Бихте ли споделили с приятелка какви клюки се носят за нея?

• 1 901
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ако става въпрос за доста близък приятел/ка категорично бих споделила, но бих се постарала да поднеса инфото деликатно или шеговито. Защото някои клюки могат да бъдат доста жестоки и в крайна сметка и вестоносеца да си изпати за момент. Ако пък става въпрос за не толкова близък човек - не бих се месила, но и не бих подклаждала или разпространявала слуховете.

# 16
По принцип не обичам да се замесвам в такива неща, но много зависи какви точно са клюките. Има някои "безобидни", но има и които сериозно биха могли да навредят. Безобидните ги подминавам и не обръщам внимание, но за сериозните бих предупредила, както и за източника.

# 17
Зависи какви са клюките и слуховете,които се разпространяват.Зависи и доколко съм сигурна в човека,за който се говори.В повечето случаи не бих се бъркала.Ако обаче бях на твое място и разбирайки,че приятелката ми вече знае какво се говори за нея,но не знае от кой идва това нещо,бих споделила с нея моите наблюдения.Накратко-бих постъпила точно като теб.

# 18
Естествено, нали сме приятели/ки /бих споделила и с мъж приятел/. Споделям всичко, не виждам защо да премълча клюките. Но, говорим за приятелка, не за позната, колежка, комшийка и т.н, зашото това вече е интригантсво

# 19
Ще кажа! Аз също бих искала да бъда информирана! Нали затова сме приятелки в крайна сметка, да си казваме всичко, а не само да се ласкаем!

# 20
Според зависи за какво става въпрос .Ако е нещо, което би ми коствало приятелството бих си премълчала ,но първо като поставя на място тоя който злосторничи против нея.

# 21
  • София
Може и да ми коства поне малка разлика в отношенията,но сега вече като си поговорихе и видях реакцията и дори съжалявам,че по-рано не казах. Другата отрича естествено. Тук иде реч за нещо много долно и гнусно, което може да коства и работаако стигне до ушите на шефа примерно и май сгреших даже,че веднага не казах, но нещата затихнаха няколко месеца и сега с пълна пара се възобновиха.

# 22
Обикновено виновен е вестоносеца а не първопричината. За съжаление. Колкото по-ограничен е човек, толкова по-склонен е да обвинява този който му представя нелицеприятни неща.

Но аз съм пряма и езика зад зъбите не държа, и като правило всичко си казвам. Въобще мразя клюки зад гърба, особено за недоказани неща и ги пресичам на момента. Има голяма вероятност да кажа за клюките и на позната, не само приятелка. Често си патя за което.

# 23
Не, небих казала.Не ме интересуват клюките,а и това си е чисто заяждане.

# 24
  • до Него
бих поговорила първо с източника на клюките. Бих му обяснила, че това което прави зад гърба на другите не е правилно. Ако не се откаже си е за него.  Никой неможе да се предпази от това да говорят зад гърба му. По-добре да се дистанцира и да не контактува с такива хора. Или направи нещо градивно или не се намесвай.

# 25
аз бих и казала..особено ако е сериозно и може да повлияе на работата и

Общи условия

Активация на акаунт