Нашето прекрасно лято няма край, СЕПТЕМВРИйчето от щастие сияй!

• 44 262
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Хайде да ни е жив и здрав днешния рожденик! ДЗ, много да те радва първородният. Да е здрав, побеждаващ, щастлив!

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛ,ПАЛАВ И ЩАСЛИВ!ХУБАВ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
Ние правихме излседвания за ДГ и на 15-ти живот и здраве тръгваме,много ми е притеснено Tired За свикването мисля,че ще им е лесно,тъй като са двамата, а и повечето деца ги познават и играят с тях всеки ден.Притенявам се за яденето,спането,как ще ги гледат и да са здрави най-вече.

# 167
Честит рожден ден на Ники!Да е все така послушен и да радва още повече мама и тати!
Ех,големи емоции в тази темичка,само рожденни дни,партита,годишнини,ученици и т.н.Дано винаги и занапред дечицата да бъдат толкова щастливи и ние покрай тях Mr. Green

# 168
Приветки мами със сладки малчугани,

Честито на патерици на Сашко на мама Ави  nbirthday, на днешния рожденник Ники и на всички рожденници от изминалите дни  newsm59.. да са ви много здрави, палави и засмени дечицата  Hug

Мама Меги и на теб честито на патерица и много щастие и късмет   bouquet

Иначе мен са ме обзели разни бремелински мании (май бяха нормални за този период) се ходя и бърша  newsm28 , и въпреки умората не мога да се спирам  wash hang, мъж ми се ми се смее ...

А сладката ми Софи вчера след следобедния сън още сънена и клатеща се пристига при мен и ми казва ..." мамо хайде да ходим да купим дрешки за бебето, че то голо ли ще ходи, аз играчки ще му подаря имам много" ...  Heart Eyes На мама грижливото детенце  Joy И все ми вика ...Айде да ходим при доктора да я извади, за да си я гушкам ...  Two Hearts

Успех на всички нови ученици и ние ще сме сред тях!

Готови сме с изследванията за ДГ, но от снощи сме с вирус ... повръщане и температура ... милото ми детенце ... тя е предразположена към този тип вирус явно (от както се е родила и е за 3 път май) и тежичко ги кара  ooooh! По принцип боледуваме много рядко, но винаги е тежко ... но сега преди 2 седмици изкара някакъв вирус пак само с 3 дневна над 39 градуса температура и сега ... пак! Добре, че нашия педиатър се е завърнал (д-р Масларски мисля , че и други тук са при него) та вчера успя той да си ни прегледа, но то при тези вируси ... те сами си минават знаете е аз пак давам и хомеопатия разбира се иначе при нас повръщането трудно се овладява  #Crazy.

Та такива мити работи точно преди ДГ , а и моите притеснения са много силни като при Йоана77 за яденето, спането (вижда ми се невъзможно), как ще я гледат, ще я чуят ли като иска вода или като и се пишка или ака, а и за болестите естествено, но то ние предварително нещо ги наредихме  Thinking

Чела съм че точно около 3-тата годинка имунитета при децата се сменя от бебешки към детски и са особено чувствителни към стресове, а те от своя страна водят до по честото боледуване! Но няма как дечицата трябва да превикват към външната среда и към стресовете все пак това е важно за тях за да станат по устойчиви!

Оххх кво се разфилосовствах,
хайде весели празници на всички и приятен уикенд  Hug
 и дано не съм прозвучала много унило!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 15:35 от Eva78

# 169
  • Пловдив
Поздравления за днешния рожденник Ники!!!
Весел празник и много здраве!!!

Да честитя на патерица на сладкия Сашко!!!   Hug

И аз днес дадох изследванията в детската градина, помолих ги да си отбележат какво не му понася от храната на Стенли и сега със свито сърце ще чакам понеделник сутрин... Rolling Eyes
Директорката ми се вижда много разбрана и мила, групата е малка - 15 деца и дано скоро се похваля,че ходим с удоволствие всяка сутрин.... Simple Smile

# 170
Мацки,

Резервирала съм детски клуб Слон-балон в Младост 1А, бл. 504 за партито. Ще ви пусна и карта по нататък.
Цената е 16 лева на дете и включва наем зала, детски менюта и торта. Цената е приблизителна, защото още не се знае колко точно ще бъдем, а от броя на децата зависи наема на залата и големината на тортата. Изчислила съм цена за 12 деца, колкото са ми потвърдили.
Вариантите за фотограф са два:
1. Фотографката от миналата година, от която аз лично съм супер доволна. Дисковете за спомен са нещо неоценимо хубаво според мен.
2. Имам приятелка фотографка, която обаче сега се учи още и иска да дойде да ни снима, като тя не иска пари, защото е още неопитна и се притеснява. Предлагам ви този вариант, ако сте съгласни. Със снимките е добра, но дискове няма да има, или по-скоро те ще са дискове със снимки, а не цялостна композиция като на другата фотографка.
3. Без фотограф, всеки с неговото фото.(това за мен не е вариант, но...)

Ако не решим до седмица ще сметна, че сте предоставили избора на мен и ще действам. Peace
Хубав ден!

# 171
Поздравления за най-сладките Сашко и Ники .Много умни,бърбориви,здрави и с много приятели

И ние сме за празненството.бройте ни  Heart Eyes

Ето малко снимчици от ваканцията на Арен
http://anidennis.snimka.bg/children/aren.235123.14792043

Градински вълнения ни чакат в понеделник  Wink за сега всички очакваме с радост събитието и Арен много обича да обсъждаме темата ,да видим как ще е след това  Grinning

Малко в телеграфен стил,но...
 Hug прегръдки и до скоро

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЯТ НИ СКЪП ПРИЯТЕЛ ЛАЦИ! ДА Е ВСЕ ТАКА СЛАДЪК, УСТРЕМЕН, ИГРИВ ПРИЯТЕН КОМПАНЬОН! ОБИЧАМЕ ТЕ, ЛАЦИ-ИИИ-ИИ-И

Денис, чудесен порастнал Арен виждам!

Вени, на линия сме. Предлагам да се доверим на приятелката ти като фотограф!

# 173
  • София
Да честитя и тук рождения ден на сладкия Лаци Simple Smile))
За общия РД - там сме, ако нещо тотално не се обърка. За старата фотографка - нищо лично, но съм против...Ако само аз съм против-няма да се цепя от колектива...А ако миналогодишната торта ви е харесала - мога да поръчам...и излиза 3 пъти по-евтино от тези на Росита, на които цеха също е до нас и мога да попитам какви са цените там...Ако сте съгласни де.Много акота написах, но... Rolling Eyes

# 174
Мацки, правя списък на всички, които искат да дойдат.
Не, че няма да има промени, че нищо наистина не се знае за всяка от нас, но..

Забравих да кажа, партито е с начало 10 часа сутринта, на 27 септември, неделя. Леле къде ми е главата най-важните неща не съм написала.
Ири и аз клоня към дружката ми за фотограф. Дет се вика, взаимно изгодна сделка. Peace

Ето карта:
http://www.slonbalon.com/images/mapbig2.jpg
До момента сме 13 майки и дечковци.

Забавих да честитя РД на всички днешни рожденници. Да са ни живи и здрави дребчовците и на майките си само радост да носят.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:56 от Анонимен

# 175
ЧРД на чаровника Лаци   bouquet Да расте, здравичък, умничък и очарователен  Hug

ЧРД и на Ники на патерица   bouquet и на всички, които пропускам в момента  Blush   bouquet

Арен е страхотен  Hug

Фотограф - приятелката на venush  Peace

Heart Eyes

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАЦИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ВЕСЕЛ,ПАЛАВ И ЩАСЛИВ!ХУВАБ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

На всички, за които утре е първият учебен ден, успешен  старт, много да са здрави и бързо приспособяване! Hug Hug Hug Hug

# 177
Chestit rojden den Latsi!     Donika, tortata e super, taka che az sym za.     

# 178
Честит рожден ден,Лаци!Бъди все така добро дете,за радост на мама и тати!
Както забелязвате-още съм тук,няма изгледи събитието да е скоро,взех вече малко да  се изнервям,но важното е бебка да е добре!За съжаление сигурно ще ми е абсурдно да дойда на рождения ден,доста се проточиха нещата Mr. GreenНадявам се да си изкарате чудесно,всъщност не се съмнявам,просто май ми се идва,но...
denis,Арен наистина е доста голямо момче,за мен той си остава баткото в отбора Peace

Eva78 ,как сте?Оздравя ли детенце?

# 179
А ако миналогодишната торта ви е харесала - мога да поръчам...и излиза 3 пъти по-евтино от тези на Росита, на които цеха също е до нас и мога да попитам какви са цените там...Ако сте съгласни де.Много акота написах, но... Rolling Eyes

Доника, нямам нищо против да поръчаш тортата, само да кажа, че внасянето на наша торта ще струва 10 лв. Питах за това специално. Иначе клубчето работи с Лагуна, Гаврош, 100 г. сладки, на сайта пише. Поръчват тортата и я плащаме само нея с желаните парчета.
Нямам нищо против иначе, но съм длъжна да предупредя за оскъпяването. Peace

Общи условия

Активация на акаунт