Знаете ли кого видях 12

• 82 860
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Държа да отбележа, че със сигурност не е бременна Peace Дано не са го написали вече. Беше там за друга манипулация, няма да казвам каква Peace
сега ще напишат, че не можела да забременее.. или че е правила аборт..

# 631
Държа да отбележа, че със сигурност не е бременна Peace Дано не са го написали вече. Беше там за друга манипулация, няма да казвам каква Peace
сега ще напишат, че не можела да забременее.. или че е правила аборт..

Ужас, всяка жена ходи профилактично на прегледи, жената просто беше на преглед.

# 632
  • На земята, която е всъщност звезда.
Гергана Грънчарова-Паси, днес в клиниката, в която си следя бременността. Много финна и симпатична жена Peace

А не смятате ли, че някои "виждания" няма нужда да бъдат пускани в темата. Или поне да бъде спестена част от информацията /тази, която може да бъде грозно изопачена/ ?   Thinking

# 633
Гергана Грънчарова-Паси, днес в клиниката, в която си следя бременността. Много финна и симпатична жена Peace

А не смятате ли, че някои "виждания" няма нужда да бъдат пускани в темата. Или поне да бъде спестена част от информацията /тази, която може да бъде грозно изопачена/ ?   Thinking

Не виждам нищо лошо в това човек да ходи на профилактични прегледи, а ако спестяваме вижданията, то тогава темата е излишна.  Няма да е интересна изобщо, ако просто всеки казва кой е видял без никакви други подробности.  А до колкото информацията в жълтата преса, то на всеки интелигентен човек трябва да му е ясно, че публикуват само лъжи, така че....

# 634
  • Viena
Ицо 100-те манекенки в пиано бар силикон ,беше с нещо странно русо и по-високо от него.

# 635
  • София
Ицо 100-те манекенки в пиано бар силикон ,беше с нещо странно русо и по-високо от него.

Травестит?  Wink

# 636

Не виждам нищо лошо в това човек да ходи на профилактични прегледи, а ако спестяваме вижданията, то тогава темата е излишна.  Няма да е интересна изобщо, ако просто всеки казва кой е видял без никакви други подробности.  А до колкото информацията в жълтата преса, то на всеки интелигентен човек трябва да му е ясно, че публикуват само лъжи, така че....

Нямах предвид да се спестят виждания в някой клуб, на улицата, на сватба и т.н. Аз лично никога не бих пуснала инфо за АГ кабинет! Naughty Бих написала видях Гергана Паси, направи ми еди какво си впечатление.

# 637
  • София
Нямах предвид да се спестят виждания в някой клуб, на улицата, на сватба и т.н. Аз лично никога не бих пуснала инфо за АГ кабинет! Naughty Бих написала видях Гергана Паси, направи ми еди какво си впечатление.

Абе ти пък...друго си е да видиш, цитат на твоя публикация в жълто вестниче
Wink

# 638
  • Бургас
Магдалина Вълчанова в Бургас - на живо е съвсем различна.
В какъв смисъл съвсем различна ,положителен или отрицателен
Не е лоша, но ако не знаех, че е тя никога нямаше да я позная. Не бих се загледала дори. Беше с черни джинси, риза в черно и бяло и кожено черно елече отгоре(малко ретро ми звучи).

# 639

ако спестяваме вижданията, то тогава темата е излишна.  Няма да е интересна изобщо, ако просто всеки казва кой е видял без никакви други подробности. 
Peace Аз също не виждам смисъл от постове, които съдържат единствено имена и точка.

Абе ти пък...друго си е да видиш, цитат на твоя публикация в жълто вестниче
Wink

Като излезе публикацията, тогава говорете.

# 640
Информацията, че Гергана Паси е посетила гинеколог е мнооооооого смислена! ooooh!

# 641
  • Варна
Информацията, че Гергана Паси е посетила гинеколог е мнооооооого смислена! ooooh!
Хе-хе! То по твоята логика, цялата тема е тъпа!? Simple Smile
Не, че няма доза истина, но все пак.... в "Клюкарник"-а сме.

# 642
В първия си пост момичето е написало, че е видяла Гергана Грънчарова в клиника, където може да е била по ред причини, и нищо повече.Ама от истерии какво можело да се прочете след това и  как може да се тълкува, се принуди да дава обяснения. Така че за изтеклата информация ,с чиста съвест да се благодари на другите.

# 643
Хе-хе! То по твоята логика, цялата тема е тъпа!? Simple Smile
Не, че няма доза истина, но все пак.... в "Клюкарник"-а сме.

Че темата е тъпа не е тайна за никого, но има нужда и от такива теми за да поразпуснем малко. Все пак всяка средностатистическа съфорумка може и трябва да прецени дали и доколко ще навреди с писанията си. Ако съвсем умишлено иска да пуска клюки е съвсем друго нещо!  Close
Мисля, че много добре разбираш какво имам предвид!

# 644
Днес Теодосий Спасов прекоси улицата пред мен, тичайки със слушалки в ушите. Много ми харесва тоя мъж!  Embarassed Цял ден ми е приятно.
После по Витошка проф. Вучков вървеше и се обясняваше с една възрастна г-жа, а след него имаше още 3-4 дами на същата възраст. Дали му бяха фенки?  newsm78 Жълтеникавото сако му беше големичко.

Общи условия

Активация на акаунт