Макси днес става на цееели 3 месеца (на мама и тати голямото бебенце). По този случай сега ходихме двамата да търсим подарък (нали до първата годинка се купувало на всеки месец по нещо
и аз, разбира се, да се възползвам от случая). Има един страахотен магазин в Бургаския Мол за детски дрехи - Okaidi се казва, където рядко се случва нещо да не ми хареса. Просто съм влюбеня в уникалните им дрешки. Вече харесахме и за есенно-зинмия сезон екипите ... само да видим колко ще порастне още за два-три месеца, че с тези темпове .... Макс вече е 7 кг и 63.5 см

Тук отново е супер жега, пече ли, пече това ми ти слънце ... а уж малко щеше да се захлажда

Затова пък преди 2 часа ни разлюля и земетресение ... аз не го усетих де, но татито се обади по телефона да ни пита дали сме се изплашили .... и тъкмо по новините казаха, че е било около 5 по Рихтер по българското черноморие ...
, аз докато се наканя да кача някоя по-така снимка, и Минолтичка поела инициативата!
Все се каня да ти кажа, че много ти се радвам на настроението на постовете, много са положителни и сте много сладки двете с бебка!
.. и се чуваха някакви гадни звуци.. тътен.. сякъш имаше духове..
И сега като ви казах искам да си призная,че ще ми бъде много приятно да се запозная с всички варненки и бебчетата ви.
Само да спре да вали тези дни и ще се обадим,че Влади с девойките на Бубчето и на Платина едва се справя 
да спре да вали и да няма вече трусове!

,но няма начин Борислав довечера ще гледа Еви докато аз си пийвам коктейлче
,после на вечеря по женски голям кеф не съм го правила това от 4 месеца,е сигурно през 5-мин ще звъня тъй като не съм свикнала да се разделям с бебка но имам нужда от РЕЛАКС 
яхяйте метлите със софиянки
и сборен пункт Стара Загора 
А уж август нямаше да вали, да бе,да. Егати октомврийската гадост. Дано поне следобяд намалее, че ще се пръснем у дома!!!
От неделя слетобед едва днес се успокои,то беше рев,писъци.Тя реве и аз със нея докато бяхме пред дома надоки и разберем що пищи.Днес вече си хапва,гука,смее се все едно нищо й е нямало.
А аз от притеснение смъкнах2 кг.,ама нали дивойчето е по-добре.Честито но всички месечинки,на Минолтичка също.
на спокойствие докато тати е в къщи.Лек ден на всички.П.С. В София ги удави от дъжд , а ние пукаме от жега.Я пратете тоя дажд насам малко и нас да разхлади.