Знаете ли кого видях 12

• 82 917
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Николета Лозанова е Miss Playmate 2006 .

# 661
  • София
Мъжът ми току що докладва, че пред офиса си (пресечка на Шипченски проход) видял Орлин и Яна. Каза, че Яна е мнооого красива и заедно с колегата му наскачали да я позяпат  Mr. Green Влюбената двойка се качила в спортен модел син мерцедес.

# 662
  • Viena
Анжело (от пей с мен.който беше с Тони Димитрова)в един пиано бар и Краси Ааврамов не бяха заедно.

# 663
И аз тук щом е за клюката  Twisted Evil На обяд в Метро Румен Луканов и Константин Тренчев. Не заедно.

# 664
  • София
онзи ден видях Константин, бяха го наобиколили фенки-тийнейджърки и се снимаха с него,а той май доста се забавляваше с тях.

# 665
Наталия Симеонова в една поликлиника. Много измита и огромна ми се стори, и любопитна Laughing

# 666
Вчера Иваило Маринов-олимпийският шампион по бокс-в ресторанта му.Визуално много ми запрелича на Марин(дано не бъркам името)от Мюзик аидъл Shocked

# 667
наскоро видях Август Попов  в Т-маркет на Коперник

# 668
Боби Турбото с приятели хапваше в Мола снощи и Тони Стораро - въртеше се при билетните каси на кината, пак там.

# 669
Преди 2 дни в БИЛА-Пловдив видях Павлина от Бягство към победата. Беше си купила моркови, зеле  Mr. Green Същата е като на екрана.

# 670
Райнето ми е колежка в университета. Много хубав и земен човек.

# 671
Андрей,пресичаше Раковска,направих му път с колата хаха:)

# 672
Вчера Ивана  в комплект със Стоянка се появиха в аптека Марешки в Пловдив в ЖК "Тракия" и си купи спирала.

# 673
  • Earth
На обяд - Юлиян Вергов ( от сериала Тя и Той)в Хепи в мола. Беше с една възрастна жена и малко дете.

# 674
В петък вечерта, съпругът на Радост Драганова с малката им дъщеричка, в Сити Център София.
Бяха само двамата без мама Радост, явно след цирковете по медиите, родителите май са се разбрали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт