Кухните - 26та тема

• 45 378
  • 360
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Гери, много ти благодаря  Hug

# 196
Ще следя, скоро трябва да избираме плоскостите за куФнята.... стана историческа моята....

# 197
  • у дома
мен треска ме тресе и още ми е като в сън  ooooh!  Crazy  утре ще ни монтират шкафовете  Mr. Green пу пу пу  Praynig

# 198
  • Абсурдистан
Ох, да ви се оплача:

Вчера бяхме в Арон, както ви писах, че от там сме си харесали кухня.
Еми не ги издържах.
Егати наглите същества.
Станахме и си излезнахме по средата на разговора.
Толкова нагло и арогатно държание.
Да не говорим, че ми се струва, че нещо офлянкваха и ме хвана страх да не объркат нещо.

Просто не си заслужаваше да почваме със скандали от самото начало.

Отидохме след това до Еником и там си харесахме друга кухня.
Дано и там не ударим на камък.

Та да попитам сега пък за впечатления от Еником......

# 199
  • София
Между другото като закачиха горните шкафове попитах колко мога да ги товаря (всъщност там са основните ми неща) и единия от майсторите се залюля хванал се за тях, за да ми демонстрира колко са здрави. Simple Smile
...но тук подробностите са особено важни! и за къде се беше хванал майстора, за дъното, или за страниците? хайде сега, знаем си номерата!... newsm78
[/quote]
За дъното... все едно си на лост, хвана се, подви си краката и се залюля.

Гери, както е тук до стената на пералнята. (при мен това е място до врата)http://chafi.snimka.bg/other/kuhnya.288013.7763922
Просто извязано от плоскост и закачено за плота.
http://media.snimka.bg/2159/010573184-big.jpg - да *sve* е обяснила и показала много добре.
Гери, мисля имаше тема за Еником.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 14:46 от Desem

# 200
За Еником, мога да кажа, че са сравнително коректни. Миналата година поръчахме кухня от тях. Освен че имат доста дълъг срок за доставка - 40 работни дни, после датата за монтажа я смениха три пъти, та се проточи много работата. Но по изпълнението нямаме оплаквания, монтажа също беше много бързо и добре изпълнен. Не мина съвсем без недоволство от наша страна, защото имаше недоставени рафтове (3 реда на горните шкафове, а не два), но това се оказа грешка на проектантката, а не на производителя. Така ме мнението ми е - стават, но трябва да си внимателен какво поръчваш и плащаш, артикул по артикул и да имаш здрави нерви за чакането.

# 201
  • Абсурдистан
На нас ни казаха 30 календарни дни от Еником, а в Арон почнаха с 45-60 работни дни за изработка.

Иначе и мен много ме е страх дали всичко ще се изпълни както трябва.
Ще се опитам да си отварям очите на 1000, пък другото е до късмет.

А с качествени фирми ли работят Еником?

# 202
Днес ходих в Арон..какво да ви кажа Confused......
Търсихме си трапезна маса....първо докато ни обърне някой внимание....
После,гледам в сайта пише че доставката ,както и монтажа са по желание на клиента,е да ама не.... Crossing Armsтъй като склада им се намира дет се казва една пряка от баба ми заявих че транспорт не ми е нужен....тогава ми заявиха че щом не искаме транспорт,задължително трябва те да ни монтират масата Naughty...все едно ще монтират цяла кухня,не мисля че няма да се справи мъжа ми ,който е на ти с такива неща Rolling Eyes..както и да е ,мисълта ми е че те изнудват да си цакаш Crossing Arms

# 203
# 204
изобщо не съжалявайте за арон, мебелите им са повече външен вид, отколкото качество. разбира се не можем да очакваме повече от едно такова масово производство, а пък и на тези цени... Sad

# 205
Krrassi ей много хубаво ви се е получила кухнята,много ми допада...честито  bouquet
raygram  вярно е че май мебелите им са повече външен вид Rolling Eyes....ама на хареса ми една трапезна маса,но ще се откажа....видях подобна в Домостайл,ей там ме спечелиха Peace

# 206
Krrassi, много добре се е получила кухнята-компактна,всичко необходимо-спретната и стилна е!Да си я ползвате със здраве. Simple Smile

# 207
Krrassi Честита кухня с здраве да си я ползваш   bouquet

# 208
На нас ни казаха 30 календарни дни от Еником, а в Арон почнаха с 45-60 работни дни за изработка.

Както казах и по-рано Арон са в ниския клас мебели. Гери ако искаш качествени мебели Еником работят с "Фантастико мебел"(кухните се казват Prego), а техните конструктори проверяват поръчките много стриктно и при най-малката неяснота звънят в магазина. Също така знам, че проектантите им са на ниво, тъй като имат доста високи изисквания за длъжността. А грешки винаги могат да станат - хора сме.
П.П.: Мебелите на Фантастико мебел имат 1 година гаранция за производствени дефекти и шкафовете пристигат сглобени.

# 209
  • Абсурдистан

Както казах и по-рано Арон са в ниския клас мебели. Гери ако искаш качествени мебели Еником работят с "Фантастико мебел"(кухните се казват Prego), а техните конструктори проверяват поръчките много стриктно и при най-малката неяснота звънят в магазина. Също така знам, че проектантите им са на ниво, тъй като имат доста високи изисквания за длъжността. А грешки винаги могат да станат - хора сме.
П.П.: Мебелите на Фантастико мебел имат 1 година гаранция за производствени дефекти и шкафовете пристигат сглобени.

Да точно на Фантастико мебел ми предложи консултантката, ламинирано ПДЧ, защото аз не искам много скъпа кухня.

Общи условия

Активация на акаунт