''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 731
  • 516
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Незнам за вас момичета, ама аз вече съм ужасена от размера на парфюмната ми лудост.... Само искам още и още...
Сега чакам:

Много се надявам след като ги получа да се кротна... Ааа, забравих и това, което вече сума време чакам от Фрагранса:

# 391
Жаки,честито първо! HugСега да не ми се обидиш,обаче бях 90% сигурна,че няма да ти допадне Wish.Шесто чувство ли,имаме прилика във вкусовете ли...незнам,ама бях сигурна.Понеже споделих,че се разля на шкафчето ми и вече 3 дни мирише в стаята,от страни ми харесва една идея,но определено не е мой аромат.Изчакай няколко дни,но ако не е за теб го мятай в продавалника и си купи нещо,което би те радвало.Аз дори вчера се учудих ,когато Богиня сподели,че е ягодов аромат.Хич не ми е ягодов на мен.Когато си в БЗ пробвай My Queen и ще усетиш поне 80% прилика.Днес ще ходя до БЗ и помня,че нещо искаше да ти се проверява там.Ако искаш ми пиши на лични ще проверя с удоволствие! Hug
Относно Zen,лично на мен много ми допадна! Peace
Много хубава идея за сайта! Peace
Мъжа ми се сдоби с един Акуа ди Парма и мога да кажа,че и мъжките са много добри! Peace

# 392
Еййй, Рони, наистина ли това е твое, браво на тебе   bouquet ! Веднъж попаднах на този сайт през търсачка и се поразрових, попрочетох, интересно ми се видя и хубаво направено, наистина има още какво да се допълва, но то ще стане с времето и с помощта и на други хора  Hug
Ако знаеш как те споменавам всеки път, когато ползвам Омбре Роуз, благодаря ти, че ме срещна с една огромна парфюмна любов  newsm51

Ваййй, пламнах от кеф  Blush

Мерси за хубавите думи!

Аз тия дни ще имам с какво да се похваля от размени и покупки ... Срам не срам, много мразя така някой да ми прави на мен, ама си поръчах същия парфюм като колежката.

Много е хубав просто (Elle Intense - YSL)  Blush

# 393
Mиши не, че не ми харесва...просто много прилича на Ин Контрол. Аз него го харесвам и обичам да го нося...но очаквах да е някакъв различен аромат. Но както и да е...ще го нося и него Grinning
Много ще съм ти благодарна ако може да ги питаш в БЗ дали имат на JLo Sunkissed Glow 100ml. До сега съм виждала само 30 и 50

# 394
  • София
Noar, какви ги вършиш? Shocked Shocked Shocked Laughing
Защо те няма онлайн? newsm78
Жаки...много кофти така, че не сте с харесали.

# 395
  • София
Noar, какви ги вършиш? Shocked Shocked Shocked Laughing
Защо те няма онлайн? newsm78
Жаки...много кофти така, че не сте с харесали.

Ох, ей сега виждам че съм го спряла Скайпа... хайде ей сега изгрявам... Mr. Green

# 396
Леле Ноар ти си истинска хала! Grinning Поръчала си си Мадам сууупер!

# 397
  • София

Ами да  Mr. Green На страхотна цена е във Ф., и той и Тялото... Реших да си допълня Fragile ...  Mr. Green  newsm78  #Crazy  Shocked

# 398
На мене на бързо ми отмина желанието за поръчване....

# 399
Ок,Жаки ще питам!Незнам....ако не се харесате видях,че има промоция на Ескадата Ocean Lounge-лятната и беше с чантичка и лосионите,ще погледна довечера и ще докладвам.

# 400

Ами да  Mr. Green На страхотна цена е във Ф., и той и Тялото... Реших да си допълня Fragile ...  Mr. Green  newsm78  #Crazy  Shocked

ами да, да не е самичък Grinning

# 401
  • София
Ок,Жаки ще питам!Незнам....ако не се харесате видях,че има промоция на Ескадата Ocean Lounge-лятната и беше с чантичка и лосионите,ще погледна довечера и ще докладвам.

Ако е същата промоция за която и аз знам, цената пак е  #Crazy
Виж тук: http://www.fragrancex.com/products/_lid_E-am-pid_64973W-am-cid_P … me__products.html

# 402
  • София

Ами да  Mr. Green На страхотна цена е във Ф., и той и Тялото... Реших да си допълня Fragile ...  Mr. Green  newsm78  #Crazy  Shocked

ами да, да не е самичък Grinning

Радвам се, че намираш логика в действията ми, идва ми като подкрепа... Hug   bouquet

А за Тялото просто се чудя, как така не съм го харесала преди... newsm78

# 403
Вкусът ти се е променил Simple Smile

# 404
Noir, откъде поръча Исатис Ирис?
Ще чакам с нетърпение отзиви за него.  Peace
Съвсем скоро се влюбих в класическия Исатис и вече се радвам на малко количество от него благодарение на съфорумка.   Hug
Ириса също ми е много любопитен. Познаваш ли го или насляпо?

Общи условия

Активация на акаунт