Весело е в ЮЛСКАТА дружина,даже две сватби скоро ще има!(тема 122)

• 10 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
фините овесени ядки нямат нужда от варене, дори от дълго киснене - 15 минути са напълно достатъчни.

# 241
Амес, Астарта, тити, благодаря ви   bouquet

# 242
Дуци, идеята ти е чудесна  Simple Smile Голям кеф е да сложиш на детето ти нещо подобно  Grinning
Катето като се роди, клиенти на мъжа ми пратиха комплект гравирани кърпи, хавлийка, лигавник и други. Качих ги да ги покажа  Sunglasses
Страхотни са Heart Eyes

И аз живо се интересувам от ваксините, но не защото няма да слагам, а защото се чудя кои от не задължителните да слагам Crazy Алекс тръгва на ясла/детска градина, та едва ли бихме имали възможност да пропуснем някоя от задължителните ваксините Peace Някой от вас дали е мислил да слага Превенар newsm78

# 243
Вчера правихме прощъпулник,снимки има много малко(винаги аз снимам  Crossing Arms и този път нямаше кой) Алекс хвана мишката  Crazy преди това избута черпака  Joy няма да готви(като майка си) Питката аз правих,благодаря на Юцка,че пак я пусна  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408187&pid=14024784

Бяхме и тук

пак

последно

# 244
мамоиви, снимките са страхотни, особено кърмаческите! newsm10
отивам да гледам и другите снимки....

# 245
Аз пък не мога да направя прощъпулник, че няма кой да ми омеси питка Embarassed Аз никога не съм месила и не се наемам, та сме го отложили за другата седмица като отидем във Варна Peace

Иве, снимките са супер, питката ти се е получила невероятна. Особено ми харесаха и тези последните кърмачески Peace

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:06 от amarinova

# 246
Тони,това ми е първата питка в живота която замесих сама   Laughing  Не обичам да готвя,а допира със сурово тесто меко казано ме отвращава  Rolling Eyes  но тази е лесна и чак накрая пипах с ръце  Peace

# 247
бързо рецептата на ЛС Praynig може и аз да се прежаля в името на детето ooooh!

# 248
Амаринова, за Преванара имаше бая питанки - аз съм слагала, мисля че и още някой се престраши все пак - но вече не помня Crazy Аз от Ясмин имам положителен опит и сложих и Ноеми същите ваксини. При нас имаше и значение за Преванара специално, че и двете тръгнаха много рано при гледачката (и двете зимата - януари-февруари)

От ваксина, от каляване, или комбинация от двете - Ясмин за 3г не е пила АБ - сумарно й се събира 2-3 пъти сироп за кашлица и 2-3 пъти капки за нос. Ноеми - 1 път сироп за кашлица (при диагноза лек бронхит). Надявам се да го карат все така без болести Praynig

# 249
бързо рецептата на ЛС Praynig може и аз да се прежаля в името на детето ooooh!

Може ли и на мен Praynig Hug

На Бора също е направен Превенар,в Турция стана задължителна тази година

# 250
Надявам се да го карат все така без болести Praynig
  Praynig Дано да са ни здрави дечицата! Това е най-важното! Hug

# 251
Питкатаааа: http://kulinarno.hit.bg/sladkapita.htm

Амаринова, аз мислех да слагам Превенар, но още се мотам.

# 252
Момичета, излезе решението на комисията. Няма разсейки, всичко е добре изчистено, навреме съм отишла и въпреки, че тумора не е доброкачествен, казват, че трябва да забравя станалото и да си живея живота. Не се налага химиотерапия. След 40 дни трябва да направя контролен ЯМР. Утре вече може да ми свалят конците. Трябва поне месец да не вдигам тежко, дори Бобо, защото има търде много изрязана тъкан, а и операцията е меко казано  на кофти място. Няма по щастлив човек от мен в този момент  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Още веднъж благодаря на всички ви за милите думи и подкрепата  Hug Обичам Ви  Heart Eyes

# 253
Дени, снимките са хубави. Верно, че е пипнал доста контраста, но явно са били много бледи. Ако е носел професионална светкавица, може би щяха да станат по-добри,знам ли....Да не се изказвам и аз много компетентно, защото мъжът ми е професионалистът, аз каквото чуя-не дочуя покрай него Laughing Важното е, че ти изглеждаш суууупер на тях Simple Smile Не само ти де, цялото семейство, също. Wink
Шада  newsm44 newsm44 newsm44 newsm10  love001

# 254
О, Шада, това е чудесно  Hug Много се радвам  Grinning

Сега, вярно, си гледай живота, заслужила си го отвсякъде  Party

Общи условия

Активация на акаунт