МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 899
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Дзааак! tooth
Малко снимчици да покажа, да се изфукам с туй онуй и няма да мрънкам, обещавам!!! Mr. Green
първи  учубен  денИмаме си  три  малки  синеоки  кученца.
Вчера им ударихме як тормоз с гушкането си, децата бяха много щастливи заради новите членове на и без друго голямата ни фамилия.
Даниел с гордост установи, че приличат на него, заради цвета на очите де. Mr. Green
Денис пък се ядосваше, когато майката ги ближеше и предложи аз да съм им мама и аз да ги целувам. Twisted Evil И буча като латерна, когато си тръгнахме, искаше и тях да си ги вземем и да спи с тях.
Ето, нямам муз и не знам какво друго да пиша... Sad 
Слънчев и според ден ви желая.  bouquet

# 586
  • Пловдив
Ей, Пепелче, ти първокласник ли имаш?????

# 587
Ей, Пепелче, ти първокласник ли имаш?????
Тц, имам второкласник и осмокласник само. Mr. Green

# 588
А второкласника дали ще донесе такъв букет за тъщинка  Mr. Green
Ето, нямам муз и не знам какво друго да пиша... Sad 
Слънчев и според ден ви желая.  bouquet
А Пепелянков къде е?

Слънчева и успешна седмица за всички Hug   и.................
Честит рожден ден на Преслав на Червената шапчица !!!

# 589
Лилииии малкото Слави, станало голямо Слави! Да е здрав, послушен помощник на Мама! На Шапчицата - гордост и радост да ти донесе!

Нещо нямам муз (и аз па да не вида нещо)! днес ще го ударя на мързел.

Госпожо ЗлатоПеркова, баш ни е най драго да се мернете из форума и да запишете (телеграфно, както винаги) вашето житие и битие за последните 2 ( 2!!! ) години! Надяваме се да разчупите тази стратегия и да възрадвате душите ни с неспирния си оптимизъм, добро настроение и позитивизъм! Ваша почитателка  bowuu

Габи, дано най после се срещнем, много преживяхте - дано Родината ви приеме като свои свидни рожби, не като доведени деца.

Любе, и ти се зарази от телеграфния стил на некои хора...

При нас нищо ново - Див(н)ото момиче, все още ходи с желание при "каките". Батковците навлизат в коловозите на просветата, къде гладко, къде не. Входните нива на Каро почти минаха, справя се отлично (за моя изненада, цяло лято не е пипнала ГРАМ). Аз свиквам с новата работа и със старите задължения + новите, не и днес обаче  Naughty - днес ще се въргалям из леглото, ще си пусна силно музика и ще танцувам хула! Е, ще метна и една прахосмукачка, де, ще забъркам нещо за вечеря и ще притичам да платя туй -онуй, ама това не се брои! Аде хубав ден от мен!

# 590
 wavey  Здравейте мили многодетни мами! Пожелавам ви чудесна седмица,много усмивки Grinning  и здраве естесвено,че вече почнаха настинките : Sad . Бъдете много, ама многоооо щастливи!   bouquet -за всички вас . до скоро bye

# 591
Рожденния ден мина, да припомня все пак за статистиката - вчера направихме с милия и 17г. от как сме се бракували. И така - аз станах на 2 х 18, а брака ни на 1 х 17........Както винаги съм казвала - ожених се на рожденния си ден за да казвам,че съм се оженила на 19г.,а не на 18г.

Лени, надявам се,че ангажиментите ви около 28.11. ще са понамаляли и ще можете да ни отделите време за да дойдете на празника. Пък ако нещо се опъвате - да знаете - идваме всички от празника после право у вас да пренасяме багажа........И после купона - у новата къща у вас!

Фея, радвам се,че семейния съвет така е решил в наша полза. Ще видите,че ще ви хареса и после ще питате има ли още......и кога ще има......И стига с тез некадърни готвачки......Ако бяхте такива - децата ви редовно да ги дават по новините - боси, гладни, мършави, кости и кожа.......Айде моля ви.....Вземете се в ръце.......

Татянке, от сега затваряй вратите и прозорците у вас - да не влизат болестите, че да сте на линия на празника......И ти стига си ми се оплаквала за готвенето.......Не ти вярвам и на теб!

Раде, не знам каква скара са напарвили мъжете, но какъв мач спретнаха.......Всички мъже тогава не запомних.....ама ще помня винаги на КаНиМа мъж и какъв всеоден вратар бе...Все едно пазеше финал на Шампионската лига......

Каишке, радвам се,че звучиш добре...Да залостваш вратите и у вас за болестите - какви са тез гнойни ангини, а? Да ги нямаме такива......И знаеш....поздрави на мъж ти......Все не ми остава повече време да се видя с вас.......И все така да се чувстваш добре на работата ти......И...да знаеш.....правиш копи на поста ти и в някъде - напр. уърд - правиш пейс и сейф - пък после нека се затрива поста ти във форума. Вече го имаш запазен на твоя комп....

Ванче, честито лельо! Да ти е жива и здрава племенницата! И все пак можеше да се роди и вчера....Все хубави хора сме тогава.......Честито и зайче и внимавай да не го уморите!

Тъще, завиждам, завиждам и пак завиждам......Искам и аз такава екскурзия.......Поздравления!

Свате, значи така, а.....На Перка си почитател, а на мен - не, така ли станахме? На мен на лични ми дадоха кратък отчет кой къде и защо в последните месеци е правил у Перкината къща, ама ще съм комунист - ни дума, ни вопъл, ни стон.....Стани ми почитател и срещу скромна комисионна мога да ти кажа нещо......Перке, на срещата те искам и теб!

Габи, възможно най-безболезнено да мине пътуването насам.....Здрави нерви и сили ти желая, ще следя разказа и.....дано тук и стените ви помогнат.......

Гад....ама наистина си Гад...как може да кажеш,че си била на морето.....А на нас нещо пясък, мидички, рапанчета, солена цаца - няма ли? Звездите ми казаха току-що,че ще плащаш в еклери.....Да ти е яка гърбината......

Сузи, много си кратка......И на теб хубава седмица.....

Пепелче, мила...стига с тоз осмокласник......Че като те знам какво девойче си...направо и на теб, както и на много други мами от темата не им давам големите деца......Да знаеш.....Стоян е щастливец с теб!

Ели, напредва ли подготовката на конференцията? Нищо не казваш.......Траеш.....Затишие пред буря?

За мен какво да се отчета.......Добре съм, Бебо рита, децата са добре също, само един враг имам - кръстта. Много ме боли на моменти. Но и аз станах голяма калпазанка.....Само лежа и се обездвижих май.....Обаче се наслаждавам на всеки миг от бременността си.....Защо ли така ми харесва да съм бременна? Вчера един познат ми каза - Ти се майтапиш,че си бременна! Въобще не повярва,че съм бременна, огледа ме няколко пъти и каза,че лъжа......

Стига съм се хвалила, умря циганката,че аз заех мястото и.......

Хубава седмица ви желая, много положителни емоции.....

Искам да ви пусна 2 филма, които са коренно различни......Всеки ми допадна по някакъв начин, препоръчвам ги горещо - Устойчив н … 75;ън и още един....интересно...вчера го намерих в замундата - а сега не мога - The Secret/Тайната(2006) - документален е, не е игрален. Ако го намерите другаде - ок. Но да не се бъркате - има филм със същото име, но игрален от 2007г. - не са един и същ.......

# 592
Кратка съм мамо Цоцоланке, ама щото бързах.Довечера ще се опитам да се включа и да бъда по подробна. А иначе този филм-Устойчив на огън, го имам от половин година и още не съм намерила време да го гледам, само вчера му хванах първите 5 минутки... и дотам. А всичките ми приятелки са го гледали и казват че е страхотен.Ама аз искам с мъжа да го гледаме заедно-нещо като романтична среща, ама в къщи Joy newsm62.  Лек ден на всички ви. Аз тичкам към площадката пред съседния блок, че тука три дребосъка искат да играят Laughing.

# 593
  • София
ХАЙДЕ, ЧЕРПЯЯЯЯЯЯЯ : http://media.snimka.bg/3194/012642704-big.jpg
ДНЕС СТАНАХ ЛЕЛЯ НА ЕДНА ПРЕКРАСНА БОРЯНА!!!!

Не мога да се събера от щастие, а и нямам време сега да пиша, но пък не може да не се изфукам !  Mr. Green

Мамо Цоц, много си бърза, мерси за поздрава (28-ми е чудесна дата - моя Криси е на 28-ми март Wink)!

# 594
Кво черпиш с торти? Тва и ние си го можеме, поне по голямата част от нас! Черпи със снимки на Борянка!
Свате фен съм ти бе, съмняваш ли се - очаквам ЛС с подробности!

# 595
Честита ти племенничка.Да е живаи здрава малката Бори.Моят племенник също е роден на 28.09. но преди 22 г.

Честито също на днешните рожденници които никак не са малко.Да са живи и здрави и много весели и късметлии.

В последно време пиша малко сбито ,но причината е че ходим на кухня а тя е на 5км. от къщи и докато изкуцам пътя в двете посоки съм гроги и лягам рано ,рано с децата ,защото съм скапана.Но пък бебчо яде с такова удоволствие....

Въпреки това чета с удоволствие и много ви обичам.

Децата са добре ,но бяха болни и,,четеримата,,вкл. татето с температура и болно гърло.За мен време за разболяване не достигна.

Помните ли темата за прането?Кото се натръшкаха такова пране простирах, че само за снимка беше...Каквото хвана на простора ни щипки ,ни цветове ни, големина само там да виси да съхне, че при нас трудно вече става това с изсъхването.

Весел и слънчев ден пожелавам на малки големи и техните близки.(също и за вече ритащите краченца на неродени бебоци)

# 596
привет и от мен.не прегледах кой има днес ЧРД , но честитя на всички празнуващи    bouquet  bouquet
Цоци този филм наистина е чудесен-с малко думи казва страшно много неща. препоръчвам ви и един друг филм на същите ......продуценти или създатели...  Embarassed казва се " да се изправиш срещу гигантите"-гледала съм ги вече по няколко пъти и все се вълнувам.
Габи толкова се радвам ,че си идвате  Hug дано да дойдете и на срещичката ,че да се видим и очи в очи.
Любето то май при всички нас е така- все за нас не остава време за разболяване или по-точно за лягане при разболяване- все сме на обороти да гледаме някой друг.......
 вчера и каката ни вече излезе в болнични  #Cussing out-категорично забраних друго разболяване- казах им,че това им е първо и последно  Mr. Green за баткото дадох 30 лв.за антибиотик , а налепите още му стоят та днес ще ходи на преглед-отново.
махнахме гипса от ръката на Мимка и тя е мнооого щастлива,но продължава да я боли в лакътя- доктора без да я прегледа каза"нищо и няма- ще мине"  #2gunfire #2gunfire и то след като сме го чакали час за преглед. нямам думи. вярвам наистина да му мине на детето като си я раздвижи.
иначе в събота не бях на работа и набързо ......абе свърших един куп работа- накупих учебници,зимнина-и даже я вкарах във фризера и накрая отидох и се накъдрих- цели 3 часа при фризьорката-на почивка и сладка приказка а и като бонус към това излезнах от там къдрава  Mr. Green Mr. Green
ще ме видите на срещата какво съм къдравелка  Joy
аз ще ви оставям ,че все пак съм на работа- да поработя малко. Hug

# 597
  • София
Кво черпиш с торти? Тва и ние си го можеме, поне по голямата част от нас! Черпи със снимки на Борянка!
Ами чакам татето на Борянка да се вземе в ръце и да ми прати някоя...немай съмнения, че ще се изфукам подобаващо-все пак наш'та рода сме все 'убавици Mr. Green....

# 598
ще ме видите на срещата какво съм къдравелка  Joy
Конкуренция начи че ми правиш, а??? Mr. Green Замразете и болестите, душа, стига с тия антибиотици! spoko
препоръчвам ви и един друг филм на същите ......продуценти или създатели...  Embarassed казва се " да се изправиш срещу гигантите"-гледала съм ги вече по няколко пъти и все се вълнувам.
Е аз как да се развълнувам?Сподели от къде да го изровим, Митко го търси в замундата, ама го няма. Mr. Green

Ами чакам татето на Борянка да се вземе в ръце и да ми прати някоя...немай съмнения, че ще се изфукам подобаващо-все пак наш'та рода сме все 'убавици Mr. Green....
Абе никой не се съмнява бе Ванчеее! Честито лельо, пръскай се ся по шевовете от щастие!  bouquet

Кво черпиш с торти? Тва и ние си го можеме, поне по голямата част от нас!
Еле па я, пу пу пу, да нИ сЪ урочасам!
Е, удари ме идея сега-да черпим посетителите, които ще идват в клуба ни максимац със сладкиши, лично приготвени от мен.
Хем ще папкат, хем ще плакнат око от кръшните ни снаги, тЕнки кат тополи... Sunglasses
Аз затуй още си трая за празника, че ще ме подпукате да ви правя черешов сладкиш. Mr. Green
Цоцинка, мила ми дружке, стига с тия ЛС бе!!!Вие за скайп не сте ли чували, а???  341uu
Иначе филмът беше прекрасен, думи нямам просто, благодаря, че сподели с нас. Hug

Лицето Пикасо моля да се яви в изповедалнята!!!Говори бай лилянър!!! Ко стана с мисията, момееееее?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 12:33 от пепел_от_рози

# 599
Охоооо има черпаване - как да нема! Илиева, Деси, Дтти и Велина да почерпят за съответните си дечица! А, те пък (дечицата) да са здрави, да успяват да гордост и радост за семействата си!

Кво черпиш с торти? Тва и ние си го можеме, поне по голямата част от нас!
Еле па я, пу пу пу, да нИ сЪ урочасам!
Е, удари ме идея сега-да черпим посетителите, които ще идват в клуба ни максимац със сладкиши, лично приготвени от мен.
Хем ще папкат, хем ще плакнат око от кръшните ни снаги, тЕнки кат тополи... Sunglasses
Аз затуй още си трая за празника, че ще ме подпукате да ви правя черешов сладкиш. Mr. Green

В интерес на истината, ако тортите са ти като пържолите - предлагам нещо готово да купуваме за гостите.... Не ще плакнат, ми направо ще плачат от мъка и нема да се върнат вече! Пък и в замрежените си от сълзи очи, надали ще видят моето и на Бърборанка изкуство! 

П.С. А, може и за хранително отравяне да ни съдят!
  smile3521 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт