МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 957
  • 732
  •   1
Отговори
# 525

Тъщичка, вие ще успеете ли да дойдете? Другите мами от далечко, ще можете ли да ни удостоите с присъствие?

Нас пътя не ни плаши...непредвидени ангажименти обаче може да ни попречат.
Шести декември е празник на Бургас. Предполагам че ще имаме концерт , и за това за  нас 28 11 е по- добра и сигурна дата
Нищо не се знае обаче...Едно е сигурно само ... ако няма проблеми - сме на линия Peace

# 526
Теди и мамо Цоц, мен 5-и не ме плаши като дата - до тогава или ще съм готова или не за рождения ден, трите часа дето ще го отделя не голям проблем! Въпроса, който стоеше и миналата и по миналата година е - през Ноември е малко трудно да се прави КОЛЕДЕН празник, а през Декември изникват множество проблеми с организацията - нека първо решим - коледен ли ще е или не, второ - отсега надали повечето си знаем плановете и после изниква нещо друго, също много важно и става трудно... Предлагам (ако Цоцоланка не се затруднява) да пуснем анкета, да затвърдим датата и всеки да си реши - ели Националната ни среща е с приоритет, когато възникнат другите ангажименти или не. В крайна сметка достатъчно предварително е времето!
И ... Тединко, много съм ти благодарна, все се сещаш овреме за всичко, а си още по ангажирана и от билшинството !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 527
  • Пловдив
Благодаря много, момичета!  Hug Hug Hug

# 528
Ana Благодаря за съвета /да коригирам поста/.Видно е че съм нова и не много запозната.
Относно срещата да е в София, съм - За.Аз нямам претенции за дата.Мога да помагам с каквото е нужно.
Моля някой да ми обясни за какво точно спонсорство става на въпрос - понеже съм нова както по-горе казах и не съм в час.Както и да ми поясните как събирате пари и по колко.

Това са и малко снимки от мен:
http://lilninova.snimka.bg/travel/2009.415693.14500044

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 14:44 от Lilia Ninova

# 529
Привет от нас!
Ще дойдем на срещата -аз +2бр. щерки. На 29. Ноември имам рожденичка, но и 28 е ОК. Ще направя и нещо ставащо за ядене, но няма да е чак за кулинарен конкурс. Simple Smile
Открихме учебната година. От другата седмица Мина тръгва на ДГ - 2 група. Галка не е приета в ДЯ и ще се гледаме. Ще ходим двете в плейцентър "Приятели" -там сме редовни членове от създаването му; ще проверим и симпатично звучащата Ри-ри-ра, стая за игра.
Щерките тръгнаха за втора година на курс за ранноезиково обучение по системата на Хелън Дорон. Доволна съм от тази система и от резултатите. Пък и аз научавам нови думи. Simple Smile Разбрах как е "таралеж" примерно, както и "крастава жаба".
Заведох ги и на първата им репетиция по класически балет. (Както виждате и двете винаги вървят в комплект). Мина е "родена балерина", според госпожицата. Галка супер съсредоточено се подреждаше в редицата след сестра си и подражаваше на каките с изплезен до кръста език. Галка от скоро е на 2, но никога не се е възприемала като бебе, а като връстничка на кака си. Засега ще се включва в репетициите както и колкото може, а и аз ще присъствам, което е ОК, вместо да мръзна с корема навън.

Сега да си похваля и многодетния татко: връзва ни връзките на обувките и на трите; помага всячески... Много грижовен и всеотдаен. Май много се е надул, че ще има син, обаче... Мъжка им работа...

На последната ЖК бяхме срашни скици 3-те (татито беше в чужбина и не присъстваше). Аз - легнала на леглото, Галка - покатерена върху мен и говореща с Чико през пъпа ми, Мина - в скута на доки, фрийзваща екрана на ехографа с един клавиш. Аз чакам доки да се изкаже, че всичко е ОК, той мълчи. Попретесних се, а той накрая грейна и каза:" Дааа, имааа топки!" Laughing

Снимки напоследък не съм качвала. Ето отпреди месец:
http://farm3.static.flickr.com/2576/3829110439_cdc73a3646.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2546/3822004859_fee23051c5.jpg

# 530
да пуснем анкета, да затвърдим датата и всеки да си реши - ели Националната ни среща е с приоритет, когато възникнат другите ангажименти или не. В крайна сметка достатъчно предварително е времето!

Ами аз освен моите дати и тези на Теди не виждам...Затова не съм пуснала още анкета...Предлагам да изчакаме още 1-2 дена с анкетата, нека се върнат и другите мами от почивните дни и тогава - когато има повече предложения - тогава да подлагаме на гласуване......

Твърдо ЗА подчертаното от мен....Нека наистина всеки да си реши - Иска или не иска да има Клуб Пълна къща и ще държим ли огъня на Националните ни срещи, които въпреки всичко трябва да са един хубав наш приоритет.........

Честит Рожден Ден на Вещи! Жива и здрава да си, голяма да пораснеш и често да си при нас!  bouquet Hug Heart Eyes

Честит празник! И нека бъдем наистина независими в душите си и това да ни направи истински свободни! Че понякога така се стягаме в свой си затвор,че не стига,че пречим на себе си, но и губим радостта от живота! 

# 531
  • София
Lilia Ninova, става дума за това спонсори да покрият част от разноските по празника.  Simple Smile Паричките, които ние трябва да дадем, ще станат ясни като сума след като уточним датата и започне подготовката по тържеството. Peace

По моето скромно мнение, мисля, че е най-добре срещата да се състои в първата половина на декември. След това започват приготовленията за Коледа, хората си взимат отпуски, пътуват....Аз предлагам датите 5, 12 или 13 декември. И нищо не му пречи да е коледно /предколедно Wink/. Щом като още от ноември започват коледни намаления и украси, защо пък ние да не си направим нашето коледно тържество в началото на месеца? Laughing

кукла, прекрасни снимки, а малките госпожици са невероятно прелестни!  bouquet

# 532
Здравейте, момичета! Включвам се само да напиша за срещата. Аз съм ЗА края на ноември-началото на декември, без значение дали е събота или неделя. Ако е от 11ч., можем и без преспиване да се оправим. А имаме и къде да нощуваме, ако се наложи. Идваме в пълен комплект. Ако има някой болен, остава при бабите.

# 533
  • Не съм от тук и съм за малко
Честит празник (на малка патерица) на Ели на Радето и на Вещи!   bouquet    bouquet    bouquet
Здраве и много радостни преживявания ви пожелавам!

Момичета, признавам си, че не съм чела последните страници.  Embarassed  Още съм зашеметена  #Crazy  от началото на учебната година с първокласник и ново училище за двете ми големи момчета. (Има и снимки, но не съм стигнала до тях.) Освен това купихме на децата нови легла - две двуетажни, за което съм много щастлива.  Laughing   По този случай трябваше да разместим доста мебели в къщи и още не мога да се преборя с остатъците от възникналия хаос.

Видях, че обсъждате празник, което много ме радва.   Laughing  За аниматорите, които споменава Теди, ако са се харесали на повечето мами и деца, няма проблем, ще им звънна, да ги питам. Признавам си, че аз лично не бях особено доволна от озвучаването им, но може да се помислят варианти.

Отивам да чета подробно как сте  Hug, извинявам се, че не го направих предварително, но реших първо да пиша, за по-сигурно.

Hug Hug Hug

# 534
 bg  Честит празник!!!

Албумче от почивката -
http://italianeca18.snimka.bg/travel/v-orienta-turciya-kushadas.410048

# 535
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Да се изкажа и аз за датата - предлагам да е през ноември по две причини -
1. Мама Цоци е с по-голяма вероятност да дойде - а тя е "душата на компаниаята" все пак;
2. За "пътуващите несофиянци" ще е по-добре по-ранна дата с оглед обстановката по пътищата - че софиянци зимата винаги ги изненадва - дори и през януари да дойде....

Специални благодарности за поздравите за РД на Ели! Снимки - ще покажа малко по-късно - че сега разопаковам багажа....
Относно хапването - да си призная само миналата год се включих в кулинарния конкурс( защото каишката каза, че няма да участва...) , но предната година донесох неща , които купих - нищо не остана от тях  Laughing . Каквото и да донесете момичета - от опит знам - винаги се изяжда!

Ах, какви снимки видях! Тъще - явно добре сте прекарали независимо от наводненията!

# 536
  • София
Раде, поздрави за рождения ден на Ели! Да ти е здрава и разумна!

Тъщичке, много красиво там по ориента. А за непросветените би ли казала къде са тези старини? И там на една снимка има някакви листчета, за какво са? А вие изглеждате много свежи и щастливи.Нацелувай госпожиците, толкова са пораснали...

Албенче, честити ви придобивки! Със здраве да си ги ползвате!

А за спонсорството, пари никой не дава, но продукти-да. Та търсим спонсорство за празника от големи и не толкова големи фирми, произвеждащи сладки неща. Миналата година изпратих 10-15 и-мейла до фирми, от които се отзоваха 3, но пък качествено и количествено-ммммммммммммм  Wink Ще пробвам и тази година, пък дано пак са така "отворени" за нас  Praynig

Що се отнася за помощта, не се притеснявайте, ако има нужда веднага ще кажем  Party Миналата година отидохме до най-големия ни спонсор с нашата Лада и докато приготвят документите, гледам, че нещо служителите се подхилват. По едно време ме питат дали сме само с тази кола, защото как сме щели да поберем вътре  ~ 90 кашона  Shocked Ами... събрахме ги, но аз се прибрах с градския транспорт, а колата ни беше за скрита камера-в багажника, в купето и отгоре- навсякъде кашони. Та ако се наложи за такава помощ, ще се обаждаме.

# 537
Раде, честита ти рожденичка, па макар и с малко закъснение! Жива и здрава да е! Много успехи в новото училище и широк , светъл път който да следва! Много много прегръдки на детето! Hug Hug На вас с доктора , все такива хубави емоции!

# 538

Ако кажеш и паролата ще можем и ние да ви видим.

П.П. Я ни вижте с Галин какви сме гаджета Joy Joy
http://media.snimka.bg/4340/014934677.jpg

Мдааа, това Джулка ти ли си или щерката?

Раде, Честит празник!  bouquet Hug
Нямам навик да гледам първа страница и рождениците.
Дъщеря ти ми е слабост.Наистина.
Много да е здрава!!! Да има много успехи и да е много обичана и желана!!!

Очарована съм от снимките на Кукла.
Малко, но качествени.

# 539
  • През девет земи в десета
Лили,просто направи албумчето публично,предполагам е личен в момента и затова иска парола Peace

Кукла,страхотни снимки,направо уникални,принцеските са много сладки,а на едната снимка си ти нали,не каката ви?

Теди за транспортни услуги няма проблеми,само да знам поне един ден предварително. Peace

Иначе и аз мисля,че май декември месец е по-натоварен за всички,Мамче Ц.,кажи на теб как ще ти е удобно?Нищо не пречи края на ноември да се направи коледно тържество нали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт