МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 993
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Лиляно,моме,каква е тази снимка ,мъри?От толкоз малки ли да ги караме да четат?А колелото ,пясъчника и дивеенето къде го остави? newsm78 (бай дъ уей - да не говорим за размера на снимката )

И да не е само СПАМ ще ви пусна малко снимки - http://detralex.snimka.bg/children/lyato-2009.406154.14847973

Ето така си прекарваме времето ние в двора на училищвто,сред графитите http://detralex.snimka.bg/children/lyato-2009.406154.14847992

# 451
леле, ЖИВА ли съм??? Едва ли!!!! Twisted Evil
След днешният ден всичко ще преживея!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
В 9.30 ми докараха обвивките за учебници в 11 бях финиширала с тях!!! ooooh! 250 парчета. Няма да ви разказвам как за половин ден свършиха стекове тетрадки и утре съм направо за оплакване. Изпращам Галин в 8 часа за стока, и се надявам че към 10-11 ще имам поне тетрадки. То човек като не се е занимавал с търговия хал хабер си няма какво му трябва ooooh! Направо съм в ужас!!!!
И друго , сърдят се клиентите че нещо си свършило...ми може ли да се изсипе цяло училище в 12кв.м. книжарница и да има за всички??? 3 продавачки бяхме днес и сме почивали по 1/2 час да седнем.
БРЕХ, търговията не е  е за мен!!!!
Да не говорим , че не съм се вясвала в ателието от вчера и съм си зарязала всичките клиенти... Twisted Evil Бе... това е.
Не е оплакване ,щото на това разчита всяка книжарница...ама няма да крия че си е ШОК за мен!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ И СЛЕДВАЩОКЛАСНИЦИ! УСПЕШНА ГОДИНА И МНОГО ШЕСТИЦИ!!!
УСПЕХ И ТЪРПЕНИЕ НА ВСИЧКИ КНИЖАРКИ :ooooh: Mr. Green СИЛИ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС СЕДМИЦАТА!!!

# 452
  • София
Пролетна, честит първокласник! Желая му много успехи и вълнуващи открития в света на знанието!  bouquet

И за мен днешният ден беше много вълнуващ. Моята първокласничка се държа блестящо. Беше много спокойна, уверена в себе си, радостна. И моето, и нейното усещане бяха съвсем различни от първия учебен ден на Косьо, когато колективно цялото семейство бяхме като подплашени зайци. Laughing 
Ето ги моите ученици! Blush

Честито на мама Вили! И аз като Пролетната съм много сантиментално настроена към този ден, на който е родена Зорничка. Blush Да ти е жив и здрав Димитър, да расте здрав и силен юнак!  bouquet

Хубава новина за danisportSimple Smile  Аз я помня още от клуба в Дир-а.  Тъкмо ги бях докарала до два броя моите. Wink Тогава държеше клуб за фитнес, каланетика и йога, ако не се лъжа. Беше възстановила страхотно формата си след раждането, успяваше заедно с дечицата да върти и клубчето. Радвам се, че семейството й ще се увеличи! newsm10

JuliS, сигурна съм, че до ден-два ще влезете в час!  Hug

Танче, много са ти сладки куклите! Heart Eyes Много са пораснали! Peace
Имам въпросче към теб- видях, че ще идваш с Аничка на срещата в Babypark. Подходящо ли е за мънички дечица? Аз се чудя дали да взимам Галина.... Rolling Eyes

lucia, честито прохождане и честито кръщене!  bouquet

# 453
  • Кьолн
Добро утро момичета! Мина вчерашния първи учебен ден.  Вече с нови сили напред. Моята кака нещо е много притеснена. Сигурно не може да превключи от ваканция към учене. Иначе при нас нищо ново. Бебчетата растат. Гого е все усмихнат и дори когато го обличам се смее с глас. Направо ми идва да го изям.Ивка пък като го чуе да плаче и му носи нещо за хапване. Вафличка, бананче или нещо дсруго. Очите ми са все на четири да не му пъхне нещо в устата. Суиткидс, честито ти първокласничка! Много успехи в учелище и желая! Жулис така е впървите дни. После ще ти стане по-леко Peace Фея и на теб честито първокласник! Моите дечица кога ще станат първолаци не знам. Нямам търпение. Луция, честито ти християнче! И твоите дечица имат една година разлика. Ще се радвам на съветите ти поотглеждането на деца с малка разлика. Пепел от рози, Татянкя, Пикасо, Мама цоци и всички други момичета Hug Hug Hug

# 454
Здравейте.

Отмина и вчерашния труден изпълнен с вълнения ден.За всеки той носи различни неща.

За Пролетна фея,Суиткидс и Мамасузи той наистина е първи от поредицата първи учебни дни.За Джулс е свързан с предизвикателствато на новата работа.

За Лъчко този ден ще донесе нови приятели и игри, а за Боби освен новото училище и госпожа донесе и мъничко тъга.Раздяла с близък приятел.

Честито на мама Вили.Добре дошло на твоето бебенце.

Честито и на Лусия.Здраво да стъпват на земята  малките краченца.Да ти е живо и здраво христианчето.

Наслуки жалко е, но винаги можете да смените училището.Така е нещата се променят лошото е ,че не е към по-добро.

# 455
  • През девет земи в десета
Момичета,мяркам се тук да не ме забравите съвсем  Wink
Вчера заведохме осмокласника,все пак се съгласи,че е по-добре да не е сам и днес беше последното му закарване до училище с триста уговорки и да не виждат съучениците,че го водим. Laughing
Танче,писах и скайп,дай малко информация за тази среща в Бейби парк,да се опитаме да я уважим Wink

# 456
Вчера заведохме осмокласника,все пак се съгласи,че е по-добре да не е сам и днес беше последното му закарване до училище с триста уговорки и да не виждат съучениците,че го водим. Laughing
Ох, все едно за моя осмокласник говориш, който се изстрелва като ракета от колата, оглеждайки се като престъпник. Twisted Evil
А нашето училище е на два километра и няма как да се вземе разстоянието за по-малко от 20 минути с бърз галоп при това.Ще ме ядоса някой път и ще го пусна сам да си ходи, щом толкова се притеснява, че майка му го кара!И аз имам нерви ама!!! Mr. Green

Отмина и вчерашния труден изпълнен с вълнения ден.За всеки той носи различни неща.
На мен ми донесе от всичко по малко, но като че ли сълзите взеха първото място в душевната ми класация... Cry Cry Cry

Моята кака нещо е много притеснена. Сигурно не може да превключи от ваканция към учене.
И аз не мога да включа на друга скорост.Ще са ми нужни дни, за да вляза в новия ритъм и да свикна. Close

Суити, невероятен момък и една сладка малка дама видях в албума ти.Ама вЕрно са ти сладки децата де, за Галето пък да не говорим... Heart Eyes

леле, ЖИВА ли съм??? Едва ли!!!! Twisted Evil
Не си!!!Пишеш от офиса на Свети Петър, ама все вЕрвам, че няма да те изтърпи и ще ти бие шута, за да се приземиш отново при нас.Успех на Кламерчето и още повече клиенти, та да се разчекнеш като жабата от работа! Laughing

Лиляно,моме,каква е тази снимка ,мъри?От толкоз малки ли да ги караме да четат?А колелото ,пясъчника и дивеенето къде го остави? newsm78 (бай дъ уей - да не говорим за размера на снимката )
Алоооооооо, известнатааааа, направи изключение веднъж бе, все пак вчера имаше повод!И бай дъ уей, хубаво е по-често да гостуваш в тв-то, щото пишеш доста дълги постинги.От кога не бях чела нещо с повече от три реда от теб.Публичната известност ти влияе добре на пръстите. Thinking
И все пак после ще изтрия снимката... Embarassed

Честито за хубавите поводи на lucia и Вили!  bouquet  bouquet
Феичке, дано ти се случи това, което искаш и за което си готова!Господ си знае работата, нали знаеш? Hug
Още щях да пиша, но си забравих мисълта... Thinking
Усмивки, слънце, успехи и всичко най, най най на всички!!! Hug Hug Hug

# 457
Здравейте и от мен! Отново се появих днес, защото вчера просто нямах време Grinning . Честито на мама Вили. Да ти е здравичък,послушничък и Бог да го пази!  Скоро и аз имах такъв проблем,като на пролетната фея, ако може изобщо да се  нарече проблем и малко ме беше страх, че може да съм бременна, но се оказа че не съм и хем се успокоих малко, но се и разочаровах.Някаква странна смесица от чувства.Може би сте я изпитвали. Сега да ви разкажа как мина при нас първия учебен ден- СМЕШНО  Laughing . Ние сме на 5 минути от училище, но това не ни попречи да позакъснеем малко Embarassed , е още бяха в двора, после забравихме да направим снимка на Монито ,исках с цветятя, защото букетите бяха огромни, като се качвахме във стаята монито се подхлъзна и падна по дупе Laughing, но нищо и няма, нито на нея ,нито на ду5о Joy . А когато си казваше стихотворението и татито опита да и направи клип, апарата блокирал нещо и ... НИЩО не стана. Странното е, че не се ядосах, може би защото вълнението беше твърде голямо а бях спала само час предната нощ, заради най-малката ми принцеска.  Пак се разприказвах, сълелявам. Нещо като почна да говоря и трудно се спирам  newsm62 . Искам да кача и снимки за да видите моите 3  sun слънчица, но затова ми трябва спокойствие а Лиска-най-малкото ми съкровище постоянно виси за мен Simple Smile а сега ме и потупва ядосано че не я гушкам. Прегръщам ви всичките ,нищо че не ви познавам лично.  Бог да ви благослови! 
О, забравих да питам някой има ли информация за мисля че беше клуб  Пълна къща.Порових се в нета,но не отрких достатъчно инфо.  И така пожелавам ви прекрасен ден и бъдете МНОГООООООО ЩАСТЛИВИ!

# 458
Ох, сега ми падна малко време - та да се отчета...
Честити празници на всички, които пропуснах - именници и рожденници, похристиянчени и проходили, на мама Вили - честита рожба!

Малко нещо не мога да се организирам откакто ходя на работа, та само чета и гледам снимки, обаче до писане не стигам - ще гледам да се поправя!

Честит първи учебен ден на всички първокласници и по големи ученици, на техните родители и най вече на колежките - книжарки Laughing! При нас денят (вчерашния) мина тържествено и божествено, издействах си да отида по обяд на работа, че да мога да си изпратя учениците. Най големия ученик изобща и дума не даде да се издума за придружител, благоволи да се съгласи да го откараме до спирката на тролея само, там имахме 15 минутен спор - носят ли единадесетокласниците букети, на кого и защо...надявам се все пак да го е занесъл на класната, жената е заслужила много повече, само защото го търпи! Нали съм си вредна домакиня  Joy, подготовката започна от 13-ти още - гладене, подвързване на тетрадките, етикети и пр., та си мислех как на 15 само ги обличам, отиваме тържествено в детската (и за там бях взела букети) и после на кардамовото тържество...Но.... много ясно, нищо такова не се получи, първо Дивна изпадна в истерия заради някаква блуза от коша за пране - трябвало нея да облече, нищо че е изцапана от предния ден. Големия реши, че не искал точно с този панталон да ходи, а Кардам не си намери колана (приготвен чинно 2 дни по рано), но това е дълъг период в нашата къща - един предмет да остане в статукво за толкова време Rolling Eyes. Естествено хаоса беше пълен, съпровождан от жалния вой на малката. Докато всички се щурахме и крещяхме (както вече казах и виехме), ме успокояваше единственно мисълта за буркана с вода, който съм приготвила да входната врата от предната вечер - да го лискам на изпроводяк. Най после дойде време за тръгване - нашия коридор не е малък, но все пак 5-ма човека, трима от които деца му дойдоха много - сбутаха се двамата батковци, сбиха се (много ясно с единственното оръжие което имаха под ръка - букетите), попиляха половината китки...Ама аз съм спокойна - буркана е готов...Та, предреждам всички - да изляза първа, вземам стъкленицата и ...в този миг, видели че се отваря още пространство за боя моите изхвърчат през вратата, обаче аз вече съм замахнала с буркана и той полита надолу по стълбите и се натрошва на безброй ситни стъкленца чак до долната площадка....Проблема при нас е че стълбите и площадката са от врачански камък и ако не се изчисти веднага попива и остават петна, а и без това бяхме безкрайно закъсняли, та...аз си останах у дома да чистя стъклата и водата, а те заминаха по вода и стъкла към новата учебна година. Дано да е за добро - хем счупено, хем мокро...  Mr. Green.

Сузи, ще ме умориш от смях! НИЕ сме Пълна къща - клуб на многодетните родители, основатели, членове и аудитория на клуба Joy Joy Joy  Ако искаш подробности за членството - Кабо ще ти прати на лични формуляра.

# 459
Цитат
О, забравих да питам някой има ли информация за мисля че беше клуб  Пълна къща
newsm62

# 460
  • През девет земи в десета
Пеши,заболя ме корема от смях,то сигурно никак не е било смешно ама...........направо се просълзих Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 10:24 от Зла Гад®

# 461
Такааааааааааа....най-накрая реших да бъда добричка и да кача малко снимки от срещата.....Само моля Вечерница след като установи за пореден път,че мен за фотограф не ме бива, когато хвърля нейния фотоапарат да ме викне и мен там,че аз да го хвана......Та тогава ще види тя аз каква конкуренция ще и бъда........Но....докато се качат снимките, да видя какви сте ги писали в последните 10-ина страници.....

Олимпия, поздравления за сумите, които раздават в Гръцко.......Дали ще можеш някаква сумичка от 2000 евро напр. да издействаш и за нас? Кажи им,че ние сме много примерни момичета - взимаме дори и повече пари.......

Пиги, ако обичаш да си оправиш ника.....Нито си гад, нито си зла.......Виж.....ако не се видим с теб и на другата среща, ще те прекръстя на Лоша гад......Ако имах осмокласник - щяхме да се видим и с теб, и с Ана...язък....само седмокласник имам......

Ана, писането на постове точно в тази тема за мен бе едно училище за машинопис. От тук научих клавиатурата и сега без проблеми пиша и със затворени очи. Буквите на моята клавиатура са изтрити и благодарение на това - никой не сяда на моя комп от семейството, защото не могат да напишат и една дума на нея.

Ванче, стана ясна,че на Юлето Муз-а и свърши добра работа.......Да и го бе откраднала ли???? Какви са тези черни постове от теб?

Тъщичке, догодина идваме при теб за 2 морета.....С тез къси постове и друга бела си търсиш......Като компенсация - задължително те искам на следващата среща с Тъста.....Ако трябва - кажи......Ще ти се подмазваме от сега...Че на предната среща Тъста бе решен да остане, но.....няма да кажа кой изпорти цялата работа.....

Лилче, чета тук едни твои претенции към Муз-а........Извинявай, ама последните ти книги да не са фантастика???? Или сменяш планетата дето живееш, или четеш по-малко книги, или сменяш жанра - само внимавай с криминалните!

Вале, беше се заканила да дойдеш на срещата.....Нямаше те......Пък можеше и тук да направим кръщенето......Напр. на Рилския манастир......

Теди, тръгнаха ли малките на градина? Няма ли алтернатива?

Ооооо, Роси, добре дошла......Оправих възрастния човек, да знаеш......Да пишеш по-често и редовно, вече няма да сновеш между 3 слънца, така че оправдание нямаш!

Сузи, внимавай.....До сега от варненки само Лилибон удържа фронта.....Всички останали варненки ни избягаха.......А уж не сме им споменали,че ще им ходим на гости на море, ама те пак се скриха......А беше преди 100 години, когато Хела, пак Сузи и други мами пишеха редовно.....С част от тях имах честта да се видя лично във Варна, но...си остана до там! Което ми напомня,че и варналийката Дидка, понастоящем болярка от Горна не е писала скоро....Диде, къде ни забрави и ти????Не съм го очаквала от теб това!

Габи, редовното писане ще те спаси от записките и така няма да изпускаш нищо интересно от темата! Дано имаш време и възможност за редовно писане......Нищо,че линка в подписа ти ми боде очите всеки път, ама...от мен да мине......Наистина - дано всичко лошо е зад гърба ви! Дано и с Дани нещата се подредят! HugВсички са пораснали и дано ти е по-малко мъчно за Гого и да се справи с бюрокращината тук......

Мозила, накрая ще напиша за една среща.......Ако искаш хващаш каката и идваш с нея...Пък за останалото - не се коси....Трудно е, когато близките ни не ни разбират, но сме длъжни да вървим напред!

Танче, много ти отива да участваш в Денят е прекрасен! Толкова си слънчева и лъчезарна,че съм сигурна и хич да не ти бяха дали думата - само с присъствието си и трапчинките си щеше да кажеш,че наистина Денят е прекрасен!(Много малко говори - това бе недостатъка на участието ти!)

Гале, Гале, ние си спомняме редовно за теб........Обаче да ти кажа.....Чакам от теб, Наслуки каза,че ще те подкрепи и от останалите софиянки една зимна среща. Моля, ако ще я правите след като съм влязла в 9-я месец, мястото на срещата да е по-близо до някоя болница.......Хайде моля ви.......съберете ни под крилото си в София, да се видим - ако може от сутринта до вечерта,че иначе пак ненаприказвали се ще си тръгнем.......Да знаеш,че разчитам много на теб и на Алмата да направите нещо...Нищо,че Алмата е за 100 глоби и поведението и в темата е под ниво - лошо, с оценка 1.........Ще си изкупи отсъствието с една среща......

Сладка мама, моля кажи ми рецептата за кротко дете. Искам тази рецепта и от Наслуки. Правихте ли някакви по-специални заклинания по време на бременностите си,че такива кротки и послушни деца имате? Направо ви завиждам! Да пишеш и ти по-редовно......Че да не пропишем ние в Продавалника по-редовно,че тогава да ни береш ядовете......

Каишке, да, не би било зле по-често да си в темата.....Винаги ми е харесвал начина ти на изрязаване......Поздрави на цялата ви фамилия, на момечто със счупена ръка също, както и на мъж - нали от сега трябва да се подмажем на мъжете си,че да ни изтърпят на поредната среща зимата.......

Лилче, значи така си си представяла многодетната жена......А къде забрави ти заключените деца в мазата? Пък не се коси за романтиката......Моя мъж я няма тази дума в речника си, все ми казва, че тя била за младите, пък и той вече ме бил вързал.......Когато е трябвало е бил романтичен, сега вече нямал нужда от подобни глупости........

Раде, радвам се,че писа и ти.....Не ни забравяйте вие пловдивчанки.....

Вили, честит Син! Да ви е жив и здрав, много да слуша и да е гордост на цялото ви семейство!Честито!!!!!

Оооооооо, Лучия.....И ти се появи......Защо ли все така става,че около 15.09. темата се пълни.....Това е добре, но все пак ще се радвам ако всяка пише по-често.....А и вече страниците за една тема са цели 50.......Та ето още един повод за писане - да запълним страниците бързо......

О.....Вещи и ти се появи......Не ни забравяй и ти! Радвам се за Даниспорт.....Едно врме вярно пишеше по-редовно, но имаше май и сем. проблеми и въобще спря......Сега се надявам да е добре и да е щастлива! Предай и поздрави от нас и нека се разпише - не хапем!

О..Танче най-накрая и от теб гледам подобаващ пост.....Поздравления! Губи ми се Пикасо...Пикасооооооооооо, къде си........Липсваш ни, да знаеш......И да знаеш и друго - и в 3ч. като пишеш постове - пак са прекрасни, по нищо не личи,че са в този малък час.....Все са едни задушевни.....

Наслуки, имам да ти пращам снимки от срещата...Да знаеш..ще стане и това един ден....Нещо бавно си свършвам задълженията,че не знам с този мой мързел до къде ще я докарам.....

Лилия Нинова, оцелява се....да знаеш......Че след атомна бомба бас хващам 2 същества ще оцелеят - хлебарките и носещите духа на многодетни мами.......Имай го този дух в себе си и няма никакви проблеми с оцеляването......

Оооооооооо, Фея......С теб пък как ми е мерак да се запознаем.......Ето, в София като се организира среща - те искам задължително на линия.......Да пишеш и ти по-редовно,че в последно време и ти го играеш по тъч линията...Само четеш......

Наде, ще ти пратя снимките....със закъснение....ще ме извиняваш!!!!! Да знаеш.....и ти ми се видя нещо подмладена, спокойна.....Колко е хубаво вярно, когато се видим на живо, като се събереш със себеподобните.......

Лиле, ей така те искам и теб...с такъв пост.......И да се усмихваш повече......И какво каза,че си купи от послединя шопинг?

Свате, Свате......за твоите постове - ке умра за тях......Идвам веднага да продавам на книжарницата за да пишеш ти в това време такива постове......Аз затова не им приготвих нищо, те сами си приготвиха дрехите, сами си се изпратиха, пък аз мързелива булка си останах в къщи......Нещата, които си ми пратила са много хубави, сега започвам да искам момиче вече.....И ти си виновна за това.......Виж....и Лошата Гад ще умориш от смях с постовете ти......Разрешавам да я умориш, ама след като се видим зимата.....Че ми е домъчняло за нея......

Веч, благодаря ти,че не ни забравяш.....Не си като колежката Ани69  - съвсем се изгуби и тя.......Дали влезе тя в новата къща?????Дали пък не сме пропуснали поканата и да идем на кафе в новата къща??????

Юле, ще оцелееш....Ти през много други препядствия си минала,че сега един 15.09. ли щете уплаши......Радвам се,че сте имали работа! Не се оплаквай! И все така да бъде - нека има работа!

На всички първокласинци - още един път - на добър час!!!!!!Знаех си аз,че тук има деца от всички класове! Колко бързо растат чуждите деца.....Кога бяха малки и им честитихме прохождането, кога вече са и първи клас.......

На мен отпуската ми за писането на поста свърши......Отивам да си почивам сега от поста.....То станало време да взимам и детето от градина........Какво да ви кажа за мен - 2 дена ям и спа......Ще ме уволнят от нас, ама кога ще е - идея си нямам........Много стресиращо нещо ми дойде този 15.09........Трудно ми е да вляза отново в ред, дисциплина, режим и пр. Но....ще оцелеем....няма да се дадем така лесно........

Ето и обещаните снимки от мен, смятах да ги надписвам интересно, но......д-то ме заболя от писане - http://s120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/Blagoevgrad%20mnog … bumview=slideshow

# 462
Ана, писането на постове точно в тази тема за мен бе едно училище за машинопис. От тук научих клавиатурата и сега без проблеми пиша и със затворени очи. Буквите на моята клавиатура са изтрити и благодарение на това - никой не сяда на моя комп от семейството, защото не могат да напишат и една дума на нея.

Ако това се отнася за мен...искам преводач и пояснения Joy, че нещо не схванах. Crazy

Пък и си имам личен Лап топ.

# 463
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet
 ooooh! имаше по едно време тука една Дидка, дето се загуби като старите пари....мноооого ми идват дините под мишниците   wflag признавам си без бой и се вземам в ръце лека по лека, не ми се сяда просто пред компа вечер, денем няма време, ако е пуснат компа ..аз не съм пред него. Имам първокласник, Дамян го заведох в София в Семинарията, Ивана и Грациела отидоха на квартира, Ваня е в 11 клас и е станала една устата и... newsm66
Обещавам да ви поизчета да вляза в час малко със ситуацията и ще се разпиша по-надълго!
Пепелче.....видя ли , че се разписах....след почти едномесечни обещания   Wink

# 464
Мамо Цоци, ако реша да го хвърля - нямаш проблем, но внимавай, че се очертава да е скоро. Ще минавам в по-горен клас и ще го пускам стария за продажба. А после ще ти препоръчам обективи.
Аз гледам снимките ви с друго око, не като фотограф. Хич няма да ви търся мана.  Mr. Green
Имаш ли път към София на 11 октомври? Щото ще съм там за детско парти, по-късно ще пиша в кой детски клуб ще бъде, за да могат и някои от софиянки да се организират да дойдат до там, ако искат да се запознаем лично.
Бягам, че ме чака репетиция.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт