Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 48 935
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Варненките-е-е Hug
Ако всички сте като моите приятелки там, пустото ДМ няма да прокопса.
Та вие до Метро не ходите, 'щото ви е далече и некомфортно, а Пикадили е готино/нищо, че е по-скъпо/
Напълно ви разбирам и аплодирам за което Laughing
много вярно си го казал!

# 151
Варненките-е-е Hug
Ако всички сте като моите приятелки там, пустото ДМ няма да прокопса.
Та вие до Метро не ходите, 'щото ви е далече и некомфортно, а Пикадили е готино/нищо, че е по-скъпо/
Напълно ви разбирам и аплодирам за което Laughing
много вярно си го казал!
Хубав град, прекрасни приятели имам от 40 годин насам. И не пропускаме сезон да се не почерпим - дали там , дали в Родопа - няма значение.
По темата, /да спазим правилата/ - не очаквайте много от собствените марки на ДМ. А магазинът е хубав, ако не стане както в другите градове, де...

# 152
Някой от вас случайно да е реагирал на обявата им в jobs.bg.
Аз взех че пратих автобиография и мот.писмо , но никакъв отговор.
Нещото което много ме учуди е че когато пращаш си-ви то он-лайн , никъде не посочих дали кандидатстваш за управител или продавачка / обявата беше една/ , та дори и за продавачка не ме искат  Laughing , а смея да кажа че съм с доста опит не само в бг а и в чужбина и говоря 5 езика .
Странно , дори и на интервю не ме поканиха  Laughing
После нямало персонал

# 153
  • София
Понякога работодателите се плашат от много учени, знаещи и с опит кандидати.
Мислят, че ще работиш само временно докато си намериш по-добро място.  Затова предпочитата да вземат простовати момичета без опит, без мозък - по-евтино им излизат.
Нищо, че подбиват марката на магазина.

# 154
Мислят, че ще работиш само временно докато си намериш по-добро място.  Затова предпочитата да вземат простовати момичета без опит, без мозък - по-евтино им излизат.
И аз съм си го мислила това  Rolling Eyes

# 155
В Пловдив винаги сме попадали на много любезни и приятни касиерки.Но не смогват на всичко .

# 156

Така е, да. Пък и за какво йм е продавачка с 5 езика, реално погледнато?  newsm78 Дори и управител не трябва да знае език, или най-много малко английски или в случая немски.

# 157
Еми предполага се че ще е по-умна от тази дето не говори езици , и ще препочетат предпочетат по-умната пред по-тъпата  Laughing
Както и да е , аз за продавачка не съм си и помисляла , подадох за управител

# 158
  • Ямбол
Еми предполага се че ще е по-умна от тази дето не говори езици , и ще препочетат предпочетат по-умната пред по-тъпата  Laughing
Както и да е , аз за продавачка не съм си и помисляла , подадох за управител
Управителят е и консултант, и продавач, и приемащ стока, и нареждащ такава, и касиер, и всичко + организатор.
Ако те интересува нещо повече, може да ми пишеш ЛС.

# 159
Някой да има впечатление от кърпичките за сушилня на марката DENK MIT?

# 160
Някой да има впечатление от кърпичките за сушилня на марката DENK MIT?

Днес купих такива, разбира се повлияна от форума, но все още не съм ги пробвала, иначе миришат добре  Peace

# 161
Кърпичките ще ви разочароват, ако очаквате много.
След изваждане от сушилнята дрехите миришат по-слабо, отколкото ако сложите стандартен омекотител в пералня. А след изсъхване - изобщо. За омекотяване и дума не може да става.
Тези на Ленор, например, са малко по-добре, но двойно по-скъпи.
Но ако не сте доволни от основното им предназначение, можете да ги сложите по чекмеджета и шкафове - миришат с години.

# 162
  • София
Ползвам от лятото продукти на Балеа и Алверде и съм доволна от тях - душ-гел за чувствителна кожа, душ-олио, шампоан от същата серия, дневен крем за лице - на Балеа, шампоан за чувствителен скалп на Алверде, дезодорант "Кашмир". Вчера купих и таблетки за съдомиялна машина, нарочно от по-евтините, да сравня с тези на Миеле, примерно, които ползвах и от които бях доволна. И от таблетките съм доволна. Съотношението цена - качество е оптимално, магазините са чисти и подредени, консултантите са усмихнати и отзивчиви.

# 163
Продуктите са същите като Австрийските и на същите цени.Аз ползвам пастите за зъби и четките, децата много ги харесват.

Но продавачките...........не знам как са ги подбирали, но са много зле!!!!В магазина на бул.Мария Луиза касиерката направи опашка от 10човека, при празен магазин и като се обадих, каза ,че била задължена да слага тя продуктите в пликчето.Ама не се сеща да викне колежката от другата каса на помощ!Колежката и дойде и обслужи 7 човека за времето в което другата продавачка обслужи 2 - ма!!!!Бях с детето иначе щях да се оплача.Тея касиерки как ги подбират не знам!!!!

# 164
Малко по-нагоре в темата похвалих крема за ръце с уреа на Балеа. Наистина е много хубав и добре се отразява на моята кожа, но е фрашкан с всичките видове парабени, което е лошо!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт