Математически турнири 2

• 60 755
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Елл, синът ми ходи от І клас по състезания. Представя се различно, според настроението, и награждаван е бивал и е бил другаде из местата, което не е от особено значение.
Тук бих желала да ти кажа, че действително не следва да очаквате въобще, че задачите от състезанията имат много общо с ученото в училище. Не разчитай на това. Моето дете се справяше сносно само от учебен материал нейде до ІІ-ІІІ клас, след което се наложи да го запиша на уроци, тъй като у нас нямаме един свободен възрастен човек, който да му обяснява. Ако детето ти смята да се занимава сериозно, на него са му необходими допълни часове, дали в твоя компания, дали в компанията на учител или на курс, през които да се запознава с метода на решаване на такива задачи. За мен стана трудно да обяснявам именно защото не знам по какъв по- лесен начин мога да обясня, за да се разбере, затова предпочетох специалист. И всичко иска мислене.
Очаквания- това е прекалено силно, той ходи за кеф. Ще ходи, докато му е добре и интересно. Има доста други интереси, не само този, единствено. Предпочитам да опита повече неща. Изборът ще си направи сам, след време.

# 406
Сигурно ли е, че Коледното ще се проведе и в СМГ?
Аз звънях там, препратиха ме на друг телефон и ми отговориха, че ще се провежда в други училища.
Моля, ако някой има инфо, да сподели?

# 407
  • София
@Judy, абсолютно съм съгласна с теб за всичко с изключение на уроците. Дано не си права за това. Според мен училището трябва да е достатъчно и се надявам да е така. Моя второкласник засега се справя сам. Той има много високо мнение за собствените си способности и харесва математиката. Мисля си дали едно такова трудно състезание няма да му убие желанието да решава задачи занапред. Ама ще видим... Иначе наистина независимо какво ни се иска на нас , те сами трябва да изберат пътя си.

# 408
  • София и там където не се пуши
Сигурно ли е, че Коледното ще се проведе и в СМГ?
Аз звънях там, препратиха ме на друг телефон и ми отговориха, че ще се провежда в други училища.
Моля, ако някой има инфо, да сподели?

Коледното, поне аз откакто съм запозната с него не се провеждало в СМГ, а в 119 и 125 - винаги може да има първи път.

Салабашев да провежда се и в СМГ.

# 409
А ще има ли Коледно в 107мо?
Докога е записването за Коледното ? (имам предвид в 119 , по-горе някой беше написал за 125то, ама не го знам къде е  Embarassed, тъй че се интресувам за провеждането му или в 107мо или 119то)
И последен въпрос: от колко часа е Салабашев в 107мо тази събота?

# 410
Докога е записването за Коледното ? (имам предвид в 119....

До 10.12.2009 г. Такса 6 лв.

# 411
  • София
В колко часа ги искат за състезанието Салабашев в СМГ в събота?

# 412
  • Sofia
В колко часа ги искат за състезанието Салабашев в СМГ в събота?
Най-късно в 10,15, ако имало промяна - г-нът щял да се обади. Моят ще отиде в 10 ч. , успех на всички!

# 413
  • В офиса
Аз се чудя, коледното е сигурно най-масовото състезание изобщо, а се провежда само в 2 училища. Ще има ли къде да поберат тези деца.  newsm78 И изобщо защо само в тези, а не и в останалите "обичайни заподозрени".

# 414
Предполагам, защото се организира от Съюз на математиците в България, секция "Изток"
http://iztok-smb.hit.bg/
Явно има различни съюзи, организации, състезания.

# 415
А ще има ли Коледно в 107мо?
Докога е записването за Коледното ? (имам предвид в 119 , по-горе някой беше написал за 125то, ама не го знам къде е  Embarassed, тъй че се интресувам за провеждането му или в 107мо или 119то)
И последен въпрос: от колко часа е Салабашев в 107мо тази събота?

Моят син каза, че ги искат в 9. Ако утре разбера нещо друго ще пиша.
Няма Коледно в 107-мо. А и мисля да не го записвам. Не е задължително. После ще реше задачите.

# 416
A в колко часа викат децата утре за "Салабашев" в 125-то?

# 417
Ще кажа на детето да погледне на вратата или да пита класната си и ще пиша    Peace!

# 418
В 125-то състезанието на 5.12 - Салабашев е от 11 часа до 13, а Коледното на 12.12 - от 10 часа - до 12. Peace
Успех на децата!

# 419
Ще кажа на детето да погледне на вратата или да пита класната си и ще пиша    Peace!

Много ти благодаря! Simple Smile
На мен беше казала библиотекарката за 10,30 ч., но сега, като гледам какво пише за др. у-ща. почнах да се притеснявам дали няма промяна и в 125-то, т.е. да ги викат по-рано. А бях звъняла на един телефон от сайта и той се оказа на директорката. Беше много мила, но не ми е удобно пак да я притеснявам със запитвания.

Общи условия

Активация на акаунт