,да почива в мир татко ти
.Сигурна съм,че ако беше жив нямаше да сте толкова зле с паричките.И при нас стана така като почина баща ми-буквално сме си купували на вересия хляб от магазина и само така сме го яли,много трудно беше...Радвам се,че живота ми се стече така,че сега нищо да не ми липсва,но повярвай-знам за какво говориш.Ако имате парички-отидете на море да се разсеете,че от тоя стрес ще се изпоразболеете.Пари се печелят!
Рени-айде приятно бебеправене и скоро да ни зарадваш с прекрасната новина!

Дю-айде раждай вече,направи кекс-тука, гледам казват помагало
.За имената-и аз мисля,че си е нормално да се кръсти на бащата или майката,в частност ние го кръстихме на свекър ми,защото много заслужава човека-осигурил ни е живот,за който винаги съм мечтала,но исках да има нещо и от името на мъжа ми.Така че ги комбинирах-свекър ми е Владимир,а мъжа ми-Станислав.
Ние рано сутринта се изнасяме към морето,решихме Приморско да е,обадихме се,запазиха ни стая и така,връщаме се след седмица.
Поздрави,прегръдки и целувки на всички от нас!

,усеща се тътен откъм Смолян,а утре може и бебе да имаме
Сега ми останаха само зимни якета да взема,иска ми се някакво мадамско сиво палтенце да намеря за сивите ботушки
То е супер неудобно,абе като при Ронка работата.А предния път не беше така,карахме си до последно,не като сега.
ужасТ!
На теб не ти е позволено! 
Скоро да се похвалиш с една хубава новина 
, такова тичане и смеене падна в огромния празен хол
тц тц тц

Дано скоро ви ги преведат- сигурно се бавят заради отпуските.
Един ден да се прескочи и луд скандал