141 DE - на лов за тракторЪТ!

• 12 057
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Имам да се жалвам от обслужването в хотела, че беше повече от безумно за претенции от 4 звезди ooooh! (само си представете за какво говоря след като се наложи ние да си купим бърсалка за под и да мием сами)
Кой е хотела? Бягам да видя снимките.

Сърфо, опасна си, в буквален и преносен смисъл.
Обзор Бийч Ресорт. Бях чела по немските форуми, че храната не става за ничий грездей, ама за обслужването нямаше оплаквания. Затова бях просто шокирана, че вместо да си почивам, ходя с бърсалката като улава Joy
Къщата е готова за гости, обаче колата замина. Една бабиера я отнесе барабар с Мишков и Хана вътре. Живи останаха и почти здрави.

Има ли някой опит с деца, преживели катастрофа?
Имам - моите. Нали катастрофирах, докато бях бременна.
Кажи с какво да ти помогна. Пак малкия дявол е било!

# 46
Леле, Мишке, ужас. Късмет, че са живи и здрави, бързо да се справите със стреса.

Веч, баш за тоя хотел детегледачката дето викам инцидентно ми разказа потресаващи неща (основно за бара и кухнята) Работила е там 1 месец и не е издържала, прибра се в ДЕ.

# 47
Вечка, просто ми кажи как преработиха преживяното, как им помогна да преодолеят стреса, колко време трая и подобни.

Аз говорих с детски психиатър, вече имам яснота къде да гледам за поражения, но практически опит винаги е добре дошъл.

И от мен да знаете - купувайте си само сигурни коли. Дори и най-леката катастрофа пак носи големи ядове.

# 48
Мише, ще ти пиша по-късно на поскойствие, че ме чака излизане в жегата  Crazy

# 49
Ми6ок, благодаря! Hug

Още веднъж дано всичко при Хана и Мишков е наред. Тия баби и дедета, където карат ми иде да ги удуша понякога ooooh!

За телефонната свирка( Mr. Green, петъчно ми е) - може би наистина е малко гротеска постъпка, но какво да кажем за 5-8 позвънявания дневно в продължение на 20 дни? Crazy

Как да не ви покажа това.... Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 11:36 от surfline

# 50
Тинаина празнува днес, прехвърля се и тя при нас - на 30+ Simple Smile
Тина, честито! Здрава, обичана и много щастлива! Наздраве и хубав празник!

# 51
Тинаина, честит празник. Бъди здрава и обичана.  bouquet

# 52
Здравейте
Тинаина, честит празник. Бъди здрава и обичана.  bouquet
И от мен.   bouquet
Ние отиваме на басейн   grinning039

# 53
ЧРД на Тинаина и на Сърфи на патерица. Радост, хармония и едно синьо лято...

Маира, ра3гледах с интерес снимките на Ноеми и питката, 3астото на нас утре ни предстои състото  Party. Честит ви професионален и3бор, да я носят крачетата само към стастие и късмет.

Край 3асега, че след малко сте и3ли3аме. Напоследък се впуснах да шофирам (имах книжка от дълги години, но чак сега ми дойде реда) и понякога преживявам доста комични ситуации като трябва да намеря паркинг и т.н.  Crazy

# 54
  • Германия
ЧРД на Тинаина!!! ЗДраве, наздравици, страсти любовни, късмет и много усмивки!

Ми6ка, настръхнах, като прочетох за катастрофата. Добре, че поне са ти живи останали. За пореден път се зачудих, защо на тъдявашните пенсионери не им искат някакъв поне медицински тест след определена възраст. Нашият кум беше помлян с мотора си от пенсионер неспазил предимство, преди няколко седмици пак един младеж на възрастта на мъжа ми загина пак отнесен от заблеян пенсионер..Нямам думи просто.  Cry

# 55
защо на тъдявашните пенсионери не им искат някакъв поне медицински тест след определена възраст.

И аз. Миналата седмица до супермаркета паркира един дядо, явно преживял поне 2-3 инсулта. Не може да ходи, ситни едни малки крачки, почти не може да си движи едната ръка, с едни очила като WALL-E, слухов апарат, паркира колата на 3/4 извън очертанията на паркоместата, ама като казвам извън разбирайте не странично(аз също понякога паркирам като арабин насред пустинята), а напред та дефактозапречи 2/3 части от улицата и отиде да си пазарува. Е не се сдържах и се обадих на полицаите да дойдат и придружат до къщи - пред този парк има велосипедна алея, зад нея гимназия, гробище т.е. непрекъснато някой се мота там като муха без глава и не мога да си представя, че тоя дедо ще да нацели спирачките бързо, ако се наложи ooooh!.

# 56
Мише, най-интересното за мен беше, че децата много добре си спомняха как е станала катастрофата и моите действия. Аз лично имам и до ден днешен бели петна за някои моменти. Бяха доста уплашени и първите дни въобще не искаха да говорят за случая. Постепенно времето като минаваше и ние с мъжа ми дискутирахме чия е вината, те се включваха с мнения по въпроса, които не търпяха промяна. Искаха да знаят защо този човек ми е отнел предимството и какво наказание ще има за него. В няои отношения са доста по-сурови съдници от нас зрелите хора. Оставих ги да рисуват случая и бях изненадана, че рисунката на Мирел беше толкова схематична и вярно построена, че мъжа ми дори се изненада. Аз лично избягвах доста време това кръстовище и като минах за пръв път оттам, бях сама. Исках за себе си да преодолея страха. След това минавах с децата и те всеки път коментираха как онзи ни се бил врязал пред колата и къде точно е станало. Помнят до мм!
След този случай не е имало повече изцепки от страна на мъжа ми да вози децата без колан (преди това си позволяваше тази волност за кратки отсечки, нали сме малък град със спокойно движение). Дори не се налага да им припомням да се закопчеят с коланите, те на мен напомнят  Embarassed

# 57
  • в сърцето на един мъж...
Мише, дано всичко се оправи сравнително безпроблемно за Хана и за Мишков Hug Добре, че са живи и относително здрави!
Веч, добре си дошла Laughing
Тинаина, честит рожден ден! Жива и здрава!  bouquet

# 58
Ми6ка, съжалявам много за това, което ви се е случило. Дано скоро всичко остане зад гърба ви без последствия.

# 59
Благодаря, момичета, ще се оправят, сигурна съм. Вечка, и Хана много рисува катастрофата - видя от баща си, докато приготвяше документите за адвоката, и оттогава вече десетина пъти копира изключително точно неговата скица. Реакцията й и коментарите са като при твоите деца. Аз не отварям темата, но винаги съм на линия, когато тя иска да пита, поплаче или разкаже отново. Казаха ми, че обикновено две трети от децата преработват травмата в рамките на месец-два, при някои по-трудно и може да се наложи психологическа интервенция. Не ми се иска да стигаме дотам.

Общи условия

Активация на акаунт