Искам да ползвам старата си регистрация!Помогнете ми!

• 3 386
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,не знаех към кого да се обърна за моят проблем,затова бях писала на модератор и тя ме препрати към Вас-администраторите.Проблемът ми е следният-Имам регистрация в Бг-мама от преди 2 години приблизително,под ник-а airin555,но февруари месец стана нещо и бях блокирана. Sad Rolling EyesНямах достъп дори до самите форуми,за да чета.Не знам кой и защо ме е блокирал,тъй като нямам нито една негативна или рекламна публикация-можете сами да се убедите в това.Както и да е.Наскоро разбрах,че мога да влизам във форумите,но не ми приема регистрацията,т.е съобщава,че паролата е грешна.Пробвах стотици пъти,но не ставаше.Затова се регистрирах наново под ник-а Klemensia.Използвах опцията за промяна на забравена/изгубена парола,но на имейла ми получавам отговор,в който ми позволяват да сменя паролата на новата ми регистрация-Klemensia.Молбата ми към вас е ако има възможност да изпратите на имейла ми нова парола за ник-а airin555.Аз искам да си ползвам старата регистрация със стария ник. PraynigТам са ми всички стари публикации и тнт....Регистрирах се наново само и само,за да мога да се обърна към Вас да поправим това недоразумение,което ми спря достъпа до Форумите за цели 5 месеца ConfusedДано да сте ме разбрали.Малко е объркано и трудно за обяснение.Просто искам да си ползвам стария ник!Моля ви помогнете ми ако е възможно.Благодаря предварително за отзивчивостта ви.  bouquet

# 1
За да пишете тук, не е било нужно да си правите нова регистрация - спокойно можехте да пишете и като гост.

Относно проблема с другия профил - не е налагана забрана за достъп, акаунтът си е съвсем редовен и активен. Единствените съобщения за грешка, които виждам от февруари месец насам, са само за грешно въведена парола.

Не знам как системата преди 2 години е позволила да се регистрирате тук с невалиден е-мейл адрес (този на airin555) - това не би трябвало да е възможно. Да сте сменяли пощата си в профила непосредствено преди възникване на проблема с входа във форумите?

При положение, че е-мейл адресът на airin555 е невалиден, няма как нито чрез системата да изискате смяна на паролата, нито има как да изпратим парола на този адрес и вие да я получите.

Не виждам как мога да потвърдя със сигурност, че акаунтът airin555 е ваш - мейлът е невалиден, IP-тата се различават, не помните паролата... Ако само мейлът е невалиден, може да го смените, ако си знаете паролата и обратното - ако мейлът е редовен, то може да изискате смяна на паролата, но така няма как да съм сигурна, че ако сменя паролата няма да дам достъп на някой до чужд акаунт.

Съжалявам, но ми трябва някакво доказателство, че наистина вие сте собственикът на профила.
Може ли да ми отговорите, на 15 февруари тази година в кой град сте се намирали?

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:00 от Mamma

# 2
Значи,аз паролата си я знам,не е забравена,но проблемът е друг и аз забравих да спомена.Когато бях блокирана влизах във Форумите на Бг-мама през една система Proxy(Hide my ass),ако ви е позната.Там обаче знам,че са мошенници и крадат пароли.Може би точно това е станало и с мен,защото аз паролата си я помня,но не ми я приема.А на въпроса ви къде съм била точно на 15-ти февруари-В Добрич съм била.Друго,за което ме питахте и  забравих да кажа е,че имейла ми е валиден и актуален,защото аз с него се регистрирах и вторият път под ник-а Klemensia PeaceМоля ви още веднъж да ми съдействате.Аз също ще помагам и ще давам отговори на всичките ви въпроси.Благодаря!!!  bouquet

# 3
А а а,още нещо:моят e-mail е *****
Паролата ми,която не я приема и със сигурнос е тази(не е забравена или променяна) е ******

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 20:36 от Mamma

# 4
имейла ми е валиден и актуален,защото аз с него се регистрирах и вторият път

Не, не е.
Дори самият факт, че сте се регистрирали с този адрес, който сте посочили, е достатъчно показателен, тъй като е абсолютно технически невъзможно да има две регистрации с един и същи мейл адрес.

Изключително много съжалявам, но тъй като технически няма как да докажа, че Вие сте собственика на профила, то единственият начин е да Ви задам някакъв въпрос, на който друг човек не би могъл да знае отговора.

Имате ли спомен на 23 Април 2008 кой е публикувал мнение от Вашия профил и за какво? Публикацията е премахната и няма как външен човек да я прочете.

П.П. Не публикувайте така е-мейл адреса си и паролата си. И не използвайте толкова лесни за отгатване пароли.

# 5
Значи горе-долу си спомням :.ДА видим:

На 23 април 2008г. има пред история.Бях публикувала някаква статия за дългото пътуване-как с мъжа ми сме пропътували цялото разточние От България до САЩ,без да имаме проблеми никъде,при все че аз бях бременна в 8-ми месец.Темата беше публикувана във форума Бременност/майчинство (по дървави)САЩ.От там,обаче се "разрази една буря".Бях много нападната за това,което бях писала наизуст и не се бях информирала напълно как стоят нещата там.В яда си,мъжа ми,когато прочете отговорите на останалите публикува отговор от моят акаунт,в който предполагам е ругал(използвал нецензурни думи и изрази)с цел да ме защити от техните нападки.Това си спомням.Естествено не мога да цитирам ТОЧНО какво е написал,но предполагам за това става въпрос.

# 6
ПП.
значи сам по себе си имейл адреса ми е валиден,но не и за старият ми акаунт,така ли? newsm78
Аз сега си спомних,че регистрацията може и мъжа ми да я е направил и да е посочил негов имейл адрес.Но пък досега винаги е изписвал моя.Не си спомням дали преди ми се е налагало да ползвам имейла си от бг-мамма

# 7
Благодаря Ви за отговора и още веднъж искам да изразя съжалението си, че се наложи така да Ви разпитвам, но целта беше единствено, за да съм сигурна, че това сте Вие и сте собственичката на профила.

Ще изтрия новата Ви регистрация (klemensia) и на мейла ще Ви пратя нова парола, с която да се логнете като airin555.
Моля само потвърдете, че сте прочели това.

# 8
Аз също Ви благодаря много за оказаното съдействие и че в края на краищата нещата се изясниха. HugДавам потвърждението си,че съм запозната и вече ще се логвам с airin555.

# 9
Здравейте,пак съм аз.Пробвах да влезна с потребителското си име airin555 и посочената от Вас парола,но не успях. SadНяколко пъти опитвах но нищо не се променя. Rolling Eyes Confused

# 10
Явно не въвеждате паролата както трябва. Току-що пробвах и нямаше абсолютно никакъв проблем с логването.
Уверете се, че пишете паролата на латиница, спазвате малки/големи букви и изписвате правилно специалният символ.

Тъй като вече мейл адреса, който бяхте указали за klemensia, съм го прехвърлила на профила airin555 вече може да ползвате функцията "Забравена парола" и директно да си я смените.

# 11
Благодаря много,вече всичко е наред.  bouquet

# 12
Привет и от мен!
Аз също имам подобен проблем, само че, той се изразява в това, че когато искам да влезна с моето име, не мога да сменя името на ползвалият компютъра преди мен/сестра ми.Опитох от промени профил, не става!

# 13
  • София
Не е от профил. Ако сестра ви автоматично се логва, натиснете изход.
След това в полето пишете юзер нейма и паролата си.

Общи условия

Активация на акаунт