Весело е в ЮЛСКАТА дружина,даже две сватби скоро ще има!(тема 122)

• 10 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Евридика hahaha
Честно, аз на твое място, щом досега не си го оставяла, също не бих се навила. Акълът ще ти е все там, реве ли, търси ли те, няма да можеш да се отпуснеш за миг. Я по-добре си го приспете, пък той подът си знае Mr. Green

Нашата работа вирусна излезна. По обяд пак вдигна Т, но под 39 беше, баща му го заведе на лекар - не е ангина, задна хрема имал пак/ въобще не съм разбрала Rolling Eyes/ и леко зачервено ухо - пак Confused Явно там ще го удря, по дяволите. Засега ще капем капки и ще пие витамини, ако станат обаче повече от 3-4 дни с Т, ще пие и АБ. Пфу Sick
Ако и сега стигне до АБ, отиваме на хомеопат за тези уши, това не може да продължава така Naughty

# 76

не е ангина, задна хрема имал пак/ въобще не съм разбрала Rolling Eyes/ и леко зачервено ухо - пак Confused Явно там ще го удря, по дяволите. Засега ще капем капки и ще пие витамини, ако станат обаче повече от 3-4 дни с Т, ще пие и АБ. Пфу Sick

все това чувам, като ида на лекар. Не мога да разбера това болестта на годината ли е, или педитата само това са учили.

# 77
Я по-добре си го приспете, пък той подът си знае Mr. Green
Joy Joy Joy

И ние не го бяхме оставяли Сами. Държал се е супер. Ял, спал, изобщо не е имало такава дивотия както като е с мен  Shocked Вчера изобщо отказа да яде друго освен кърма. При майка ми омел всичката манджа, която му наготвих и изпратих. Заспива съвсем сам. Дават му биба и го слагат на леглото. Той си ляга и откъртва. А с нас скача по един час, ту цока, ту притваря очи, ту хуква да бяга по леглото, слиза и препуска по пода. През нощта се будил няколко пъти, но майка ми му давала водичка и той пак си заспивал. А и баща ми като дойде да го вземе вчера, Сами му седя в скута съвсем кротко повече от 15 мин.   А преди това не можех да го хвана из стаята, да го издържа и преоблека. Баща ми разправя " Сами, ти си добро дете, ама май на мама й се глезиш?" При което зверилий отвръща "Да!"  #Crazy hahaha Чувствам се все едно съм ужасно некадърна майка. При мен всичко става значително по-трудно  Confused Защо така?  Sad

# 78
защото много го мислиш Simple Smile

# 79
Ужасно е това боледуване на децата  Sad Възхищавам ви се на куража. Да не дава Господ да разбирам, но ако Катето вдигне такава температура, сигурно ще се вцепеня.
Пращам ви здраве  Flowers Four Leaf Clover И на теб, Шада! Дано спре тази черна серия и ти тръгне по вода  Praynig Hug

Сватбите и булките ща са прекрасни, сигурна съм  Grinning
Нормално е да има напрежение, но накрая всичко ще се нареди.
Ние сменихме ресторанта седмица преди събитието, понеже почнаха да ни изнудват за още пари. А бракосъчетанието вместо в градината на хотела, стана в конферентната зала, защото се изсипа потоп  Laughing

Аз май съм най-голямото перде, щом като ми предложиха, помислих-посмислих, пък оставих Катето при майка ми за ден-два. Вярно, че ми липсваше, но се оказа полезно и за двете, понеже после по-спокойно се обичахме. И оттогава се възползвам, щом ми се отдаде случай  Mr. Green

Да си споделя мъката - Катето отказва упорито кухнята. Пробвах и домашно приготвено и пак удрям на камък. На обяд яде само пюретата на Гербер. Как не й омръзва не знам. Идеи с какво и как да я изкуша?

Аелия, и при нас се наблюдава същия феномен - с родителите ми, Катето е кротка, послушна и се заиграва на едно място  Shocked

# 80
Ние като се оженихме, Пепи вече се беше отбил и ми беше добре и спокойно, обаче имах друг проблем - роклята ми се беше поопразнила в деколтете, понеже като я пробвах бях още кърмачка hahaha

Роси, не искам да те плаша Mr. Green но Сами е същия като Пепи, така че подготвяй се от сега какво те чака. Помниш на морето с вас как беше друг човек, върнахте ли се при мен, старата песен на нов глас ooooh!

# 81
Честит Рожден Ден, САМИ  Heart Eyes Дени, желая ви един прекрасен ден  Hug

Сакси, честит рожден ден    bouquet

Момичета благодаря ви за съпричастността, но намерихме познати и днес бях на мамолог в Исул при доктор Спиридонов. Пред мастит съм. Навреме съм отишла, изписа ми лекарства и положението ще бъде овладяно.

Хистологията излезе, не е най-лошото, но не е и добра. Тумор, който се среща изключително рядко. В четвъртък ще има комисия и ще се реши как ще се процедира за в бъдеще. Ще се справя и с това, няма да се дам  Simple Smile
Благодаря на всички ви  Hug

# 82
Оох, Шада, какви са тия работи, да му се незнае. Млада си, защо се е получило това нещо?
Знам, че звуча банално, но защо като отшуми всичко не пробваш и с хомеопатия?
А сега някакви неща за подсилване на организма ще пиеш ли?

# 83
Шада, туморът е доброкачествен, нали? Да не е фиброаденом?

# 84
Шада, няма да се даваш, много ясно!  Hug
Дуци, хич не ме плашиш, ние тая истина отдавна я прозряхме  Laughing
Забравих да ви разкажа какъв сън сънувах. Че сме решили да си правим още едно бебе. Една вечер се наспах и вече ми стана широко около врата  hahaha

# 85

Забравих да ви разкажа какъв сън сънувах. Че сме решили да си правим още едно бебе. Една вечер се наспах и вече ми стана широко около врата  hahaha
   Joy

# 86
Мили майчета, благодаря ви от все сърце за най-милите пожелания. Не бяхме платили нета и не успях да ви почерпя рано. Сега направо с нашата торта ще ви черпя! Всики да сте живи и здрави!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407570

Сами е много весел,радва се и на украсата, и на детските песни, и на подаръците. Хремата много упорито му запушва нослето и чак сега заспа след много рев.

Шада, дано не се налага химиотерапия. НО няма да се даваш в никакъв случай!  Hug
Белинда,  ако можете от сега да вземете мерки с тези уши, страшно нещо е.

# 87
Шада-много са случаите,когато хората преборват даже и най-лошото
Виждам че си много силна духом и съм сигурна че всичко ще бъде наред Hug Flowers Four Leaf Clover

# 88
Мили майчета, благодаря ви от все сърце за най-милите пожелания. Не бяхме платили нета и не успях да ви почерпя рано. Сега направо с нашата торта ще ви черпя! Всики да сте живи и здрави!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407570
Парола 4 нули Mr. Green
Хубави снимки Simple Smile

# 89
  • София
Ех, Шада Sad Прегръщам те Hug Ще го мориш туй чудо, няма къде да ходи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт