Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са необходимите материали за учебната година за клас d'accueil или те варират в зависимост от училището?
Как протича процесът на определяне на езиковото ниво за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са необходимите материали за учебната година за клас d'accueil или те варират в зависимост от училището?
-
Как протича процесът на определяне на езиковото ниво за деца?
Процесът на определяне на езиковото ниво за деца включва различни въпроси, първоначално много прости, последвани от по-сложни, ако се справят добре. Ако е необходимо, те могат да бъдат помолени да напишат кратко съчинение. Обикновено родителите получават списък с необходимите училищни материали по пощата.
-
Какво представлява розеолата и как се проявява?
-
Какво представлява свинският грип и какви са мненията за ваксинирането срещу него?

За детските градини в района - аз бях записала моята дъщеря навсякъде в лист на чакащите. Докато стана на година и половина, само от 1 градина ни се бяха обадили, но тя беше още само на 5 месеца и аз им отказах. Има една, която е на 2 крачки от вас, едюкатив, и приемат деца над 2 години (не знам дали имат свободни места обаче). Ако те интересува, пиши ми на лични, ще се радвам ако мога да помогна. Не знам точния адрес на градината, но на лични мога да ти обясня по-подробно къде се намира точно.
много безотговорна работа. Добре, че няма пострадали.