули, ти по това време си в кампания, кажи кое е по-добре за вас?
Моля всички да се включите по темата, за да можем да задвижваме нещата на време.

# 506
Знам ,че тук са събрани само грижовни мами,но прочетох нещо интересно и ми се прииска да ви го покажа!
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-09-18&article=294355

# 507
Момичета, оставям ви...починете си от мен няколко дни. Mr. Green
Ще ми липсвате, признавам. Sad

# 508
Такаааааа...моите принцеси са почти здрави....още малко остана .... Praynig

Роси
, и при теб историята като моята ,само ,че срещу мен беше Владо Карамазов .....горкия ,как да щях да му връча Аничка като нищо hahaha .....но една леличка се появи в последния  момент  ,та му се размина  Rolling Eyes

Цитат
Ето за какво става дума: имах няколко дни закъснение, направих си тест - беше положителен, но от вчера съм с кървене. Ходих на преглед - няма бебе....
Феичке, и на мен така ....дори си помислих ,че с лошите си мисли и нежеланието за бебе в момента съм го предизвикала Sad.А Поли е пораснала и  е много сладка на аватара - мамин бонбон!Виж ,всичко е Божа работа ....не вярвам ,че е за лошо....живи и здрави да са ни децата и ние с тях.

Ааааа,Габи - Танчето е добре!АМа не е лошо да ми стискаш палците ,а пък ако се и молиш за мен - още по-добре! newsm10

Феичке,описаното от теб важи и за наша Ани...само ,че тя се мята на земята и все си удря главата ...всичко това е от сертлик го прави ....удря си главата и започва да пищи неистово ....и не мога да седна на компютъра нито за миг повече от разрешеното от нея .Като включиш към тази картинка и МаГАрия и после ......мисли позитивно Татянке! Rolling Eyes

# 509
Добро утро,мили ми момичета !

Феичка  Hug  bouquet Hug , гледам аватара вече не е с бебчето ,а с порасналата Поли  Heart Eyes Пу,пу,пу...Сладурана ...
Еми палава ще е ... да е здрава само ...Значи момиченцата можели да лудуват повече от момчетата ,а ... Ще се укроти,само търпение да имаш.

Танче,радвам се,че сте здрави ...абравих дали ти казах,но с огромно удоволствие те гледах в Денят е прекрасен .

Желая ви усмихнати,слънчеви и незабравими почивни дни !  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт