Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 950
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,как сте с косите?Аз направо вземам да лудвам,много ми пада. ooooh! Мия я с Ревалид,ама от скоро и не виждам ефект.Направоооо.... Sad

# 211
ние като сме по корем,след това не повръщаме,дори и да е ял преди това,само изпуска малко въздух (я отпред,я отзад ooooh! ),явно периода на повръщане няма да се върне,и дано Praynig

тук е адски задух,особенно в панелката,нямам търпение да се събуди да яде и да излизаме Grinning аз цялата постоянн съм потна  ooooh!

станала съм 39кг,което вече малко ме плаши,а си ям нормално,може би е от жегите Thinking  Tired

днес като подмятах Тео все едно е на бънджи и той умря от кеф,голям смях удари,отдавна не се беше смял така Crazy

алекс-мама,аз като се реша и те ме питат,да не би да се подстригвам Mr. Green толкова коса ми пада,че като я направя на топче и прилича на котенце Laughing ще се оправим,то тези хормони-край нямат Crossing Arms

# 212
момичета,не е толкова хубава количката,така на изложение е хубава,но нито се свива толкова лесно ,а и не е много малка,плюс това е сравнително тежка за лятна количка към 9 кг е и заема много място,ние преди да купим 3 тека ,доста гледахме тази,но повече минуси има,отколкото плюсове  Peace
Алекс-мама и моята коса капеше така,но вече се нормализираха нещата  Peace
Оле Бейби_мони наистина ли си 39 кг  Shocked,милата ,винаги ли си била толкова ?

# 213
Аз нали ви разправях как един ми искаше монети ,че не му стигали за автобус.
малеее днес го срешнах същия пак в градинката  Shocked ,а е младо момче.Бива ли такива работи.Пак мина със същия номер.Явно е ежедневие при него и не помни от кой проси. От един татко също иска и той му даде.После пък от едни хора изпроси цигара.  Shocked

И моята коса не спира да капе.

егати поста..... Embarassed

# 214
Joy що бе,кво му е  Laughing

# 215
за срещата- нали щяхме да редуваме или аз пак нещо не съм разбрала.

Ми редуват се, миналата седмица беше в Борисовата градина, а тази е в Западен парк. Peace

Днес Рая е направо непоносима...само мрънка и си яде ръцете...не иска да спи... Веднъж да излязат тези зъби, че да се кротне малко... ooooh! На обяд и дадох панадол и поспа час и половина, иначе сън - няма.

Изяде си и картофа малко нервно: след първите 3 лъжички се изнерви, посука малко и чак след това си изяде останалите 2 лъжички. Предполагам, че само картоф не и е толкоз вкусно, но тези 10-на дни ще е така.

Я, да ви попитам: след картофа ще въведа морков, но да го смеся с картофа ли, или да го дам чист морков и след това смесено?

# 216
Ми де да знам  като си го изчетох ,много постно звучи хаха
 Абе 'що така пишеш за количката и аз като я видях сега на клипчето си викам -довечера т'ва ще си изпрося от мъжа миSimple Smile

# 217
Здравейте моми4ета, много мерси за милите думи. Тук наистина е много красиво и зелено, но и много вали. Пътуването мина много добре, и двамата се 4увстват прекрасно. Даже им се убеличи апетита. Струва ми се че Яна много дръпна за 2 седмици, но не мога да я премеря.  
Лошото е че местните не се знае още какъв език говорят Wink
Малката се събуди, отивам....
Ето още малко снимки качих от днес.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407764&view=3

# 218
Здравейте моми4ета, много мерси за милите думи. Тук наистина е много красиво и зелено, но и много вали. Пътуването мина много добре, и двамата се 4увстват прекрасно. Даже им се убеличи апетита. Струва ми се че Яна много дръпна за 2 седмици, но не мога да я премеря.  
Лошото е че местните не се знае още какъв език говорят Wink
Малката се събуди, отивам....
Ето още малко снимки качих от днес.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407764&view=3

Точно щях да те питам как ти се струва говора им... Joy Щото си говорихме с мъж ми, че в началото си е цяло приключение да ги разбереш. Wink
Гледах снимките и ги показах на любимия, заради количката. Ама Боян ми се стори много пораснал, а Яна е просто красавица с ококорените сини очички. Sunglasses

# 219
Каяна,много е красиво!!!!!!!!

# 220
Здравейте мамчета  Hug
Каяна много красиви снимки ,а и Яна е страшна сладуранка   Hug

Момичета я кажете какви са задълженията на кръстницата на кръщенето ,че другата седмица това ме чака  Grinning , а тази пък брат ми се жени -изобщо пълна програма ! Но важното е ,че са все хубави неща  Grinning ,вече много се вълнувам -да идва събота ,че нямам търпение .
Моето диваче не иска да ги яде тези зеленчукови пюрето и това е -и с плодови ги смесвах и не ще и не ще  Sad Утре сме на консултация ще питам какво да я правя вече , а мужду другото тя и млякото трудно го яде ,голям зор докато захапе биберона , а колко лакома беше ...  Confused

# 221
  • София
Шуши13, в жк. Овча купел 1 се намира срещу търговския център, но от днес са в ремонт

Алекс-мама, споко, и ние сме така, дори снощи и днес й изливах директно в гърлото млякото, защото иначе изобщо не го иска. А иначе пюрета яде всякакви в големи количества.

Мий си косата (по-скоро плакни) с хининова вода. Това от свекито го знам, че преди да родя имах проблеми, та така се оправих.

Кикоикрис, аз редовно разреждам картофените пюрета, ама не с мляко, а с друго пюре, например пъщарнак или тиква. Че и с вода съм го правила

Дайтона,  и аз все на лъскавото се мяткам, ама не по ушите. Имам по 4 пръстена на всяка ръка и все сребро....

Тони, смеси го с картофа, за да го яде с позната храна. Аз поне така направих и така продължавам да въвеждам. Затова малката яде буламачи Laughing

# 222
  • София
Дилейн, основно задължение на кръстницата са да кръсти кръщелника. Grinning След това има задължение, заедно с родителите му, да го подкрепя, възпитава и напътства. Ако питаш за ритуала- може да му вземеш едно кръстче и едни дрешки за преобличане след кръщавката. Това обаче е пожелателно, а не задължително.
Каяна, баси готиното зелено има там! И други се оплакват от дъждовете, но дано свикнеш. Една приятелка така и не свикна и след три години си дойде. Онзи момък, за когото те питах, очевидно е така кален, защото е "юнакът, що бозал 20 години". Laughing Laughing Laughing Laughing Честно, разсмя ме с тази кърма в кафето.

# 223

Абе 'що така пишеш за количката и аз като я видях сега на клипчето си викам -довечера т'ва ще си изпрося от мъжа ми:)
Светле да ти кажа поне аз не я харесвам,искам да е лека,а тя не е ,трябва ми лесно да се сгъва,а тази не е така,нищо че на клипа изглежда много лесно,а и мноого открита,за зимата не става,иначе на визия е супер,но това е мое мнение,на някой друг може да не му са проблем тези ми изсквания  Peace
Каяна,чудесно,много се радвам,че ви е харесало и децата не трябва да се аклиматизират  Hug,езика им е ужасен,някакво подобие на английски,много ги мразя тези англичани,защо така не знам,ама хич не мога да ги понасм  Crazy ooooh!

# 224
беба, аз взех пюре от сладка царевица на "Овко"  Peace
зелено човече, свеки нали е фармацефт и му вярвам най-много на него  Grinning - каза "Елоком" да избягвам да слагам по личицето! Иначе, както вече са ти казали, най-много 5 дни се ползва.
oki4, нашето музикално килимче издава много силни (почти изнервящи за мен  Rolling Eyes ) звуци и бебка нещо не го харесва.
baby_moni, количката е страхотна. Даже мъжлето каза, ако слушкам ще ми я вземе  Laughing .
АлЕкС-мама, моята коса падаше страшно много  ooooh! . Сега почти е спрял косопада, но пък имам отвратителен пътхут, а преди нямах такова чудо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт