Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (9)

• 12 748
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
katipati много съжалявам. Това, което ти се е случило е наистина ужасно  smile3518. Не се предавай  Cry

# 106
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
katipati много съжалявам!!! Поплачи си, след това се усмихни и започни да планираш бебче. Имам такъв горчив опит и знай, че след лошото идва и доброто......

# 107
# 108
Добро утро на всички  Hug

katipati много съжалявам миличка. Каквото и да ти кажа в момента едва ли ще ти стане по-леко. Моля се да имаш сили да продължиш напред и скоро да ни се похвалиш.Ще те чакаме  Hug smile3525

Merijaan на първа страничка Съни е сложила една табличка и там пише от коя до коя седмица в кой месец си.  Peace

Ника ама ти наистина много рано си го усетила този път. Аз още не съм и вече нямам търпение.А да ти кажа честно изобщо не си спомням предишния път кога го усетих.  newsm78 Надявам се до 1-2 седмици вече да ме подбутне малкото човече  Praynig

На мен днес ми е много мързеливо и нищо не ми се прави. И от рано рано съм гладна днес незнайно защо  Embarassed Rolling Eyes
Нямам търпение да свърши работния ден и да потегляме   car003 newsm01
А и малката и тя се събуди днес с "Мамо тръгваме ли на кузията вече?"  Joy Милото няма търпение и то.

Желая ви спокоен петъчен ден момичета   love001

# 109
Katipati,съжалявам миличка,горе главата и скоро те чакаме да се похвалиш при нас,след лошото наистина идва и доброто

# 110
Здравейте от мен, сега във вторник съм при Марков за фетална морфология , трябва ли да си взимам направление от ли4ната лекарка или той не работи със здравната каса????
Каза ми само кръв и урина да му занеса , за направление нищо не ми каза  newsm78 Ама аз да ви питам все пак , 4е ли4ната ме пита дали не искам  newsm78

# 111
Привет, мацки,
И на мен хич не ми се работи, ама......няма как. Добре поне, че шефката е отпуска Mr. Green

Кати, съжелявам за случилото се  Hug Но те чакаме в най-скоро време да се похвалиш с нова, успешна и лека бременност Heart Eyes

Дороти, Марков не работи със ЗК.

Албенче, на вас приятно изкарване на рилските езера. Нали там щяхте да ходите?!

# 112
Katipati много съжалявам  smile3518, явно така е било писано,но ти горе главата!!!Сигурна съм, че в най-скоро време ще се присъединиш към чакащите мами Wink

Момичета стискайте ми палци, че и аз съм на преглед от 15ч.
Оххх дано всичко е ок Praynig

# 113

Албенче, на вас приятно изкарване на рилските езера. Нали там щяхте да ходите?!

Благодаря! Да там ще ходим. Надявам се да успеем да се качим, че като гледам какви прогнози дават................. ooooh!

kristinchetto  fingerscrossed fingerscrossed Ще чакаме после да дадеш отчет.

# 114
Мерси много за отговора  Hug

# 115
Аз вчера бях на ФМ, няма по вълнуващ преглед от този  Hug Heart Eyes
Всичко е наред и док каза че е 90% момиче  Grinning
Дано да е познал  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 11:25 от KRISTI4

# 116
Всичко е наред и док каза че е 905 момиче  Grinning

Кристич, честито Hug Ето я и първата мадама Wink

# 117
Здравейте,мамчета!Не съм писала от два месеца от страх дали всичко ще е наред с бебето.Днес вече мога спокойно да седна и да ви пиша.Сутринта бях на ФМ при доц.Балев-специалист,който мноооого уважавам и на когото разчитах изцяло да ме успокои,че с бебето всичко е ОК.Аз съм в 13г.с.+1 ден и бебето е в норма.Термина ми е за 11.02.2010.
Чувствам се страхотно,толкова лека бременност карам,не усещам изобщо,че съм  preggo.Нито ми се е гадило,дори миризми не ме дразнят,усещам се пълна с енергия.Не се изкушавам,нито пък дразня от каквито и да е храни.Пожелавам на всички лека бременност и обещавам,че ще пиша редовно вече Hug Hug Hug Hug Hug

# 118
  • София
здравейте и от мен,аз имам спешен въпрос.
Днес искам да се запиша на ж.к. в Т.Киркова,но не знам каква е процедурата.Моля някой да ми разкаже ако знае.По з.к. рзбрах,че те гледа,който е на смяна.Значи ли това,че няма да се водя опреден лекар?  newsm78 Та отивам и казвам,че искам да се запиша на ж.к. ,какво следва?
Благодаря предварително за отговорите.
  bouquet

# 119
Katipati, мила много съжалявам и силно те прегръщам. Чакамете в най-скоро време да се похвалиш с добри новини.

Kristi4, честита ти мома!

Общи условия

Активация на акаунт