МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 947
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
На последната ЖК бяхме срашни скици 3-те (татито беше в чужбина и не присъстваше). Аз - легнала на леглото, Галка - покатерена върху мен и говореща с Чико през пъпа ми, Мина - в скута на доки, фрийзваща екрана на ехографа с един клавиш. Аз чакам доки да се изкаже, че всичко е ОК, той мълчи. Попретесних се, а той накрая грейна и каза:" Дааа, имааа топки!" Laughing

Нарочно не редактирам предния си пост, а пиша нов.
Малко съм чела между редовете преди...

Хайде, честити ви топки! Joy

Таткото сигурно ще е на върха на щастието.След две дами, сега и син.
И аз никога няма да забравя физиономията на моя съпруг, когато ни казаха , че третото ще е момче.
Не , че ако беше дъщеря щеше да я обича по-малко, но друго си е.
Сега са ми много сладки.Гледат постоянно някакви списания с коли, самолети ,багери и т.н.
Е, и времето на мацките ще дойде.

# 541
Ееее навреме идвам пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кукла честит ви пищов  Party Party Party

И разбира се Честит празник на всички!!!!

# 542
Момичета, не искам да се съобразявате с мен, неудобно ми става - Раде и Деси, благодаря ви, но това съобразяване на мен ще ми тежи.......Дано всичко при мен е нормално, но все пак се притеснявам да не ви подведа...Да се съобразите с мен, а най-накрая да се окаже,че аз няма да дойда......

Признавам си обаче,че на мен края на ноември ми е по-добре.......Не знам...Декември месец newsm78......

Моля, нека повече мами да се включат с предложения, аз ще чета внимателно и ще преценя кое е по-добре......

Единствената ми цел е повече мами да дойдат и искам максимално да е удобно на всички.....Лично аз не бих отказала да се запозная със Сладка мама, с Фея, с Ана, с Лени, с кукла, Лили Нинова и всички други, които по една или друга причина до сега не са били на срещите......Държа, просто е задължително присъствието на старите муцуни от друга страна...........

За сега ще съм четец на предложения!

# 543
Мамо Цоц, и аз не бих могла да се ангажирам с ангажимент за края на ноември. При нас ноември и декември са много натоварени. Рожденни дни в тесен семеен кръг имаме на 27, 28 и 30 ноември. Мъжът ми е именник на 06.12, на 26.12 имаме годишнина от сватбата. На всичко отгоре ни предстои тепърва преместване и свързаните с него трепети и за жалост разходи. Като добавя в сметката и Владинко и двама ученика, по-скоро бих могла да се включа в нещо съвсем локално в София. Но за някаква сериозна организация не бих се заела и не бих искала да се съобразява някой с мен.

# 544
Е, добре де - 29 Ноември е само, 7 дни преди 5 Декември - кво толко му се чудите! Цоц, направи анкета и според мнозинството ще се спретаме, ей чудо голямо!

Похвалвам куклите на Кукла и честито ви допълнение, че направо ме депресираш с тия перфектни, прекрасни моми!
Лили не я похвалвам, докато не видя снимките!
Тъщовците, много сте мили и двамата - за девойките нищо няма да кажа щото вече се изприказвах! Да са ви живи и здрави и все така лъчезарни и ...прекрасни (е, все пак го казах)!

# 545
Хайде на гласуването!!!!!!

И да знаете - все пак става въпрос за 3 часа някъде среща....Не за цял ден!

Заслужава си, после ще съжалявате! Лично аз съм пристрастена към всички срещи на многодетните и бях като болна, че не успях да отида в Пловдив......Представях си тогава как се събират, как се веселят, как си приказват......Утехата ми за него ден е че и тук си изкарах много добре и тук се видях с хора, които не бях виждала скоро!

Знам,че всеки, който има желание ще направи всичко възможно да е на линия...Дори и за 1 ч. да дойде.........

Цвет, да 5.12. е само 7 дни преди 28.11. - но знаеш зимата как бързо се променят условията - атмосферните и то не за добро. Моля, ако някой му се рови да види как ги дават ноември и декември месец, ако има въобще прогноза за тогава.......Лично за мен предпочитам датата да не е по-късно от 5.12.

Значи - 28.11., 29.11. и 5.12. за мен са датите.....

# 546
Теди, за транспорт и на нас можеш да разчиташ. Лично аз предпочитам като дата за празника 05,12, най -вече защото ще е в декември и ще е начало на коледното настроение. А кулинарните конкурси винаги са много интересни и вкусни. А не разбрах само - парите , които ще събираме за аниматорите и залата ли ще са? Имаме ли предложение за зала-тази в читалището на Златоперкиното уч-ще беше идеална? Трябва да измислим и тема на празника.
Отивам да гледам снимки.

# 547
  • Пловдив
Здравейте,

аз да попитам - в тази тема ли ще обсъждаме празника - или нещо пропускам?

И от сега да си кажа - ядат ми се еклери... и торти... и соленки правени от Кардам... и топчета от Кабо... уф - май ще пропусна нещо ако продължа да изброявам... затова спирам!

гласувах за 29-ти, но съботата 28-ми е по-добрия вариант, защото в неделя домочадието се приготвя за училище не знам при вас как е... А и си мисля за по-ранен час - за да може да се видим - че от опит ви казвам - времето лети и не успяваш със всички да размениш по няколко думи.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 10:43 от radetok

# 548
Съгласна съм - 5-и като последна възможност, после става лееееко нанагорно.

Радеее, а помниш ли ....еклерите, а?  Cry ех какви еклери бяха...в тоя ред на мисли, Злата гад, която не е Пиги, ще идваш ли, миличка? Rolling Eyes

Ако се харесва ЗлатоПеркиното читалище - да преговаряма пак, вече го знаете и къде е...

# 549
Здравейте.
Вчера поставих темата за обсъждане пред семейния съвет  Mr. Green
Тази година, ако не ни мине котка път  Praynig , ще участваме и ние.
Само, ако е възможно, срещата да бъде в събота - за това гласувах за 05.12, но за нас всички съботи са подходящи. Мисля, че е по-удобно и за тези, които ще пътуват, че да не се налага да бързат и да пътуват по нощите, за да са на училище / работа в понеделник. А и за тези, които са на училище в понеделник сутринта... Пък гледам, че има и други привържаници на идеята за съботно събиране.
Мисля, обаче, че трябва да се съобразим с възможностите на Цоци, че тя е в най-деликатно положение.  Hug Доколкото разбирам, на нея са й удобни две съботи: 28.11 и 5.12 - нека изберем едната от тях. Може би все пак 28.11, че да не "отнемаме" рождения ден на мома Дивна.

По отношение на почерпките: аз съм най-некадърната готвачка, за която сте чували, така че не очаквайте нищо, приготвено от мен, освен ако ще тровим някого  Twisted Evil .

Кукле, честити топки. Аз пък последния път се надявах на обратното - и много се зарадвах като разбрах, че този път е момиче.
Цоци, ти нищо не казваш, какво си сложила този път във фурната?

# 550
Уф, дайте да изровим пак работната тема, че голямо спамене му дарихме тук!
За Див(н)ото момиче не се безпокойте, това ще е най хубавия и рожден ден с толкова много деца...

# 551
 wavey многодетни мами! Как сте и какво си правите? Аз нямах време да пиша скоро, но поне успявах да прочета какво пишете Laughing . Значи ще си имате среща-това е страхотно smile3501 и малко и на мен ми се иска да дойдем, но....  Sob няма как . Но съм сигурна че ще си изкарате страхотно- и как иначе,щом ще се съберете все такива веселушки Laughing . Хайде останете си със здраве,пожелавам ви чудесен ден и ви  Hug всичките.

# 552
Уф, дайте да изровим пак работната тема, че голямо спамене му дарихме тук!
За Див(н)ото момиче не се безпокойте, това ще е най хубавия и рожден ден с толкова много деца...

Ето тема САМО за техническата част на срещата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430449.0 - пишете на воля в нея, моля!

Свате, да ти е яка гърбината тогава.......Лично аз предпочитам да ме почерпиш с торта Гараш.....

# 553
Цитат
По отношение на почерпките: аз съм най-некадърната готвачка, за която сте чували, така че не очаквайте нищо, приготвено от мен, освен ако ще тровим някого
Ставаме две  Laughing
Момичета ,аз не "бия отбой" за срещата ,а просто нищо не обещавам....зима е ....все някой кашля или е сополив ,а миналата година в началото на декември бяха със скарлатина и затова не вземам отношение нито за дата ,нито за приготовления .....за организацията наистина не мога да се включа .Сама съм през деня ,не мога да ползвам градския транспорт с Ани и Миши .На обяд чакам Мади от училище....нямам никаква възможност.Мога да стигна само до училището на Мади , за по-далеч рискувам да се хвърля под някоя кола ....  Tired Колкото и  позитивно да мисля и гледам на живота ...след разходка с тях съм като парцал  Tired

Пепелчето сериозно започва да липсва Thinking ....нямам никаква връзка с нея ...... Sad

# 554
  • Пловдив
Бърборанче - предлагам ти да те "извозим" до срещата с прекрасните принцеси! После пак ще те върнем Simple Smile ама и вашия тати е добре дошъл  Hug

Милите ни мъже - как ли се чувстват по тези срещи - ние се познаваме - а те - попадат на луната  Joy
Последния път огъня и хапването ги сближиха здраво  hahaha

Тук се сближават моят и на тъщичката http://picasaweb.google.com/rkaynarova/02052009#5332006187574805938

Тук други снимки от кухнята
http://picasaweb.google.com/rkaynarova/02052009#5332006160648612674
http://picasaweb.google.com/rkaynarova/02052009#5332006179559372114

Ама какви мъже, а!

Общи условия

Активация на акаунт