Плодови пюренца папка МАРТенска душичка сладка!

• 9 969
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Ние сме много криви тези дни,не мога да му угодя хленчи,мрънка,реве или се дере. Tired Ако се усмихне 3 пъти,то веднага след това се почва. ooooh!Гледам,че прословутите зъбки направо прозират вече,а не излизат да им се не види зора!
Апетит за мляко-0!Едва 2-3 пъти ако хапне,единия от които докато спи.Ей сега му дадох от любимото му пюренце ябълка+банан и изяде почти цялото бурканче от 190гр. Зяпа като не видял,не мога да сваря да загребна с лъжицата,а мляко тц! Crazy
Тук едно слънце пак напече,при вас чета-гръмотевици! Shocked
Деси,честита месечинка на малката душица!Да расте жива и здрава! Heart Eyes newsm30
КаЯна,малеее,колко е хубаво!Изглежда много спокойно и прохладно...Как искам и аз да се махна от тукашните махленски простащини. Blush
Кикоикрис HugКак е малкото човече?
Приятен ден и по-малко рев!

# 181
Тони- и аз съм поръчвала от сайта, но отидох да си ги взема, защото са от другата страна на булеварда. И аз съм много доволна от снимките. Даже пак ще поръчвам от там тези дни.

Аз за Младост знам... от там мъж ми взе предишните снимки, но сега сме по-често на Банкя, та затова питам за люлинското фото. Peace

Днес и Рая е много кисела. Tired И 3 мин. не издържа на едно място. Два пъти и мажа венците от сутринта и нашите зъбки са почти на повърхността, но не искат да пробият още. Whistling

Има ли и други бебета, които като ги държиш, се мятат насам натам с пълна сила? На моменти не мога да я удържам - много е силна в това меткане. ooooh!

# 182

Има ли и други бебета, които като ги държиш, се мятат насам натам с пълна сила? На моменти не мога да я удържам - много е силна в това меткане. ooooh!
Има,има...

# 183
Някоя от вас да е усетила земетресение преди 40мин?

Ето линкове за повече инфо... Аз нищо не усетих - София/Дружба 2
http://focus-news.bg/?id=n1234707&chain=1
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=135676

# 184
здравейте мами,
върнахме се от родопите, беше супер, жалко, 4е времето се рзвали. Бебо спеше  по цял ден, много му хареса, пътя му поесе добре, завоите ги проспа  Laughing

само с папането имаме проблем, отказа царевицата, картофа много трудно го яде, не помирисва тикви4ки, брокули. Сега се 4удя на коя марка има сладка царевица и сладък картоф, 4е само на тиква и морков няма да стане захранването  Sad

4естити месе4инки на бебоците и на вси4ки с повод от изминалата седмица, както и днес     bouquet много усмивки и здраве!!

бебо се върти на всякъде, запо4на да пълзи назад  Shocked и го намираме във всякакви пози и места из креват4ето. нау4и се да дере по преносимата кошара и си она4упи ноктите, та и се издра  Sad горта му подейства диво животински  Laughing

днес ще бъркам домашен кисел, намерих си цареви4ното нишесте, ама като не яде царевица как ще го прояде кисела незнам!

хайде весел ден на вси4ки, моля споделете за сладката царевица!!!!

# 185

Има,има...

и ние в кюпа  Peace

# 186
Добро утро моми4ета. Радвам се че са ви харесали снимките. Не съм 4ела много от написаното, защото още оправям багажи а и се занимавам със записване на училище, доктори и тн. ( не се оплаквам) Simple Smile
Тони коли4ката е на БебеКомфорт Лола. http://www.mothercare.com/gp/search/276-8246314-0782529?ie=UTF8& … %3ABebe%20Confort
 Мъжа и моми4енцето са детето което кърмих в БГи татко и който си пиеше кафето с остатъците от кърмата. Българи са но са от 2г. и кусор в Лондон. И аз им се чудя как седят голи, на мен все ми е студено пък и малките ги пообли4ам доста.

Целувам ви  и ви прегръщам.  Ще гледам да влизам по-често.

Трябва да спретна децата и да отидем за мляко за малката че нейното го няма в малкия нагазих до нас и ще ходя до един по-дале4ен.

# 187

Мдааа, и ние се включваме в клуба! На Миро му викат плувеца всички, защото все едно е във вода - рита с ръце и крачета яко!  Mr. Green

Беба: аз не съм виждала цладка царевица... Не става ли да си я приготвиш подомашному с пасатора? newsm78

# 188
Беба: аз не съм виждала цладка царевица... Не става ли да си я приготвиш подомашному с пасатора? newsm78

ами нали с царевицата най си играят химиците, та тази от пазара не знам колко пъти е генно модифицирана да порасне по-голяма, по-дързо и с незнам си какво вътре, та се надявам на бебешко пюре от нормална царевица.

днес ще се изсипем в хит и ще търся, пък ако намеря ще пиша.

мами, децата ви повръщат ли като са по корем  Tired бебо по4ти не връща след като яде и се оригва, но постоянно се обръща по корем и прави петна...

# 189
Права си, ако намериш домашна е най-добре, ама ...  Thinking

А за повръщането по корем - най-редовно!

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 12:14 от анастасия22

# 190
  • Варна
Малееее как ни разтресе това земетресение.....бая се стреснах....хранех Вики и изведнъж ни задруса, вратата се разскърца, а тази в кухнята се тресна..... а аз бях ей така  Shocked  Бях готова да хукна ако не беше спряло още няколко сек....от малка не съм усещала такова по - силно.....Мамите варненки, а и другите тук в региона , дано не сте се уплашили много  Hug А бебетата усетиха ли нещо? Моята Вики се хилеше  ooooh!  а уж бебетат усещали повече от нас такива неща.....Дано няма повече трусове....

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 12:30 от dessiss

# 191
Майка ми в Бургас нищо не е усетила, иначе ме пита дали ще има "цунами" Simple Smile Дано вторичните да не са силни!

# 192
  • София
Здравейте и от нас. Малко ни хвана липсата тези дни, но дано да е за добро. Мой Калин станал медийна звезда - давали го новините в събота през нощта по МСАТ, свекървата го гледала и много се развълнувала.

Направо ще откача, защото онази нощ Калин го гризнала някаква буболечка пак и едната му ръчичка вчера не спря да се подува въпреки мазането. Предписаха ни по-силно мазило: ЕЛОКОМ - някой да го е ползвал  newsm78

Единадесета Софийска среща в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече

# 193
Таман бях тръгнала да отговарям за мятането на бебо в ръцете ми,докато го държа (постоянно е!) и ни разтресе и грабнах детИто както спеше и навън. WhistlingМного ме е страх.Все се случва сама да съм и  Shocked Тука всичко се раздрънчава,някои не усещат даже,а аз и най-леките трусове усещам. ooooh! Алекс не разбра нищо,само се поразбуди докато го вземах и после си доспа в количката.За втори път ни раздрусва с него,миналия път го кърмех,пак не усети.

# 194
И ние не усетихме заметресението - спали сме мама и щерка, а тати е работил, но и той не го е усетил. Embarassed

Благодаря за отговорите за меткащите се бебоци - поуспокоихте ме, че не сме само ние щураците.

Зеленко, прочут зет ще си имаме май. Joy Мислим тази събота да дойдем на срещата, ама не казвам със сигурност, че 2 недели поред все по късното идваме...та...

КаЯна, благодаря! И аз я загледах Лолата, но още оглеждам и не съм решила - ще видим. Hug

Отивам да варя картоф на детето... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт