''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 690
  • 516
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Да. На снимката май е чистият парфюм. Аз имам парфюмната вода

# 421

- чистия парфюм е в страхотен флакон с истински тюркоаз за капаче Crazy Heart Eyes

# 422
  • София
Аз нали съм боса в поръчките от сайтове да питам-До колко часа се правят доставките от Гет? Rolling Eyes
Не мога да си намеря място от нетърпение Laughing

# 423
  • Варна
И аз се впечатлих от парфюма Simple Smile
Иначе в парфюмната вода  много ме ококори кактусовият цвят и чистия ром. Интересна комбинация - само за летно флиртове Simple Smile

# 424
Борислава, аз я направих в 13ч във вторник. Парфюма ми дойде днес. Преди е идвал на следващият ден...незнам сега защо се мотаха 2

# 425
  • София
На мен вчера като се обадиха ми казаха да го чакам днес след 14часа. Rolling Eyes
А и имам мейл,че е изпратен.

# 426
  • Варна
Рони Бо прекрасно начало на сайта  Peace . Аз подхвърлих за бг сайт, защото наистина е жалко да се загубят в онлайн пространството страхотните описания, кото давате, както и критиките към някой аромати, а то вече начинанието е стартирано.
На обяд получих от мегашопа моя Романс , тестер 100мл.  Heart Eyes
Веднага ме хвана яд, че винаги съм хвърляла шишетата досега, че ако знаете с каква грозна тапа е  Rolling Eyes
После пръснах на ръка и в първия момент  ooooh! голямо разочарование, нищо общо с изискания прафюм, който помня. Много цветен с лимон в началото.Като евтин парфюм. Даже колежките (които междувпрочем не са никакви ценители) взеха да ме тупат успокоително по рамото- е не е твоя парфюм, но бива. БИВА, представяте ли си, как се чувствах след почти 20 дни мислене.
Излязох в обедна почивка и О чудо  Praynig, превърна се в това, което помня. Разбрах защо в коментарите за него, често присъства думичката шлейф. Наистина те обгръща като копринен шлейф. Цветята се омекотяват някак си, розата и тя се усеща, но много по-деликатно, отколкото във Фере Роуз например. Не усещам никаква виолетка, сигурно зщото е бяла. И е много траен. Напръсках се преди 3 часа и още го усещам толкова силно, че чак главата ме наболява. Даже Еуфорията преди няколко дни не я усещах толкова.
Вече съм доволна и щастлива. Не някакъв уникален аромат, но е много хубав летен , за такива като мен, които не харесват акватичните и повечето чисто цветни.

# 427
На мен вчера като се обадиха ми казаха да го чакам днес след 14часа. Rolling Eyes
А и имам мейл,че е изпратен.

Значи ще дойде до 1-2 часа

# 428
Здравейте!
Влизам в темичката да попитам за ето този парфюм - SUNWATER by Lancaster:

Преди години го имах и страшно много ми харесваше, но сега май го няма по магазините в бг. Може би вече не се произвежда, но все пак да попитам, ако някой има инфо. Благодаря предварително   bouquet

Дане би да е заменен от новият им парфюм - Aquazur  Thinking

# 429
Аз пък влизам да се оплача. Sad Днес за първи път през живота си измих от себе си един парфюм. Става въпрос за

Ванилия, ванилия и пак ванилия. Sad Нищо друго освен ванилия не усетих. Зимата не ми накъртваше толкова, но днес се почувствах като ... коледна курабийка.  Laughing

Стенли, честит Романс. Радвам се, че не те е разочаровал /в последствие/. Аз затова винаги изчаквам развитието и не се отчайвам веднага. Понякога ми трябват дни за да харесам определен парфюм.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 17:11 от natia

# 430
Как се казва, че не виждам какво е?

Сега пръснах УИШ на салфетка, и като си я "навря" в носа наистина прилича на Angel. Но много по дразнещо....
 ooooh! Даже Ин Контрол е по-хубав....Шопар да си продължават с часовниците по-добре Mr. Green

# 431

Сега пръснах УИШ на салфетка, и като си я "навря" в носа наистина прилича на Angel. Но много по дразнещо....
Gabriele Strehle - "Strenesse" е. /ако питаш мен/

# 432
  • София

ooooh! Даже Ин Контрол е по-хубав....Шопар да си продължават с часовниците по-добре Mr. Green

ХАХАХА.... Joy  Joy  Joy Жакиииии, образ такъв...... Hug

# 433
Сега го бутнах в хладилника...да видиме какво ще е развитието после Grinning

# 434
  • София
Благодарение на dromanecova, моята приятелка вече се сдоби с Магнетик на Г.Сабатини и е предоволна   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт