''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 711
  • 516
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Как се казва, че не виждам какво е?

Сега пръснах УИШ на салфетка, и като си я "навря" в носа наистина прилича на Angel. Но много по дразнещо....
 ooooh! Даже Ин Контрол е по-хубав....Шопар да си продължават с часовниците по-добре Mr. Green

ХАХАХА.... Joy  Joy  Joy Жакиииии, образ такъв...... Hug
хаха, казвах ли ви аз. Някак по-груба версия на Ейнджъл е. И основно - ягодиииии, диви ягодииии

# 436
# 437
  • София
Най-после пристигна Le Baiser Du Dragon Party Страхотен е,опръсках се подобаващо и сега се размазвам от кеф Laughing

# 438
Боби честитоооо, много харесвам този парфюм - стил и класа Grinning Hug много да му се радваш Heart Eyes

Стенли имам капаче от стотицата, драсни ми на лични за адрес Simple Smile

# 439
Най-после пристигна Le Baiser Du Dragon Party Страхотен е,опръсках се подобаващо и сега се размазвам от кеф Laughing
Честито Grinning
Не го познавам този парфюм...на какво ухае?

# 440
Не съм Боби Grinning, обаче парфюмът е топъл ориенталец с една леееко опушена нота, малко ликьор......тествала съм го няколко пъти, за съжаление не много скоро, но е от ароматите в стил ''класическо звучене'', не че не може да се носи ежедневно, но все пак си го представям за по - специален повод и облекло Flutter за пръв път го тествах в Бюти зоната и веднага си паднах по него, от раз - както със Среднощната отрова, но за разлика от нея, още не съм го имала

# 441
Има ли го там? Никога не съм обръщала внимание на Cartier

# 442
А може ли да ми кажете каква трайност примерно има Bvlgari Voile De Jasmin  Perfume?

# 443
  • София
Мерси! Hug

Има ли го там? Никога не съм обръщала внимание на Cartier
Има го Peace

Наистина си е специален парфюма и според мен вечерен.

А може ли да ми кажете каква трайност примерно има Bvlgari Voile De Jasmin  Perfume?
Зависи от кожата,но на мен не издържа повече от 2-3 часа,изобщо всички Булгарита са ми нетрайни.

# 444
Значи трябва да си запиша да го пробвам....въпреки, че с тази мания не трябва да припарвам до БЗ Grinning

# 445
  • In The Middle Of Nowhere
Някой има ли представа от ароматите на Джесика Симпсън? Този доколкото разбирам този е ъпгрейднатата версия на първия fancy. Не знам как мирише обаче изглежда супер  Grinning
http://www.fragrantica.com/perfume/Jessica-Simpson/Fancy-Love-6641.html

# 446
За жалост никъде не съм ги срещала...Sad и на мене са ми много интересни

# 447
Имам си Черна орхидея и съм многооооооооо щастлива.Много съм благодарна на една мила съфрумка.

# 448
  • София
Имам си Черна орхидея и съм многооооооооо щастлива.Много съм благодарна на една мила съфрумка.

Eee, Monika, честито! Много забележителен аромат! Харесвам много и него и Воала, но сега нося само Воала, Орхидеята ще оставя за есента...

# 449
Ееееее Моника, това е страхотна новина Grinning с голяма радост да се пръскаш с Орхидеята Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жаки много се радвам на снимката ти Simple Smile има я Целувката на Дракона в Бюти зоната Peace

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 20:28 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт