Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 48 955
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • BG
А какви са ви впечатленията от слънцезащитните кремове, лесно ли се размазват, предпазват ли, особено тези за деца, защото са подозрително евтини?! Чудя се дали да рискувам!

# 286
А какви са ви впечатленията от слънцезащитните кремове, лесно ли се размазват, предпазват ли, особено тези за деца, защото са подозрително евтини?! Чудя се дали да рискувам!

Аз съм много доволна от детските, лесно се размазват, добре предпазват - ходим в Турция на море където слънцето е доста силно, но детето ми, да чукна на дърво, никога не е имала червена кожа  Naughty Тествани са продуктите и имат добри оценки, купувай смело!

# 287
  • BG
10х за бързия отговор

# 288
Чудя се дали ДМ-продуктите за немския и български пазар се различават по качество?
 newsm78

# 289
Татяна я дай да видя на снимка, моля  Praynig Hug за кое слънцезащитно иде реч, защото и аз много им се чудя.

# 290
Татяна я дай да видя на снимка, моля  Praynig Hug за кое слънцезащитно иде реч, защото и аз много им се чудя.
http://dm-sundance.de/webEdition/_bilder/produkte/sonnenschutz/s … ray_LSF30_gro.jpg   това е детското.
http://dm-sundance.de/webEdition/_bilder/produkte/sonnenschutz/s … ray_LSF20_gro.jpg  това ползваме за нас.

# 291
ще се пробват Hug, аз ползвам детско  Whistling Embarassed Rolling Eyes

# 292
Чудя се дали ДМ-продуктите за немския и български пазар се различават по качество?
 newsm78

нЕ, абсолютно еднакви са.Купувала съм си и от Австрия и от тук, еднакви са.Поне за сега Joy
Дори учудващо тук са маааалко по-евтини .

# 293
  • Видин
Изключителен фен на ДМ съм. Давам и от бебешките им каши и пюрета. Ползвам козметиката им. Много съм доволна (засега)  Laughing

# 294
Сори ,че побутвам стара тема ,ноооооооо - къде е тая ул.Менделеев?Нещо по значимо има ли на нея построено да се ориентирам.
Мерси bowuu

# 295
  • София
А някакви отзиви за скраб за лице на техните си марки??

# 296
Сори ,че побутвам стара тема ,ноооооооо - къде е тая ул.Менделеев?Нещо по значимо има ли на нея построено да се ориентирам.
Мерси bowuu
Там където е Баумакс

Общи условия

Активация на акаунт