Юли 2006 - Тема 87

• 12 911
  • 293
  •   1
Отговори
# 15

Коригирах ги.

# 16
Ронка, страшен е апартамента! Стискам палци силно!

Оф вчера с Ясмин имах големи спорове за следобедния сън. В понеделник я оставих и още в 16ч съжалих - ееее всичко й беше криво  Twisted Evil Затова вчера в леглото - 1ч разправии. Днес мина по-леко Wink Преди минаваше номера - лежи си само и гледай книжка - и тя заспиваше. Ама сега се е изхитрила и почва да нарежда - Нито съм изморена, нито искам да спя, нито да чета книжка и нито да си почивам  ooooh!

Дю,  Heart Eyes

# 17
Хубав е апартамента, но са го дали на първият който е отишъл на визита. То се знаеше де, но имах някакви надежди...то нали тя умира последна. Whistling
Нищо, продължаваме.

Нан, той Калин не мога да кажа, че не е амбициозен, но само в определени неща...Като мачове и риба и други интересни за него неща. И работата има амбиция да смени и ще го направи при първа възможност. Но за неща които и аз мога да направя никаква активност, ама никаква. Полудявам на моменти...Но както казваш с ултиматуми и разправии нещата се пооправят. Ама пък съм все лошата...май това ми е отредено. Но маминка като го е научила на нещо превъзпитанието е трудно нещо, но не и невъзможно. Mr. Green

# 18
Taкива са мъжете,все трябва да ги побутваш за нещо.Вече съм свикнала Rolling EyesИначе моя е от амбициозните,ама хубаво че съм и аз да го ръчкам Mr. Green
Язък за апартамента Sad

Дю:много сладки снимки Wink

# 19
  • София
Дю-благодаря за темичката!  bouquetСтахотни снимки!Направо слагай на аватара!Много  се трогнах!
Моя мъж е много Оправен,но мисля,че аз помогнах доста,а след появата на Влади стана още по-амбициозен-издигна се в службата,само гледа да направи някоя сделка да спечели повече парички и така...не че сме богати,но криза със сигурност не чувстваме и държи да не работя.Абе златен мъж си имам!
Ронка-аз пък не можах да видя апартамента,но явно вече няма значение,нищо-ще изкочи нещо друго!Как мина днес?И не знаех,че шофираш-браво!Аз чакам септември Влади да тръгне на градина и да почна с курсовете.Това без кола в София е невъзможно просто!
 И тук валя и трещя,страшно беше!И Влади имаше разтройство пак,та ставах,чистих,прах,че се изцапаха тука сто неща,после Коко рева за баща си в 3ч. през нощта,та сутринта бяхме като пребити..

# 20
  • somewhere over the rainbow
Ама пък съм все лошата...май това ми е отредено. ..
Абе лоша, лоша, ама ми е мирно на главата Mr. Green
Той и Павел е много амбициозен в някои неща - мачове, шапки, събирания с колеги ... ей света обръща за тези мероприятия. Но същото мога да кажа за маминка. В тях тя само килимче дето не постила пред него. Много му беше зор в началото, като му стана ясно, че вкъщи се готви по-рядко, няма кой да му сложи и вдигне, дрехи на ръка си пере сам, сам си подрежда шкафовете, участва активно в чистенето Naughty Но взе да свиква Mr. Green
Докато допринасяме за семейния бюджет еднакво, ще е така.

Да го оплюя, докато е наряд де Simple Smile
Утре ще вземе Дая и вече я чакам с нетърпение Heart Eyes

# 21
  • някъде
Ронка, жалко че нищо не е станало с апартамента Confused на мен не ми се отвори никаква снимка Rolling Eyes
Дю, страхотна пупа Hug
И аз сьм доволна от Пулирапид, особенно от този за прозорци Peace
Нан, много ти се кефя Hug
Дидито, още ли е с разтройство малкия Sad
Ронка, само чрез агенция ли можете да намерите нещо? Няма ли обяви по кьщите и блоковете, че нещо се дава под наем Thinking

Аз днес бях на фризьор и си имам нова прическа Flutter пострижка и кичури Wink

# 22
Добър вечер.
Ние преди малко се прибрахме от едно събиране. Ходихме при един приятел, той сам..жена му у детео са на Бг. Ема там се чувства прекрасно, защото има много и все нови играчки. Та нямам особени грижи около нея.

Не знам защо не ви се отваря обявата, може би е изтрита вече. Не съм проверявала, но всъщност няма значение.

Дидка, този апартамент който бях показала е от частник. Иначе по блокове и къщи има обяви, но само от агенции, частници не слагат табели.

Дидито, хайде вече да се оправят малките. Как е племенницата ти? Още ли са в болница?

Дю, на мен не ми зареди снимките. Доста често се случва да не мога да отворя Бг сайтове...имат някакъв филтър франсетата и ми прави ядове в следобедните часове само. Thinking

Нан, превъзпитанието в това, че няма кой да му принася и, че има задължения бе от първите в съжителството ни. Бързо влезе в релси, но трябва да напомням понякога. Малее и аз хубаво го наредих моя мъж. Много си ми е добър, ама си иска лек тласък. Wink

# 23
Дидка честита прическа!

Дю ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много щастие и хубави емоции с малкият бебо!

Ронка успех в търсенето,дано скоро се изместите  Hug

Гледам че за мъже пишете.Ами такива са всичките,трябва да ги побутваме все за нещо.  ooooh!

Ние днес бяхме на плаж с едни приятелки и хич не сме го усетили заметресението.Иначе и тук е имало,мъжа на едната се обади и каза че го е разлюляло. Thinking

дидито много неприятни емоции сте имали  Tired Скоро да изписват и малката и да забравите.

# 24
Днес Гоги на Ети е рожденник. Желая му много здраве и успехи в живота!
Етко, весел празник! Heart Eyes Hug

Днес с моята половинка, която вчера оплюх подобаващо имаме годишнина от Бракуването!
За здраве на семейството ми

# 25
Мила Рони, честит празник! Желая ви много любов, щастие и дълги години съвместен живот!   bouquet

Честит рожден ден на Гоги! Да е жив и здрав и много успехи! Ети, весел празник!   bouquet

Ние излизаме на разходка, днес се живее, поразхлади малко и навън е приятно.

# 26
Някой има ли опит с нашите дребосъци и цирк? В нашия град ще има петък-неделя и много искам да заведа Ясмин. Преди имаше, но не успях. Тя сега е впечатлена от Пипи отива на цирк и много иска да ходи, определено има интерс и към животни, но все пак не знам дали ще издържи 2ч представление Thinking

# 27
Мила Рони Честита годишнина!
Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.
Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно.

Етинка честит ти Рожденик да ти е жив и здрав и само радост да ви носи.

Някой има ли опит с нашите дребосъци и цирк? В нашия град ще има петък-неделя и много искам да заведа Ясмин. Преди имаше, но не успях. Тя сега е впечатлена от Пипи отива на цирк и много иска да ходи, определено има интерс и към животни, но все пак не знам дали ще издържи 2ч представление Thinking
Имам опит ,но с големия ми син ,когато беше горе долу на тази възраст на малките. Беше му интересно ,когато на арената излизаха клоуни и животни ,но когато излизаха акробати трябваше да го усмирявам и не искаше да стои.Сега вече като голям ходи с дядо си и беше много впечатлен от всичко ,но малкия не посмях да пусна с тях.

# 28
Ние с Юл ходихме още миналата година и си изгледа представлението докрай,ама тя много обича да се заглежда във филмчета,книжки, та и беше интересно и цирка Peace

Вижте намерих най- накрая тази книжкаhttp://detstvoto.com/index.php?newsid=691 ,търсех я отдавна,ама я няма никъде и какво снощи се сетих в нета да потърся  ooooh! спомняте ли си я?
Сега си я принтирам Flutter

# 29
Майра, миналата година водих Гергана на цирк. Определено И беше много интересно до антракта, след това загуби интерес. Но с малко залъгвания от моя страна издържахме до края. Заведи Ясмин, ще се зарадва, пък и да не издържи до края, няма значение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт