''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 680
  • 516
  •   1
Отговори
# 465
И аз незнам...
Ще го пробвам толкова, докато не свикна с него. Аз имам ли вече един парфюм не мога да се разделя с него...

# 466
  • София
Апропо...трябва всички да си сложите снимки за да ви разпознавам по парфюмериите Mr. Green
Едва ли има нужда, мисля, че по блясъка в очите ще се разпознаваме без грешка... аз поне съм лесно разпознаваема - около 20-тина блотера в ръката и химикалка в другия, за водене на записки  Crazy
Аз пробвам и ако не ме грабне го мятам блотера. Накрая си взимам 2-3 най-много
Но преди и аз ходех с химикалка...

Ооо, аз си имам ритуал - първо долу в БЗ, после с всички трофеи и с приятелка сядам или горе на кафе, или някъде наблизо и почваме да "четем"... тогава се пресяват нещата - това-да, това-не.

# 467
Grinning A при мене всеки път е така: минавам много набързо...пръскам някои неща и после слизам в Пикадили. Като се прибера започвам да душкам как се развиват. Единствено ако нещо мноооого ми е харесало го пръскам и на кожа.

# 468
Жаки,да докладвам,в БЗ J Lo Sunkissed по принцип получавали 100 мл,само в момента нямали,погледнах цената,мисля беше 68 лв.Учудващо и за мен ,днес към 19.30 консултантки почти нямаше.Незнам каква пауза хванах,ама нямаше.
Иначе и аз покрай теб се очаровах от този La Rose Angel.Лелеееееееее  ooooh!,как са го правили този аромат?Бижу е!Определено ще цъфне и в моите желания.Ти какво направи по въпроса?

# 469
Аз имах късмета да го купя от Карен. 100мл тестер и направо съм супер щастлива. Ти в БЗ в Мола ли беше или на Хемус?
Единственото, което нямаше как да избегна е, че Аngel la Rose винаги ще ми напомня за смъртта на Майкъл Джексън. Купих го на погребението му... Sad

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 21:56 от Jaquie

# 470
Жаки,бях в БЗ на Стамболийски.Много,много ми харесва този La Rose Peace Peace Peace
Честити парфюмчета момичета,да се пръскате много,много ! точно на този правеха промоция тази вечер,но не улучих момичетата да ми пръснат,бяха тръгнали и го оставих за следващият тест.Бутилчицата е супер готина,а като чета съставките и на мен ми допадат.

# 471
Те не са им го докарвали от поне 2 месеца....за това трябва да пробвам и на Хемус. Дано там да е останал. Стискайте палци

# 472
А в Бонжур на Славейков?дали там няма?
Жаки,пробвай и горе-показаният CK ,звучи доста добре,коктейл и е 100 мл.
Иначе La Rose в  бг сайтовете го няма,нали?

# 473
  • София
Жаки,в Бонжура в Скай сити го имаше преди месец 100-ца.

# 474
Този Скай Сити си нямам и идея къде е  Blush
В Бонжур бяхме заедно с Ноар, но нямаше.
Миши, няма Роуз по бг сайтове....аз даже и по чуждите не намерих. Има само 25мл

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 22:27 от Jaquie

# 475
Скай Сити Мол е точно срещу ИЧС-Гео Милев,по една пряка зад Плиска излизаш там,или Институт по електроника,ако нещо ти говори,спирка на трамвай 22 мисля беше.
Между другото на Околовръстното са напреднали в строежа с новият МОЛ и до  Нова Година може да изгрее като коледна звезда. Laughing

# 476
Te уж заради кризата бяха спряли да строят. На бул. България строяха един. Този щеше да ми е най-удобен Grinning
Миши, сега като си харесала Angel Rose сигурно няма да ти даде мира....аз бях полудяла по него. Но се стекоха така обстоятелствата, че цъфна при мене. Продължавам си аз с папката с желанията. Grinning

# 477
  • София
А на бул.Ситняково това голямото което го строят МОЛ ли ще е?

# 478
Бях чела, че ще е Мол....но незнам дали не са замразили строежа вече
Тоя Уиш сега ми ухае на чист шоколад. Като изветрее е хубав....става мляко с мед и ванилия и малко карамел
Но сега усещам Kinder шоколад.... Thinking

# 479
Как се казва, че не виждам какво е?

Сега пръснах УИШ на салфетка, и като си я "навря" в носа наистина прилича на Angel. Но много по дразнещо....
Gabriele Strehle - "Strenesse" е. /ако питаш мен/

Аз пък го получих благодарение на Асинка... Върху мен са кайсии, мааалко праскова и ванилия
Остатъка след няколко часа е вкусен крем Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт