Гърция- 22

• 48 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
..."εμεις την νυφη την χρυσωνουμε"
Iou, mnogo seriozno stava polojenieto!  Laughing
Radvam se iskreno za vas!  Hug

# 286
и а3 така мисля...  bouquet

ааа...между другото.звех им σοκολατοπιτα... bowuu

# 287
Браво,iou!Радвам се,че срещата е протекла толкова добре! Hug

..."εμεις την νυφη την χρυσωνουμε"
Iou, mnogo seriozno stava polojenieto!  Laughing

И аз така мисля.......,ама нали все пак това е целта! newsm47

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 01:23 от Golden Queen

# 288
Привет момичета Simple Smile
Не съм мама като повечето от вас, но от няколко години живея в Атина. Чета ви от известно време и все ми се искаше да ви поздравя и да попитам дали има местенце и за мен в хубавото ви форумче  Laughing

# 289
Здравейте, много се радвам на такива взаимоотношения между хората при първите им срещи, като на iou. Браво бъдете щастливи за напред.
Поздрави,
 Wink

# 290
Привет момичета Hug
Честито на празнуващите днес Hug
iou браво на теб,успяла си да направиш хубаво впечатление.Напомняш ми за моите трепети и тревоги преди 9 години,когато дойдох за първи път да се запозная със свекърите LaughingРадвам се,че всичко е минало по вода Wink
Asioula лек път ти желая.Тези дни малко е дъждовно,но няма как,идва зимата.
 jerryy добре дошла при нас,пише повечко за себе си,от кога си тук,работиш ли Hug
И аз бягам тези дни да изкарвам документи,че ми изтича разрешителното за престой,вече ме върнаха веднъж,уж по тел. ми казаха нужните документи,а на място изискваха други,абе бюрокрация,аз си се бях настроила. ooooh!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 12:50 от mery_79

# 291
  • Гърция
Здравейте момичета, от доста време не съм писала, но бяхме в София за 20 дни, после докато си вкарам къщата в ред Crazy.

iou, честито! Радвам се, че посещението е минало благополучно Wink.
Аз също имах притеснения, когато се запознах с родителите на мъжа ми, но тогава ( преди 13г) още не ми минаваше през акъла, че ще ми станат свекъри Wink. Ех, че бързо минават годините ooooh!.

elpidagreece , зависи как приема връзката ви и приятеля ти и дали е склонен да я сподели с роднините си. За повечето гърци представянето на половинката пред родителите е доста обвързващо.

Asioula, лек път!

Честито на всички именници  bouquet!

# 292
iou, μπράβο κορίτσι μου....

elpidagreece, така е. Запознанството с родителите за гърците е обвързващо...

Teopr, тамън се чудех къде си зачезнала... bowuu

# 293

jerryy добре дошла при нас,пише повечко за себе си,от кога си тук,работиш ли :hug
Сравнително от скоро съм тук-три години. Или по-точно ще станат три години точно на Коледа. Тогава пристигнах за да живея с моя мърморко/така го наричам Laughing/ Няколко месеца по-късно се взехме и официално и някак си неусетно пуснах корени тук.
Работя...имам ателие модистрики в Зографу...и вземам мерки, та се късам  #Crazy
На 32 години съм...и когато се науча как да кача снимка ще го направя... Mr. Green
Радвам се, че ви намерих между другото-тук, в Атина така и не съм открила още хора, с които да разговарям. Наистина се радвам.

# 294
Здравейте мами в Гърция ( и на тези които не са мами все още Mr. Green)! Първо ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!! Живот и здраве ви желая!!!
Имам един въпрос към мамите: давате ли кремчета на децата си от тези на ΓΙΩΤΗΣ дето са в пакетчета и се правят вкъщи? Прочетох веднъж, че не са подходящи за деца, но тогава моят син беше и по-малък, нямаше година! Та си мисля сега на тази възраст вече - 1,4мес., дали мога да му правя от тях?!! newsm78

# 295
Aнтонина, подходящи са, аз точно от тях давах точно на тази възраст на моето дете. Но правих кремчетата с варене, не от студено приготвящите се.

# 296
Aнтонина, подходящи са, аз точно от тях давах точно на тази възраст на моето дете. Но правих кремчетата с варене, не от студено приготвящите се.
Много ти благодаря, бърз отговор  Hug тогава утре ще му купя и да му направя, да му се разнообрази малко менюто!  Mr. Green

# 297

И аз бягам тези дни да изкарвам документи,че ми изтича разрешителното за престой,вече ме върнаха веднъж,уж по тел. ми казаха нужните документи,а на място изискваха други,абе бюрокрация,аз си се бях настроила. ooooh!

Защо си подновяваш разрешителното за престой? Всъщност, какво става сега с тия разрешителни на хора със смесени бракове? Че и моето догодина изтича и си нямам на представа какво се прави! Мислех си, че след като сме вече в ЕС няма да има нужда от такива подновявания. Shocked

# 298
jerryy,добре дошла! Hug

# 299
Защо си подновяваш разрешителното за престой? Всъщност, какво става сега с тия разрешителни на хора със смесени бракове? Че и моето догодина изтича и си нямам на представа какво се прави! Мислех си, че след като сме вече в ЕС няма да има нужда от такива подновявания. Shocked
Аз никога не съм имала разрешително, защото от скоро съм тук, но си извадих такова - жълтото е за 5 години - за член на семейство (съпруга на грък). След това давали безсрочно, но не помня какъв цвят! Това което ме впечатли е, че е написано на ръка  Shocked , снимката е закрепена с телбод   #Crazy и разбира се не се събира в портфейл!  Mr. Green
Иначе става лесно и бързо! И е безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт