Юли 2006 - Тема 87

• 12 929
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
НАН-много се натъжих за майчето ти Sad,да почива в мир татко ти Flowers Rose.Сигурна съм,че ако беше жив  нямаше да сте толкова зле с паричките.И при нас стана така като почина баща ми-буквално сме си купували на вересия хляб от магазина и само така сме го яли,много трудно беше...Радвам се,че живота ми се стече така,че сега нищо да не ми липсва,но повярвай-знам за какво говориш.
Ако имате парички-отидете на море да се разсеете,че от тоя стрес ще се изпоразболеете.Пари се печелят!
Рени-айде приятно бебеправене и скоро да ни зарадваш с прекрасната новина! Simple Smile
Дю-айде раждай вече,направи кекс-тука, гледам казват помагало Grinning.
За имената-и аз мисля,че си е нормално да се кръсти на бащата или майката,в частност ние го кръстихме на свекър ми,защото много заслужава човека-осигурил ни е живот,за който винаги съм мечтала,но исках да има нещо и от името на  мъжа ми.Така че ги комбинирах-свекър ми е Владимир,а мъжа ми-Станислав.
Ние рано сутринта се изнасяме към морето,решихме Приморско да е,обадихме се,запазиха ни стая и така,връщаме се след седмица.
Поздрави,прегръдки и целувки на всички от нас! Hug

# 196
Ронка,изпратих ти на мейла малко снимки Heart Eyes
Дю нещо зачезна newsm78,усеща се тътен откъм Смолян,а утре може и бебе да имаме Mr. Green
Иска,липсваш.... HugКакво стана с идването към Варна?
Днес ми донесоха зимната поръчка от Некст и много се кефя какви са крисиви и ботушките,и други нещица..Като се замисля,че тук продават такива гадни турски неща за повече пари,чак яд ме хваща..
ето какви ботушки и други неща му поръчах ,така че вече съм почти приключила със зимния гардероб

http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/26/6

http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/1/10

# 197
Mного са хубави.Точно тези маратонки и аз ги гледах в магазините им и  много ми харесаха.Аз пък и взех тези:
http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/8/10
ама те по-скоро са за фаца отколкото за студ и сняг.Сега видях,че в сайта има вече по-зимни ботушки,а лятото като ходихме още не бяха ги изкарали.Иначе аз всичко напазарих за зимата и есента за Зоя от там,ама ми се смеете като ви казах,че се върнах с 2 купчини дрехи ThinkingСега ми останаха само зимни якета да взема,иска ми се някакво мадамско сиво палтенце да намеря за сивите ботушки Mr. Green

Диди;приятна почивка,хубаво да си изкарате Hug

Арлина последвайте примера на Ронка,сигурна съм че помага!

Ох,не ставам вече аз за такива работи,не че не искам де BlushТо е супер неудобно,абе като при Ронка работата.А предния път не беше така,карахме си до последно,не като сега. Rolling Eyes

# 198
А, тука съм  Laughing Тъкмо си лягам, утре съм на преглед да видим до къде съм го докарала.

Лека нощ  Hug

# 199
 Laughing eй, бременнистичните, какво взехте да се разпущате, я по-кротко. Айде, на Дю й е разрешено, дори препоръчително, стига да е възможно за осъществяване. Ронка, направо като си спомня какъв зор беше работата с концентрирания материал  hahaha ужасТ! Embarassed Ама желание имах поне, а сега грам не се сещам. Мъжо ще ме изсели още малко, стане ли вечер само гледам как да се хоризонтирам и на секундата съм заспала. Щом децата спят и аз спя. Tired

Ренито, ти да не спиш! Naughty На теб не ти е позволено! Simple Smile Я извикай "материала" и действайте по въпроса... Joy

Стискам палци да се похвалиш с добри новини.

Лягам, че едва гледам. Лека...

# 200
  • някъде
Ренка, не сьм се обидила бе душко, погледни ми емотиконите Wink Скоро да се похвалиш с една хубава новина Hug
Ронка, утре по обяд трьгваме и живот и здраве петьк кьм обяд сме там Praynig
Дю, Арлина, Ронка успех и леко раждане Hug
Нан, сьжалявам за татко ти Sad и е много тьжно, че нямате от никьде материална подкрепа Tired, но сьм сигурна че ще дойдат по-добри времена и ще изгрее сльнце и на вашата улица Hug Дано отидете на море и изкарате супер Hug
Ети много хубави снимки, хубаво е че ще изкарали добре почивката Hug
Дидито приятно изкарване на Приморско Hug
Ние бяхме на вечеря /последната засега/ при майка ми и после ходихме на гости при братовчедчето на Алекс, е нЕма такава игра просто ooooh!, такова тичане и смеене падна в огромния празен хол  Crazy Party

# 201
  • Варна
Ееееее днес много пишете бре #Crazy тц тц тц

Дидка,приятно изкарване на почивката  bouquet
Диди,на вас лек път Peace
Дю,метна мъжо  Crazy.Айде чакаме вече.Верно се чува тътен от Смолянско...да няма заметресение Mr. Green
Тиция,много са хубави нещата които си взела.Ни съм съгласна обаче ,че Турското не е качествено.Аз му купувам на моя много турски неща,и скъпички са даже,но са много качествени Peace
Нан,да почива в мир татко ти Flowers Rose Flowers Rose
Ще дойдат добри времена,вярвай Hug Hug Hug

Аз Димитър го кръстих на дядо му Димо./свекър ми/прекрасен човек,разкошен.Нека да му вземе кармата,добър, всеотдаен....абе разкошен.Много го обичам  bouquet

Детските и на мен не са ги превели  Naughty

# 202
НАН-лека му пръст на татито ти! Разбирам за какво говориш и моят татко почина преди 5 години. Много е трудно  Sad Както казват момичетата, след тежките дни има и светли лъчи  Wink
Правилно решение за почивката. Главата в торбата и така ще е по-сладко. Винаги като се правят импулсивни решения май са по-сладки. От опит го казвам. Пари се изкарват и се харчат, но няма нищо по-хубаво от една почивка - искам на море  Sad
Добре, че отворихте тема за детските, забравих, че от миналия месец мога да се пробвам да кандидатствам - до сега бях богата  ooooh! Нали изкрънках стария си шеф голямо обезщетение и бях с 2 лева отгоре  Sick Дано скоро ви ги преведат- сигурно се бавят заради отпуските.
Дю-стискам палци раждането да мине спокойно и всичко да е ОК. Хайде, наближава времето да черпиш  Wink
Хм, какви са тия дни от седмицата за кекс  newsm78 У нас токова нещо не вирее  Whistling Един ден да се прескочи и луд скандал  Sad Та така - реших ще държа мъжо 1 месец на сухо и белкем ми направи мома  Laughing
Диди-весело изкарване на морето и от мен!
Nanny- и аз бях така след като родих Венцито, но като стана на 3 месеца ми мина  Crazy
Хайде чакаме Рени да се похвали с най-прекрасната новина!  stork-girl

# 203
Oх,милички мерси за пожеланията за розово бебче.И ние за такова сме го планували  Praynig

А на Жоржито не и пожелавайте розово,тя иска пак момче  Wink

Ети Дидо на не е склонил за 3-то  Thinking

Диди лек път  Hug

Нани и аз много често заспивам с Гали,но пък през деня наваксваме,щото сме фрии.Мъжо няма работно време,аз съм на 4ч.Та така.Днес ще ходим да купуваме диван.Нещо такова харесахме http://www.kanor.bg/products/big/upholstered-furniture-rubic_1.jpg

Дидито лек път и на вас и весело да си изкарате  Sunglasses

# 204
  • Варна
Ей мацки добро утро! Hug
Леле какви теми сте захванали само ooooh! - за бебета и секс. Имаме приятели с три деца и всеки пъти като сме били с тях моя мъж ми казва, че им завижда и иска да си направим мома ooooh!. А ма аз вече не ща Naughty Стигат ми мойте юнаци, пък и това лято пак и двамата са в къщи и е такава лудница, че нямам търпение през септември да ги разпределя и да подишам въздух сама.
Много хубави снимки видях - всички дечица толкова много са порастнали. Май само моя Тошко с тая коса още изглежда като бебе, но аз си го харесвам така.
Нани много изглежда хубав хотела м който са сестра ти. Моя мъж е фен на Царево, но тази година не успя да ме примами да отидем там.
Дю стискам палци за леко раждане и чакам хубавата новина. Радвам се на куража ти да искаш естествено раждане след секцио. Аз нямах такъв. Sad
Михаил миналата седмица стана на 8 год и му правихме пиратско парти на. Тук съм качили снимки от РД
http://gargova.multiply.com/photos/album/12/Miso_8_years
Много беше интересно, но не успях да запиша пиратския бой, защото участвах активно в него и направо забравих че съм оператора Embarassed
Снимки на РД на Тошко прави една приятелка, още не съм си ги взела и ги има качени тук
http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/sets/72157621811916432/
Стискам палци на всички, които имат кураж да бебеправят Hug
Лек и усмихнат ден!

# 205
Анет много хубави снимки,не знаех че има и партита за деца по вода,супер приключение  Crazy
 Тошко е красавец Flutter

Етииии в грешка си,ако го държиш дълго на сухо стават момчета,трябва ти редовна употреба за мома.Така знам,преди като е имало войни само момчета са ставали защото мъжете на война като се върнат след дъъълга "почивка" и правели все мъжки,така че действайте спокойно Whistling

Арлина ,Тиция, много сладки ботушки,и цените са страхотни Peace

# 206
  • Варна
Етииии в грешка си,ако го държиш дълго на сухо стават момчета,трябва ти редовна употреба за мома.Така знам,преди като е имало войни само момчета са ставали защото мъжете на война като се върнат след дъъълга "почивка" и правели все мъжки,така че действайте спокойно Whistling

Е,много добре казано,и аз точно това имам в предвид,за концентриран материал LaughingПросто като не се прави Кекс,известно време после....абе концентрирана е работата. Mr. Green
аз си мисля че нашия така стана. Peace

Сега си мисля че ако правим Кекс ,сто процента ще е момче,при тези "пости".че и близнета може да излязат Joy

А на Жоржито не и пожелавайте розово,тя иска пак момче  Wink

Мдаааааа,точно така ще тренирам яко за люта свекърва Mr. Green

И те така...

# 207
  • Варна

Аз разбрах че тя иска да го държи на сухо за да и направи бебе  Mr. Green, един вид да го накаже ,че не иска още деца Heart Eyes

# 208
Eх, че хубаво сте се разписали....
Жоржи знаем, че иска момче, но аз я виждам с една мома. Пожелавам й това което иска, но ще видите... Wink
Миме, ако ги цъкне близнаци ще ти завидя сериозно! Много исках да са две, това щото са ми малко децата и има кой да помага. Joy Ако има кой да ми гарантира, че 3-тият път ще са близначки съм навита. Но мъж ми е категоричен, че повече от него няма да бременея, защото съм била непоносима! hahaha
Колкото до концентрирания материал...малко несериозно ми се струва. Искате да кажете, че всички вие с момчета все на сухо сте били преди да забременеете? Айде бе...
Нали и аз мъжко чакам, пък преди да забременея редовно се и повтаряхме с мъжо, така, че това не е критерии.

Анет, много хубави снимки. Кога на 8 стана Мишо? Жив и здрав да е! Тошко е голям чаровник, косичката му е прекрасна. Hug

Лети, много хубави ботушки си взела. И аз искам да поръчам от Некс, но принципно поръчките им се бавят, а нали уж чакам да се преместим началото на септември, ако е рекъл Бог. Мерси за снимките, ще си отворя мейла да ги видя. Hug

# 209
  • Костинброд
Здравейте, мами на юлчета.
Отдавна съм регистрирана, но само си ви четях и чак сега се реших да ви пиша.
Аз също съм мама на юлче- Виктория, родена е на 30 юли.
Аз се казвам Яница и се надявам, че ще ни приемете с Вики във вашата групичка.
За сега ви пожелавам лек ден и много усмивки.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт