Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 49 495
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
и аз съм изхвърлила опаковката, но след двадесетото вече отслабва и почти не мирише

# 256
  • Варна
Какви са цените във варненския магазин,че още не съм ходила.Откъде го измислиха това тъпо място за такъв магазин newsm78Собствените им марки сравними ли са като качество с масовите марки като Рексона, Нивеа и др.подобни?

# 257
  • София
Знае ли някой, дали магазина в подлеза на университета вече е отворен?

# 258
не, отваря на 21.12.2009

# 259
Собствените им марки сравними ли са като качество с масовите марки като Рексона, Нивеа и др.подобни?
купувала съм техни продукти и съм много доволна
и аз не съм ходила все още в магазина,но като бяг в Германия бях о4арована от този магазин  Peace

# 260
Би трябвало днес да отвори врати магазина в подлеза на Универистета. Някой ходил ли е днес до там?

# 261
  • София
Би трябвало днес да отвори врати магазина в подлеза на Универистета. Някой ходил ли е днес до там?
Да, ходих, имаше доста хора, но не беше невъзможно да се избира и пазарува. Нещо се разочаровах от липсата на избор на едни евтини шампоани на Балеа, бебешко мляко за тяло освен на Нивеа друго не видях, а ми се струва и, че цените не са каквито бяха в магазина на Мария Луиза.

# 262
и аз съм изхвърлила опаковката, но след двадесетото вече отслабва и почти не мирише

пише че е до 60 измивания.

# 263
Във Варненския магазин вече са завишили цените с почти по левче  Crazy
Не знам това ли е правилната маркетингова стратегия , моят преподавател по маркетинг ни учеше че това най-било най-сигурният начин да загубиш клиентите си , не знам колко е бил прав но доста фирми скачат с ниски цени и после ги завишават.Е верно че той е живял в друго време ама........

# 264
Да, вече доста са завишили цените във всички магазини. Цените на козметиката в магазина на Стамболийски за завишени с повече от лев, в сравнение с отварянето на магазина.

# 265
Да и на мен ми направи неприятно впечатление завишените цени на техните марки (поне тях забелязах).

Преди си купувах едни ароматизатори за стая по 1,14 лв., а сега бяха по 1,69 лв -30% увеличение.
То това и се очакваше, в крайна сметка у нас така се случват нещата.
Много от фирмите, които продават стоки за широка употреба стартират с добро качество и когато вече са понатрупали клиентела, започват да увеличават цените, да намяват опаковките, да влошават качеството.

И вместо продуктите на DM да са на по-достъпни и ниски цени, те реално се изравнят с цените на марките, с който вече сме свинканли - напр. на Proker&Gamble, Colgate, Johnson и т.н.

# 266
  • Варна
Щом са скъпи не смятам да ходя да си губя времето.Някой слънчев ден, ако ми е по път може да ги посетя от любопиптство

# 267
e как скъпи, бе хора! собствените им марки (особено Балеа), дори след увеличението са доста под популярните - пример: душ-гел Балеа (нищо особено, но със задоволително качество) 300 мл струва 2.60! Понеже аз предимно душ-гелове взимам, затова за тяхм мога да дам пример. Взех си крем за лице Алверде - 50 мл за няма 7 лв. и околоочен Алверде (все невредни съставки според Козметик Дейтабейс) пак за толкова.  Peace

# 268

e как скъпи, бе хора! собствените им марки (особено Балеа), дори след увеличението са доста под популярните - пример: душ-гел Балеа (нищо особено, но със задоволително качество) 300 мл струва 2.60! Понеже аз предимно душ-гелове взимам, затова за тяхм мога да дам пример. Взех си крем за лице Алверде - 50 мл за няма 7 лв. и околоочен Алверде (все невредни съставки според Козметик Дейтабейс) пак за толкова.  Peace

Аз не виждам продуктите им да са изследвани от Козметик Дейтабейс. Щом нещо го няма там - значи не е изследвано, защото те представят и положителните и отрицателните резултати.

# 269
  • Paradise
Мъхъм. Лош отзив! Неприятно ми е, но е верен.
Осега да си кажа - ще се развият две нови вериги супермаркети- Плюс /вече започнаха/ и Пени. А по-нататък и Лидл. Наричат се дискаунтери.
За да не стане същото разочарование като ДМ, не очаквайте качествени стоки, а евтини. Не търсете асортимент и приятно пазаруване, а квартален магазин, на ъгъла. Плюс затварят магазини в Германия и други европейски страни и започват тук.
Това ни очаква, като ни броят за бедни, некултивирани консуматори.

Затварянето на магазини Плюс в Германия е свързано единствено и само с кефа на собственика, който си продаде целия бизнес там;-)
Както чувам, нещо се кани и този у нас да продаде, засега са непотвърдени слухове, ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт