''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 680
  • 516
  •   1
Отговори
# 510
  • In The Middle Of Nowhere
Като стана въпрос за звездни парфюми се чудя как Бионсе не е извадила неин още(нали е мн популярна напоследък) или аз съм назад с материала  newsm78

Бионсе има 2 нейни парфюма при това доста отдавна в сътрудничество с Tommy Hilfieger - True Star i True Star Gold.

Познавам само Голд версията. Ползвах я преди доста години и много я харесвах. И до ден днешен пазя флакона - аромата се е запазил и понякога си го подушвам - на мен лично веднага ми създава асоциация за онези големи фуниевидни градински цветя (кала или нещо от сорта) тези на които тичинките боядисваха. Не че мирише тоно като тях, но определено има някаква одобна цветна хладна нотка.  Има и лека кисела (зелено-цитрусова) жилка. Според мен е разкошен, и досега не съм помирисвала нищо което наподобява дори бегло аромата му. И още една странна подробност - не става за пръскане върху дрехи, защото оставя леко мазни петна, консистенцията му е малко като олио. Бях чела някъде че това се дължало на определена съставка, но не помня на коя точно.
Уффф... защо ми трябваше да се подсещам сега за него - пак ми се прииска да го имам  ooooh!

Eeeх така е в тази тема  Mr. Green мерси за отзива, мн ме заинтригува с тези цветя  Simple Smile

Цитат
Този на Леона предполагам го имаш от чужбина...тука не съм го виждала.

Подарък ми е , но е от тука от ЛР. Simple Smile

Преди малко случайно се натъкнах на този парфюм на Леона във фрагрантика.
А имаш ли представа и от другите аромати на ЛР, как са като качество, трайност?  Simple Smile

# 511
  • Враца
Имам - супер трайни са.
Повечето маркови не могат да се похвалят даже с такава трайност.
но не са много мой аромати. В смисъл хубави са , но аз лично бих ползвала 3 от тях.
Макар, че мойте приятелки ги ползват масово и са много доволни те самите, а получавали били и комплименти. Мен също ми казат, че мириша на страхотно вкусно на грейпфрут, когато използвам Леона Луис. То и цената му не е малка - 50 милилитра мисля че е към 80 лева.

# 512
  • София
Като стана дума за звездни парфюми, на мен ми е интересен този:

Avril Lavigne - Black Star

Харесвам му флакона, а и пирамидата е интересна, шоколадче има... Mr. Green

Имате ли представа от къде може да се поръча...?

# 513
  • In The Middle Of Nowhere
vmarinska, мерси за отзива   Wink

И Аврил ли има парфюм... то май който и да кажеш вече има  Confused

# 514
Здравейте и от мен Grinning, на мен флакончето на парфюма на Леона ми прилича малко на този на Шарапова

# 515
И аз като Жаки нямам мирка и най-накрая поръчах Хипнотичния елексир Simple Smile.Сега оства да ми го пратят Simple Smile

# 516
Момичета, заповядайте в  Новата тема  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт