Гърция- 22

• 48 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Mary Jane,Ч.Р.Д.!Весело изкарване!Много щастие!
 По повод новогодишнште празници традицията сме я изменили последните години.Минилата година бяхме семейно 14 дни в Мадрит и Толедо,останахме много доволни.Тази година правим проучване,къде ще има добри оферти за Лондон,Австрия или Париж,ако намерим  неще изгодно ще е добре.

# 256
Момичета,знаете ли болестта,която се казва илинго на гръцки,как се казва на български?Обърнах всичко,но не мога да намеря превода й дори и на английски,а ми трябва спешно за да обясня на един български лекар!

# 257
Момичета,знаете ли болестта,която се казва илинго на гръцки,как се казва на български?Обърнах всичко,но не мога да намеря превода й дори и на английски,а ми трябва спешно за да обясня на един български лекар!

ΙΛΙΓΓΟΣ

Световъртеж, виене на свят...това на обикновен език.... медицинския термин... Thinking не знам...
но на лекар, предполагам, че това ще му е достатъчно като обяснение...
Ако искаш ще разровя ....

# 258
veselinap,получих съобщението ти и аз също ти писах на лични!Още веднъж ти благодаря!

P.S.Току що открих медицинския термин на илингото на български-вертиго!

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 13:17 от Golden Queen

# 259
veselinap,получих съобщението ти и аз също ти писах на лични!Още веднъж ти благодаря!

Ох, чак сега видях  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555, че си намерила българската терминология сега влезнах в темата... Заспа съм ей  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ..Сорррриииии...
Пратих ти го на ЛС...

# 260

Ох, чак сега видях  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555, че си намерила българската терминология сега влезнах в темата... Заспа съм ей  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ..Сорррриииии...
Пратих ти го на ЛС...

Hug

# 261
здравейте.вие след като сте минали от този етап искам да ви питам нещо.  bouquet
вчера дойде за първи път приятелят ми вкъщи да се запознае с баща ми. Blush
общо взето мина много добре, даже му  каза че е много сериозен към мен и дойде да се запознаят като перва стъпка. Hug
сега и а3 трябва да ходя у тях за майка и сестра му( баста му е починал когато той беше на 7 Cry).
какво трябва да им донеса??той взе една торта и цветя. baby_neutral
 как трябва да се облека? Joy
колко трябва да остана там?
а най важното...сама ли трябва да кажа че сте ходя или да чакам покана??а след колко дни би било нормално? Embarassed Embarassed

# 262

iou, ще се облечеш с нормално дрехи... но с една степен по-официални  (но не като за сватба разбира се)
Разбира се, торта, цветя...задължително...
Зависи на какво си поканена. Ако си поканена на вечеря, ще останеш повечко, ако е само следобедно кафе - може би около час, час и половина...
Мисля, че трябва да почакаш покана...Или най-малкото го обсъди с приятеля ти... Той да говори с майка си и да ти каже... еди кога си, в толкова часа те чакаме в къщи...

Хайде успех... Hug Hug Hug

# 263
а най важното...сама ли трябва да кажа че сте ходя или да чакам покана??

iou,според мен би трябвало да изчакаш да те поканят или поне приятелят ти да изяви желание и да поеме инициативата да те заведе и запознае с родителите си!

# 264
той още от вчера го е казал че майка му иска да ходя. много пъти е казала \"айде той да ходи у вас да се запознае с вawите, а после ти да дойдес у нас,че много искам да се запознаем\"

а3 му отговорих че не знам кога трябва да ходя,и той ми каза \"утре!\"
обясних му че искам 2-3 дена и е по добре да пита майка му кога може и тя. ooooh!той ми каза че имам отворена покана, и сте чака да отида когато се чuствам готова. Crazy Crazy Crazy Crazy

не искам на вечеря защото от срамота обикновено оставам гладна,не мога да ме гледат как ям   EmbarassedEmbarassed
по добре за кафе или питие както и той дойде.около 7, почерпихме кафе и курабийки а после едно уиски. Peace

за подаръка сега. той ми е донесъл цветя и торта, а мисля че не бива пак торта и а3 да и занеса. Thinking
не знам в България как е ,ама тук казват че не бива жена на жена да подарява цчетия. newsm78
сигурно сте ходя в една сладкарница за нещо сладко-кормос май ще е-
но стига ли това?
 newsm78 newsm78

за облеклото: не искам да съм по дънки и затова си помислих 2 варианта
1. панталон (от плат) в някаква блузка
2. риза с дълга жилетка(така ги купих) и от долу...ахм как се казва  "κολαν"
нали важното е да се чуствам добре?пораспитах малко и приятеля ми а той каза че иска 2ят вариант.

знам че може темата да изглежда смесна но наистина много съм безпокойна

# 265
iou,тогава просто се уговорете в ден,в който е удобно и за теб и за майка му.Уговори гостуването следобед за по кафе и сладко,а що се отнася до кормоса,смятам,че е напълно достатъчно.А за дрехите смятам,че и двата варианта да удачни!Просто не се притеснявай,бъди спокойна и усмихната!Приятно прекарване! Simple Smile

# 266
Според мен щом имаш отворена покана по- добре иди следобед за кафе. Сладкото като кормо е добър вариант, а ако не искаш да носиш живи цветя, можеш да предпочетеш някоя красива орхидея в саксия например. Незадължаваща е, а едновременно с това носиш нещо от себе си. За облеклото аз лично бих предпочела панталон и риза /не много официални/ или пък панталон и блуза, но при всички положения нещо в което да се чувстваш конфортно!

# 267
Iou, първо да ти се скарам малко! Лятото ни пита за идеи за романтична вечеря на Халкидики и после не сподели как е минало!
Сега се включвам да да ти пожелая късмет и мисля, че единственото важно е да си усмихната. Ако не ти се носи торта или кормо, можеш да и занесеш една бутилка шоколадово ликьорче (да си черпи приятелките) и една кутия FERRERO например. Така биха отпаднали цветята, защото носиш 2 неща, а и жена на жена май много не върви без повод (рожден ден например), но няма значение какво ще и занесеш, тя и без това само теб ще гледа!  Mr. Green
А брат му там ли ще е?  Thinking

# 268
ti specialno imas p.m !!!

Joy Joy Joy
обърках  janeta_velichkova с  veselinap!!!!

Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 00:27 от iou

# 269
Iou и аз мисля, че нещо сладичко е добра идея. Късмет и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт