Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е магнезий и какви са неговите ефекти по време на бременност?
Какви са ефектите от желязото по време на бременност?
Какво е значението на изследванията на течението и секрета по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е магнезий и какви са неговите ефекти по време на бременност?
-
Какви са ефектите от желязото по време на бременност?
Желязото е основен минерал по време на бременност, тъй като подпомага производството на червени кръвни клетки и подобрява кислородния транспорт в тялото. Въпреки че може да причини разхлабване при някои жени, това не е обичайно за всички. От съществено значение е да следвате индивидуалните указания на вашия лекар.
-
Какво е значението на изследванията на течението и секрета по време на бременност?
Изследванията на течението и секрета по време на бременност имат за цел да установят наличието на инфекции или други проблеми, които могат да повлияят отрицателно както върху майката, така и върху бебето. Например откриването на гъбички може да наложи лечение със свещички. Редовните изследвания са важни за поддържане на здравето както на майката, така и на бебето.
-
Какво е значението на астрологическите дати по време на бременност?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?

, спокойна съм че ще има кой да се грижи zа Емчо докато ние сме в болницата. А, ако почака и да оправим олелията от ремонта у нас няма да й се раzсърдя. Майка каzа, че не съм качила нищо освен корема и че ми бил стърчал много, обаче аz съм вече 11 кила отгоре, трябва да съм трупнала все някъде иzлишно. Дано ги сваля повечето на раждането, zа да не ми останат много zа преборване, но родя ли почвам с бебочката яко раzходки и тичане. Австрийците в това отношение много ме кефят, много са спортни, тука масово жените тичат бутайки количкте, има и едни като рикши, в които лежат бебтата и се zакачат zа колелата отzад и така карат и си воzят децата. Обаче мен малко би ме било страх, че ако ме иzтресе някоя кола, не ми се мисли какво ще остане от бебето.
Не можех да направя разкритие, но си поисках епидурална и................. МЕ ПРАТИХА В РАЯ
С един "естетически" шев съм
И.. колко ви струваше ВИП с упойката и присъствието на тате?