Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 971
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
 Hug Добър вечер!

От зад на пред ще карам.

Ани и ние сме изоставащи  Laughing в това отношение.

Леле Мънки твоя сладур ме уби  направо!  ooooh! Ти  беше писала ,   ама това надмина всичките ми представи за възможностите на бебешорите ни. Номинирам го  в  някоя класация за супер възможности.

Ние от няколко дни вече се обръщаме наляво надясно и направо няма спасение. А как заспива само - то се рови, то се бута в таблата , не може да се обърне сам и започва да квичи . Ей това нещо го прави непрекъснато тези дни. Хем като се обърне не му харесва , хем след една минута пак се обръща. Не може вече да стои никъде сам.
А заспиването   ooooh!,  о майко мила - е ад. Всеки сън започва с кански рев и ровене и бутане. Той като по-малко бебе си заспиваше сам  поне вечер в леглото и за 2-3 мин , а сега кво стана даже пак започнахме да се друсаме на кревата.

И на  мен не ми допадат бебета с бижута.

Ели, ти  до кога ще си в Люлин ? Да си врътнем една срещичка на кафето при Цецо. Ама нещо го дават лошо времето май. (вчера де , щоот днес още не съм гледала , то май направо утре ще го гледам)

Честито мила Хриси!
Днес е най-хубавият ден в живота ви!
Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати,
в хармония и любов!
Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

Честито кръщене на Софи! Heart Eyes

Имаше и още , но като се сетя тогава пак ще пиша!

Тони - аз поръчвах. Много съм доволна и от бързината и от качеството-за 2 работни дни бяха готови.  Ами сега как да ти го обясня  Thinking- значи това е Търговски център Люлин (така се води) и се намира почти срещу "магазин слънчице", та фотото е точно на другата страна на улицата  и входа е до стълбите на търговския център. Ако си организираме за среща в Люлин през събота или неделя  може да се видим и ще ти обясня по подробно.  Hug
Лека нощ!

Ей ся по новините по нова- спадане на Т с 10-15 градуса  #Crazy.

# 166
  • София
Ееей момичета и аз преди да легна да напиша. Ами докато ви четях и Биба както спи се обърнала по корем.... спяща... А проблема ни е, че обратното въртене не го умеем - не се обръща от корем по гръб - много обича да си седи по корем и да си вири главата

А да се похваля и аз, тази вечер докато я къпахме в банята такъв смях падна - на Биба й беше много смешно и направо се заливаше от смях. А ние с татко й не можехме да повярваме, не я бяхме чували да се смее толкова много с глас. Че ние иначе и на усмивки сме пестеливи... Направо ни се разтопиха душичките... много е мило...

Хайде лека нощ от нас

# 167
  • Варна
Здравейте мами и бебоци  Hug  Влизам да почерпя че днес ставаме на цеееееели 4 месеца  Mr. Green

Много мило ми стана че сте забелязали че ме няма известно време  Hug
Ние сме добре, но правим ремонт и е малка лудница. Таткото през ноща е на работа през деня е в апартамента и ние с Вики сме сами, та малко лудвам ама няма как. Като капак мойта хубавица както сама си махна нощното хранене още като стана на 1 месец и спеше до сутринта, така сега почна да се буди в 1 и в 3 и в 6 сме на крак, а вчера през нощта реши изобщо да не спи  Crazy  През деня пък имаме 2 по 15 мин сън в които аз да ида до тоалетната и това е.....иначе трябва да съм около нея и  да се правя на маймуна  ooooh! .....малко на зомби приличам вече и съм доста уморена, но той и таткото е така та не се оплаквам.
Преди 2 седмици почна да се обръща от гръб по корем и обратното, в същия ден си хвана и крачето за първи път, а сега се опитва да си го лапне, защото яде всичко което хване. Точим много лиги, но няма зъби още. От 20-тина дни вече заспива сама в леглото си като аз само я галя по главичката и през деня и през ноща. Както заспиваше и спеше само в ръцете ми така изведнъж почна да си заспива сама. Продължава да не иска да яде по много та това утежнява психическото ми състояние. На всичкото отгоре ми дойде и цикъла за първи път от преди 1 година и няма да ви казвам за какъв теч и болки става въпрос..... и в тая жега ....и тя като ревне и ........  Crazy  И кърмата ми намаля драстично в деня в който ми дойде.....
За захранване още изобщо и не мисля ......
За съня - Вики спи само на страни от както стана на 2 месеца, тя сама си се обръща, а напоследък сутрин я намирам по корем забучила нос в матрака и мрънкаща, защото ръката и е под нея а тя е сънена и незнае кво да прави  hahaha
Злато и аз не харесвам и нямам нищо златно, таткото също, не носим и бижута така че няма да я кичим с нищо. Като порастне сама ще си каже какво иска  Peace

Честито на всички с минали и предстоящи поводи   Hug

Иначе ви чета да знаете  Whistling нищо не съм изпуснала, но за писане нямам време. Като свърши ремонта и се пренесем ще имам повече време надявам се  Hug

# 168
# 169
  • София
Мамчета, направо ме разбихте с тези цени на златото....Аз по принцип не обичам злато, но за кръщене съм чувала, че кръстчето трябва да е златно, защото било "чисто". И тъй като ни предстои кръщене и на нас мама вчера отскочи до един бижутерски магазин и там цените са 21 лева за грам. Та по повод ниската цена бебата вече има кръстче за кръщенето....

Плодово пюре и аз давам като следобедна закуска (макар те да се водят за между храненията), защото малката вече не иска мляко или поне не го иска в шише. Вчера вечерта съм го изливала директно в гърлото и с лъжичка. А така след пюрето и по-гладна вечер и повечко яде (не че е много, но все пак е нещо). Иначе зеленчукови пюрета яде в промишлени количества, обикновено около 200 грама. Педи каза да е 150, ама с това непиене на мляко нямам особен избор.

Честито на всички празнуващи, ще се пробвам да доспя, че тази буря ми разказа играта

# 170
  • София
Деска, ще се кротне госпожицата. Те са на периоди. И Илийката като го хване някой бесен период, та не знам на кой свят съм, пък после става най-доброто дете на света. А за малкото ядене що се притесняваш? Явно девойката ще е елегантна като мама. Какво по-хубаво то това? Simple Smile Да е жива и здрава!
Каяна, хубаво къще и как ще му вървят едни рози отпред... Grinning Този мъж с детето, дето е до твоя на последната снимка не е българин, нали? Питам заради късите ръкави и сандалите на бос крак на детето. Чудя им се на тези хора как оцеляват при тези температури и така облечени.
 За снимката на Илийката да кажа, че все още не се е научил да лази така, на четири крака. Лази с дупето нагоре и на лакти или на рамене. Така само се повдига и се залюлява напред-назад и от инерцията се придвижва. Много е смешен. Вчера една девойка ми даваше акъл да не го държа седнал, че не трябвало. Предложих и тя да го удържи легнал. Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 07:51 от Дърта маймуна

# 171
Добро утро!

КаЯна, много хубави снимки и спокойни изглеждате.  Hug

Я, кажи моля те каква ви е количката? Оказа се, че нищо на Рая няма да можем да вземем, освен преносимото креватче, от тук и аз ще купувам нова като се преместим, а твоята ми изглежда широчка, така че и нашето гюленце ще може да стои в подобна... Thinking

dessiss, честита ви месечинка! Дано скоро приключите и с ремонта и ви е по-спокойно.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 08:41 от Tony_st

# 172

честита ви количка,много е готина и със здраве да си израстете с нея  bouquet

тони май е Лолла на Бебе Конфорт Peace

# 173
Кафе с мед, честито   bouquet Дълги години щастие и разбирателство ви желая. Честито кръщене и на Софи!
Честити месечинки на сладките бебоци родени на 5ти  Hug
КаЯна, честита количка и от мен. Хубави снимки Simple Smile
Глафира, къде го този магазин? Направо ме заинтригува Simple Smile
Днес май ще си висим вкъщи. Дано поне не спрат нета, кабелната или тока заради гръмотевиците.

# 174
Ох тия Илийчовци какви са бясове! Като си спомня как баткото ми ги правеше същите стойки! Но браво за уменията на детенце! Направо е похвално!
Приготвихме се за разходка, но май ще си останем в нас защото започна да гърми, а чух за бурята в София рано сутринта! Явно иде към нас!

Хайде лек ден!

# 175
А да се похваля и аз, тази вечер докато я къпахме в банята такъв смях падна - на Биба й беше много смешно и направо се заливаше от смях. А ние с татко й не можехме да повярваме, не я бяхме чували да се смее толкова много с глас. Че ние иначе и на усмивки сме пестеливи... Направо ни се разтопиха душичките... много е мило...

Ей, Танче, не мога да повярвам, че са се смели в един и същ ден! Ние снощи гонихме кучето, а то лай и търчи напред назад. Марти се смя толкова продължително с глас, за пръв път го чувам. Изобщо беше много весел.
А иначе и той само едни криви и тънки усмивки ги пуска.

Лелее, как гърми навън - направо се чудя как ще го разходя тоя пес навън сега  Sad - освен да опаковам Мартинко и с дъждобрана - ще чакам максимум час още и ще излизаме, няма как!

# 176
  • Варна
Добро утро! КаЯна, Dessiss  Hug
Снощи спахме ужасно - не стига че бебка се скъса да се напъва и да пръцка (сигурно от пащърнака), но и в 4 ч реши, че се е наспала и и се играе, нищо че аз бях на друго мнение....Сега вече мрънка, защото и се спи, а аз трябва да се захващам със задачките.
Захранването ни върви добре. Пюренцата и харесват, но все още и давам по половин бурканче и после се кърмим (тя сякаш е готова да изяде цяло, но на мен не ми се ще да замествам хранене - нещо не ми се разделя с кърменето, макар и частично). Хубав ден!

# 177
  • София
СПИ МИ СЕЕЕЕЕ  Tired Tired Tired
ама виждам, че е имало и други вампирчета, та малко се успокоявам, че не сме ние най-зле  Embarassed Crazy
Добро ви утро сега да кажа  Mr. Green
Отивам да гледам снимки от Англия  Party

# 178
 Hug
То не са грамотевици, не е чудо... Whistling Whistling Whistling Шошката подскача от тях, а вчера така ревна от една по-силна, че едвам го утешихме, така жално заплака.
Аз съм леко притеснена -от вчера Борис има малко сополчета. Първо си помислих, че са от пюретата, щото той прави много интересно сумтене, когато го храня, и част от пюрето отива в носа, ама днес се и прокашлюка и вече се притесних. Дадох му сутринта дозичка панадол и довечера пак ще му дам. Но ако и утре продължава да кашлюка, ще идем на лекар. Иначе е весел, смее се, а и температура няма Thinking
Сега заспинка, а аз се подмотвам доста успешно, а имам да гладя и пера и още куп други неща  Crazy

Мънки, да нацелуваш мъника, толкова да е сладурест  Peace
Каяна, честита количка и с радост да си я бутате из Англия!
Честито и на всички с поводи   bouquet

# 179
Здравейте,
Как прекрасно си вали, та се надявам да поспим малко.

Деси, честита месечинка на Викито!!
Мънки, вчера с моя Илия гледахме снимките на твоя хубостник. Та той каза, че такива са си Илковците, оправни.
Каяна- много са хубави снимките.
Тони- и аз съм поръчвала от сайта, но отидох да си ги взема, защото са от другата страна на булеварда. И аз съм много доволна от снимките. Даже пак ще поръчвам от там тези дни.
Дума- от утре, та до неделя със сигурност ще съм в Люлин. Роси и Зеленкото ми имат телефона, та ако искаш пищи на ЛС да ти го дам

Хайде спокоен и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт