''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 20 585
  • 516
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте,милички!

Не е свързано с парфюми,но много искам да ви се похваля,че вече съм студентка Party

Сега тичам да ви чета Hug

Клеми,много кофти с тази реплика.Много ли е фрапираща разликата?

Еее, браво, честито!!!   bouquet Успех и занапред ти желая!

# 166
Да,  Grinning - леко, безпроблемно и не на последно място - мнооого весело и пълно с купони следване!

# 167
  • София
Ми...дълго е за разказване откъде, не е от сайтовете, споко.
Не знам дали е фрапираща, но за мен е кофти, че не е оригинал. Здраве да е, мина ми от снощи до сега. Confused Ще се опитам да го продам в продавалника и по-натам ще си купя оригинал.

# 168
  • Враца
Еееееееееее, ама разкажи ни деееееееее!  Praynig

# 169
  • София
Ми...дълго е за разказване откъде, не е от сайтовете, споко.
Не знам дали е фрапираща, но за мен е кофти, че не е оригинал. Здраве да е, мина ми от снощи до сега. Confused Ще се опитам да го продам в продавалника и по-натам ще си купя оригинал.

Гадост, гадост, гадост... не че не ти изказах мнението си вече, ама....  Sad

# 170
Да не би да е от размяна Shocked разкажи моля те. Съжалявам за разочарованието ти Sad

# 171
  • виртуално
Клеми - не можеш ли да го върнеш ?

# 172
  • София
 Hug
Абе не е свършил света.  Crazy Кофтаж е, ама...какво да се прави, случва се.
Ще се утеща с нещо докато събера крупната сума за един Адикт. Само много ще внимавам следващия път. Peace
Не, не е от размяна, щях да пиша. Не искам да създавам проблеми, защото една приятелка искаше да ми помогне да се сдобия с него, чрез някаква нейна връзка...дълго е. Сигурна съм, че тя няма нищо общо с оригиналността, така че не искам да я занимавам, дори не съм й казала, защото ще се почувства тя кофти.

# 173
  • София
Hug
Абе не е свършил света.  Crazy Кофтаж е, ама...какво да се прави, случва се.
Ще се утеща с нещо докато събера крупната сума за един Адикт. Само много ще внимавам следващия път. Peace
Не, не е от размяна, щях да пиша. Не искам да създавам проблеми, защото една приятелка искаше да ми помогне да се сдобия с него, чрез някаква нейна връзка...дълго е. Сигурна съм, че тя няма нищо общо с оригиналността, така че не искам да я занимавам, дори не съм й казала, защото ще се почувства тя кофти.

Да, не е свършил света....! Важното е да не намразиш Адикт заради тази случка...!

Оооо, ще се успокояваш с нещо, така ли? Идеи имаш ли?

# 174
Ех, тъпо наистина, много гадно Tired. Пожелавам ти в най - скоро време да си приютиш оригиналът Simple Smile, а този го подари или скрий някъде, да не ти разваля впечатлението от парфюмът, да не вземеш да намразиш Адикт покрай него Peace

# 175
  • Варна
Ех, тъпо наистина, много гадно Tired. Пожелавам ти в най - скоро време да си приютиш оригиналът Simple Smile, а този го подари или скрий някъде, да не ти разваля впечатлението от парфюмът, да не вземеш да намразиш Адикт покрай него Peace
Peace Това исках и аз да кажа
Тес Благодаря за подкрепата за Романса. Наистина съм го имала ок. 1999г. 100 мл, си изпръсках с голямо удоволствие и дори го бях обявила за ол таймс номер 1. Сега получих едни пари и реших да си го взема отново, обаче както споменах в руските сайтове е описан като почти мъжки, простоват,нищо особено итн. Само тук-таме се споменава за комплименти от мъже  Embarassed Утре като дойде ще се хваля пак.
Лалик - Дейзи е разкошен. Честито! На второ място ми е в уиш листата след Силвър Рейн. Ти кой имаш черния ли? Има ли голяма разлика с белия?

И да ви се оплача преди ок. час и 20 мин. здраво ни разстресе тук на центъра на Варна на 3-тия етаж, в по-старинна сграда. Най-силно е било заметресението около Шабла, Камен бряг.

# 176
Стенли с Романс са ми правили много комплименти Simple Smile Черното Дейзи ми се стори по -наситено и малко по -плътно от класическото, друга разлика сякаш не видях Peace

# 177
  • Sofia
Имам Черното Дейзи, точно така е Тес!
Същият аромат, но в едп вариант -  доста по-траен.

# 178
Обаче тоя Мюглер е страшен....пуснал сега синьо червило, което на устните ставало розово

Ехееее, едно време майка ми имаше зелено, което ставаше розово. Химическо червило му викаха  Crazy

Точно това щях да пиша - мистър Мюглер е закъснял с 15-20 годинки, ние още по комунизма си ги имахме тия чудеса. Mr. Green

Офф: Бреейй, земетресения днес, гръмотевици тътнат страшни... апокалипсис направо! Дано не спре токът само.
По Зи Рок се вихри One на Металика - смятам моментът подходящ, за да умра щастлива!  superuu

# 179
  • София
И аз харесвам Романса, но още не съм се добрала до него. Мислех да го придобия от злополучния фрагрансекс, но явно няма да го бъде така точно.

Общи условия

Активация на акаунт