Гърция- 22

• 48 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
maryloo подкрепям тезата на Golden Queen. Аз самата се занимавам с подона фирма - LR world, но започнах защото имах нужда от продуктите им. Плащаш такса, ако си достатъчно убедителна и продаваш има и печалба, ако обаче не си такъв тип човек няма смисъл. А като цяло Хербалайф се занимават с хранителни добавки и продукти за здравословен живот и за отслабване.

# 91
леля ми , когато отидохме да живеем в Солун през 1989г се захвана с тях, защото имаха някакви продукти за отслабване.....е, освен, че ни побърка цялата рода, накрая не само, че пари не изкара, ами и килограми качи.....Ами това е на принципа на мулти продажбите, в смисъл от рода на водораслите Аква, ако си ги чувала, в смисъл търсиш си сама клиенти и ако си намериш взимаш някакъв процент от продажбите и трупаш точки и като натрупаш определен брои минаваш в следващо ниво....Но, както казаха по-горе, ако не си добра в директните продажби и особено, ако нямаш много познати , трудно ще продаваш. Аз затова въобще и не се пробвам на този тип работа, хич ме няма в бля-бля.

# 92
a mezdu drugoto ima li niakoi v solun koito da se zanimava s AVON?

# 93
a mezdu drugoto ima li niakoi v solun koito da se zanimava s AVON?

хахаха а има ли някой в Атина? И аз си търся, но не се бях сетила да попитам във форума Rolling Eyes

# 94
Аз имам една позната,която беше тяхна дистрибуторка по едно време,но скоро не сме говорили по този въпрос.Какво Ви интересува?Искате да станете дистрибутори ли?

# 95
Не, нямам желание да ставам дистрибутор, а да си купувам от време на време. Виждала съм щандове на Ейвън на всевъзможни изложения, няма да се учудя и магазин да има някъде...или постоянен щанд.

# 96
MaryJane,разгледай гръцкия сайт на AVON!Там има online каталог и телефони,на които можеш да направиш своите поръчки!

http://www.avoncosmetics.gr/PRSuite/home/home.jsp

# 97
Аз имам една позната,която беше тяхна дистрибуторка по едно време,но скоро не сме говорили по този въпрос.Какво Ви интересува?Искате да станете дистрибутори ли?
ас искам просто да си купувам разни неща,не всеки месец..като имам нужда от нещо и ми харесва разбира се..

# 98
MaryJane,разгледай гръцкия сайт на AVON!Там има online каталог и телефони,на които можеш да направиш своите поръчки!

iou,и ти можеш да правиш поръчките си чрез сайта!

# 99

да ама как?
там където пише "χρειαζεστε αντιπροσωπο?"

# 100

да ама как?

Не!Там където пише "επικοινωνήστε μαζί μας" има направо готова форма,чрез която можеш да поръчаш online!

# 101

да ама как?

Не!Там където пише "επικοινωνήστε μαζί μας" има направо готова форма,чрез която можеш да поръчаш online!
открих го!!а след това?някои ми обажда за да ми каже какви продукти искам?
 newsm78  bouquet

# 102
Ами предполагам,че да!Попълни всичките полета и отбележи,че става дума за поръчка и те ще се свържат с теб или чрез e-mail или по телефона,като второто ми се струва по-вероятно.

P.S.Току що открих и телефона за поръчки:800 1160110.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 23:31 от Golden Queen

# 103
Здравейте момичета ! Търся си място под слънцето....и имам няколко въпроса за Гърция. Дали се намира работа за художници-учители,за деца и възрастни? Или нещо друго? Grinning

# 104
Здравейте и от мен Simple Smile Освен записче искам и да ви помоля за помощ , от около 1 месец вече съм в Солун и до сега се занимаваме с ремонти на апартамента , та както и да е грубото вече свърши и вече цяла седмица се чудя какво да правя, искам да си търся работа, но всички ме спират защото не знам език. Въпросчето ми е знаете ли някъде в Солун уроци по гръцки на български , аз търсих търсих в нета но нищо не успях да намеря , единственото което намерих беще в университет курсове но мисля че ще са на английски ,а не съм сигурна дали ще успея да науча втори чужд език на чужд език , но ако найстина няма май това ще е единственият ми вариант ... вие какво бихте ме посъветвали да запиша някой курс , да продължа да търся за уроци на български или пък да си взема 1 тон самоучители и да видя какво мога да направя сама ?!?  newsm78  а само да допълня мъжо ми е грък и си говорим на английски  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт